Рецепт Великодні сирні яйця

Рецепт Великодні сирні яйця
Кількість порцій: 10 шт Час приготування: 1 г. 0 хв.
Незвичайний і дуже смачний сирний десерт, який в розрізі нагадує крашанки.


опис приготування:

Промиваємо курагу і заливаємо її окропом на 3-5 хвилин.

Замочуємо желатин в холодній кип'яченій воді.

Коли крупинки желатину стануть прозорими, ставимо посуд, в якій він замочений, на водяну баню і залишаємо до розчинення.

Горіхи і курагу перемелює за допомогою м'ясорубки. Додаємо в суміш 1 ч ложку цукрової пудри і перемішуємо.

Всю суміш ділимо на 10 частин і скочується 10 маленьких кульок.

Білий шоколад розтоплюємо на водяній бані.

Протираємо сир через сито, найкраще використовувати готову сирну масу.

Додаємо в сир 2 ç.l. цукрової пудри, білий шоколад і готовий желатин.

Тепер ділимо сир на 10 частин і загортаємо в нього готові кульки з кураги.

Відправляємо заготовку в холодильник на 2 ~ 3 години до затвердіння.

Перед тим, як дістати кульки з холодильник, розтоплюємо чорний або молочний шоколад на водяній бані.

Кожен сирний кулька мачає в шоколад і розподіляємо його рівномірно по всій поверхні кульки.

Застилає папером для випічки блюдо, акуратно складаємо на ньому кульки так, щоб вони не приклеїлися один до одного і відправляємо їх в холодильник до застигання шоколадної скоринки.

Смачного!


  • чорнослив— 60 грам
  • грецькі горіхи— 25 грам
  • сир— 200 грам
  • желатин— 5 грам
  • білий шоколад— 50 грам
  • молочный или черный шоколад— 100 грам
  • цукрова пудра— 2-3 чайних ложок
Промиваємо курагу і заливаємо її окропом на 3-5 хвилин.

Замочуємо желатин в холодній кип'яченій воді.

Коли крупинки желатину стануть прозорими, ставимо посуд, в якій він замочений, на водяну баню і залишаємо до розчинення.

Горіхи і курагу перемелює за допомогою м'ясорубки. Додаємо в суміш 1 ч ложку цукрової пудри і перемішуємо.

Всю суміш ділимо на 10 частин і скочується 10 маленьких кульок.

Білий шоколад розтоплюємо на водяній бані.

Протираємо сир через сито, найкраще використовувати готову сирну масу.

Додаємо в сир 2 ç.l. цукрової пудри, білий шоколад і готовий желатин.

Тепер ділимо сир на 10 частин і загортаємо в нього готові кульки з кураги.

Відправляємо заготовку в холодильник на 2 ~ 3 години до затвердіння.

Перед тим, як дістати кульки з холодильник, розтоплюємо чорний або молочний шоколад на водяній бані.

Кожен сирний кулька мачає в шоколад і розподіляємо його рівномірно по всій поверхні кульки.

Застилає папером для випічки блюдо, акуратно складаємо на ньому кульки так, щоб вони не приклеїлися один до одного і відправляємо їх в холодильник до застигання шоколадної скоринки.

Смачного!


Подібні рецепти

Великодні яйця для святкового столу

Кіш з курячою грудкою і горошком

Поспішаю поділитися з вами декількома цікавими ідеями, як зробити великодні яйця для святкового столу. Швидкі, симпатичні і прості варіанти оформлення напевно вам знадобляться Запам'ятовуйте! опис приготування: Якщо для вас цікаві не тільки яйця, які пофарбовані різними способами, але вони, що...

Великодні бананово-шоколадні кексики

Великодні бананово-шоколадні кексики

Дуже смачні і ароматні кексики! Знайшла рецепт в журналі року 2 назад, але тільки зараз вирішила спекти такі на паску своїм діткам. Діти були в захваті! дуже ніжні, не сухі, а аромат який….. опис приготування: 1. Духовку розігріти до 180С. Поглиблення в формі змастити або укласти паперові форм...

Великодні булочки

Великодні булочки

Перед вами — простий рецепт приготування великодніх булочок c кремом. Такі великодні булочки прикрасять ваш святковий стіл і стануть чудовим рецептом для маленьких, і великих. опис приготування: Великодні булочки готуються з дріжджового тіста. борошна— 400 грам(+ 2 v л.) солі— 0,5 чайних лож...

Великодні печива з абрикосами

Великодні печива з абрикосами

Рецепт приготування пасхального печива з абрикосами. Тут бажано використовувати саме абрикоси, тому що з персиками печиво вийде занадто великим. опис приготування: Приготувати такі печива досить не складно, а виходять вони дуже смачними. Основні інгредієнти, які тут використовуються, є: консер...

Великодні рогалики у формі овечки або зайчика

Великодні рогалики у формі овечки або зайчика

Ласощі полюбиться вам, ви будете готувати його частіше, ніж раз на рік на Великдень. Можна надавати рогалики будь-яку форму, навіть сердечок, але для символіки світлого свята відмінно підійдуть овечки і зайчика. опис приготування: 1. У великій мисці розпустити дріжджі водою з цукром. Додати мо...