Рецепт Паштет з курячої печінки з цибулею

Рецепт Паштет з курячої печінки з цибулею
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 30 хв.
Паштет робиться з курячої печінки, качиного жиру і різноманітності спецій! Спробуйте, цей паштет з курячої печінки з цибулею приємно здивує вашу сім'ю і ваших друзів

опис приготування:

Паштет з курячої печінки з цибулею добре підходить для тостів, натертих часником, так як завдяки спецій він виходить трохи гострим. Відмінно підійде для бутербродів на фуршет, як закуска на святковому столі. Можете пограти спеціями, вибрати якісь інші, свої улюблені Пропоную вам рецепт паштету з курячої печінки з цибулею з фото!

  • качиний жир— 200 грам
  • Куряча печінка— 500 грам
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • яйця— 3 штуки(Заздалегідь зваріть їх круто.)
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Мелений чорний перець— 1 Чайна ложка
  • Запашний перець— 1 щіпка
  • Гілочка свіжого чебрецю— 3 штуки
  • Каєнський перець— За смаком
Паштет з курячої печінки з цибулею - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Паштет з курячої печінки з цибулею - фото крок 2 Дрібно нарубати лук і обсмажте до золотистої скоринки.

Паштет з курячої печінки з цибулею - фото крок 3 Відкладіть цибулю в сторону, в сковороду викладіть курячу печінку. Обсмажуйте її з обох сторін 5-6 хвилин.

Паштет з курячої печінки з цибулею - фото крок 4 Трохи розтопіть качиний жир, збийте в блендері (або міксером в чашці з високими стінками) спочатку варені яйця, потім додайте інші інгредієнти: цибуля, курячу печінку, качиний жир. Додати сіль, додайте спецій.

Паштет з курячої печінки з цибулею - фото крок 5 Ваш паштет з курячої печінки з цибулею готовий! Бажаю вам приємного апетиту:)

Подібні рецепти

Паштет з грибів і курячої печінки

Паштет з курячої печінки з морквою

На сніданок в якості перекусу або на закуску такий паштет буде дуже до речі. Насичений смак і інтенсивний аромат не залишить нікого байдужим. Спробувати хоча б разок однозначно варто. опис приготування: Якщо ви не впевнені в складі і якості покупних паштетів, найкраще зробити його в домашніх у...

Паштет з курячої печінки в мультиварці

Паштет з курячої печінки в мультиварці

Ніжний ароматний оре чудово підходить як для сніданку, так і в якості закуски до келиха червоного сухого вина. опис приготування: Готувати паштет з допомогою мультиварки — просто задоволення! Ніяких проблем і зайвих рухів! Закласти продукти і один раз перемішати. Ну, і подрібнити, само собою....

Паштет з курячої печінки з коньяком

Паштет з курячої печінки з коньяком

Рецепт приготування паштету з курячої печінки. кількість порцій: вершкове масло— 25 грам куряча печінка— 500 грам часник— 2 зубчики вершки— 100 мілілітрів(жирністю 20%) коньяк— 150 мілілітрів цукор— 2 Ст. ложки сіль, перець— 1 штука(за смаком) горошин запашного перцю— 2-4 штук(для прикраси) ла...

Паштет запечений з яловичої печінки

Паштет запечений з яловичої печінки

Паштет з печінки дуже часто подають до столу в якості закуски. Його намазують на хліб або грінки. Паштет зручно брати з собою в дорогу або на пікнік, особливо якщо його запікати в одноразовому формі. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, вам знадобиться яловича печінка. Щоб позбутися в...

Ніжний салат з печінки тріски

Ніжний салат з печінки тріски

Печінка тріски сама по собі неймовірно ніжна, але вона знаходить новий смак в поєднанні з овочами. Тому раджу подивитися, як приготувати ніжний салат з печінки тріски з сиром і овочами. опис приготування: Такий салат найкраще готувати в окремих порційних формочках, тоді буде видно красиві шари...