Рецепт Папрікаш з куркою

Рецепт Папрікаш з куркою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Курку їдять майже в усіх країнах, так що не дивно, що всюди її готують по-різному. наприклад, в Угорщині та Австрії її гасять з болгарським перцем. Вона виходить соковитою і м'якою. Спробуйте!

опис приготування:

З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати папрікаш з куркою. Кулінари стверджують що це той же гуляш, тільки з додаванням перцю. А по мені смак виходить зовсім інший. Тут є кислинка помідорів і прянощі часнику. На гарнір відварити крупу, наприклад, перловку або гречку. Порцій виходить відразу багато.

  • Курячі стегна і ніжки— 12 штук
  • Болгарський червоний перець— 2 штуки
  • помідор— 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • Кукурудзяний крохмаль— 2 Ст. ложки
  • Оливкова олія— 1,5 Ст. ложки
  • петрушка, гілочка— 3 штуки
  • часник— 4 зубчики
  • паприка— 2 чайних ложки
  • курячий кубик— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
Папрікаш з куркою - фото крок 1 1. Для початку ніжки і стегна змастіть сіллю, перцем і паприкою.

Папрікаш з куркою - фото крок 2 2. Зробіть соус. У блендері подрібніть помідори, часник, перець і курячий кубик.

Папрікаш з куркою - фото крок 3 3. Тим же часом у великій каструлі розігрійте масло. Обсмажте в ньому до м'якості цибулю півкільцями.

Папрікаш з куркою - фото крок 4 4. Після цього на цибулю викладіть курку. Обсмажте її протягом пари хвилин.

Папрікаш з куркою - фото крок 5 5. Потім влийте соус і воду, так щоб вона повністю закрила курку.

Папрікаш з куркою - фото крок 6 6. Потім в каструлю додайте дрібно нашатковану петрушку, сіль і перець. Доведіть страву до кипіння.

Папрікаш з куркою - фото крок 7 7. При постійному кипінні на середньому вогні тушкуйте інгредієнти протягом 1 годину.

Папрікаш з куркою - фото крок 8 8. В кінці додайте в каструлю суміш крохмалю з 3 ст. ложками води. Подавайте паприкаш з гарніром. Смачного!

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Джем з інжиру

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...