Рецепт Паштет грибний

Рецепт Паштет грибний
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 30 хв.
Сьогодні розповім вам, як приготувати паштет грибний - легке в створенні, низькокалорійне, ароматне і неймовірно смачна страва. Його можна використовувати для закусок або як доповнення до інших страв.

опис приготування:

Приготувати смачний паштет насправді дуже легко, і цей рецепт допоможе вам! Якщо у вас немає блендера, не впадай у відчай: ви можете пропустити масу через м'ясорубку, але зробити це доведеться кілька разів. Ви також можете додати спеції на ваш розсуд, особисто я віддаю перевагу прованські трави. Раджу вам використовувати два види грибів для такого паштету, щоб його смак став ще більш насиченим.

  • гриби свіжі— 300 грам
  • Сир— 200 грам
  • Масло рослинне— 60 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • Чорний перець— За смаком
  • Мускатний горіх— За смаком
  • розмарин— За смаком
паштет грибний - фото крок 1 1. Наріжте всі овочі: морква і цибуля ріпчаста. Наріжте замочені гриби. Форма нарізки не має значення. Роздавите ще зубчик часнику.

паштет грибний - фото крок 2 2. На рослинному маслі трохи підсмажте цибулю та моркву, додайте гриби і дайте їм обсмажити (Не закривайте їх кришкою).

паштет грибний - фото крок 3 3. посоліть гриби, додайте мускатний горіх, гілочки розмарину, чорний перець і продовжуйте обсмажувати, постійно помішуючи, до готовності грибів.

паштет грибний - фото крок 4 4. Перекладіть масу в блендер, додайте сир і подрібніть до однорідної консистенції. Смачного!

Подібні рецепти

Паштет з бринзи

Грибний суп з куркою і сиром пармезан

Паштет з бринзи готується дуже просто. До його складу також входять волоські горіхи, чесночек, вершкове масло. Можна додати зелені, сушеної паприки або гіркого перцю. Красива і смачна закуска. опис приготування: Для пріготволенія паштету з бринзи можна використовувати блендер або м'ясорубку. Я...

Паштет з дикої кози

Паштет з дикої кози

Мисливський делікатес - смачний і ситний паштет з м'яса дикої кози. Ця страва чудово підійде до новорічного столу. Рецепт спеціально для вас. опис приготування: Охолоджений паштет можна різати тонкими скибками і робити бутерброди до чаю. Можна використовувати в якості закуски на святковий стіл...

Паштет з яловичини

Паштет з яловичини

Паштет з яловичини, приготований в домашніх умовах, виходить неймовірно ніжним і смачним — ну прямо справжній делікатес, а також відмінна закуска до шампанського або провину на святковий стіл. опис приготування: Це у магазинних паштетів такий вид і запах, що їсти їх не завжди хочеться, а ось я...

Паштет з крабових паличок

Паштет з крабових паличок

Шукайте варіант швидкої і недорогий закуски? Тоді цей простий рецепт паштету з крабових паличок обов'язково варто взяти на замітку. ніжний паштет — ідеальний варіант закуски на швидку руку. опис приготування: Рецепт приготування паштету з крабових паличок можна сміливо назвати черговим варіант...

Паштет из курицы

Паштет из курицы

Сегодня приготовим шикарный паштет из курицы — это просто и легко, а головне, дуже смачно і поживно. Подавать паштет можно даже на праздник, он понравится всем гостям. опис приготування: Основа паштете — курячі стегна, они дадут более сочный и нежный результат. Также добавим в паштет морковь и...