Рецепт Великодній Заєць з сиру

Рецепт Великодній Заєць з сиру
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 9 г. 0 хв.
Зробимо ще один атрибут Великодніх свят — зайця. Ця страва порадує дітей і дуже сподобається дорослим. Готувати його дуже легко, а вид зайця залежить тільки від ваших художніх здібностей.

опис приготування:

1. м'ясо, 2 зелених цибулини, оливки, кріп дуже дрібно порубати. Редис або дрібно порізати, або потерти на крупній тертці.

2. У великій чаші змішати нарізані продукти, сир, соус, цибуля і збити до однорідної маси.

3. Викласти на велику тацю сирну масу у формі тіла і голови зайця. Поставити в холодильник на 8 годин або на ніч.

4. Перед подачею на стіл очистити моркву, розрізати її навпіл і встановити в якості вух нашого зайця.

5. З зеленої цибулі сформувати вуса, цукерками або льодяниками викласти очі, носа і гудзики кроликів; самого зайця обкласти зеленню, горіхами, фарбованими яйцями. Готово! Можна подавати до столу!

  • сир м'який— 650 грам
  • копчене м'ясо— 120-150 грам
  • оливки— 12 штук(фаршировані гострим перцем)
  • кріп— 2 чайних ложки(рубаний)
  • редис, редька— 1 Ст. ложка(tertaya)
  • гострий томатний соус, аджика— 1 Чайна ложка
  • цибуля зелена— 3 штуки
  • цукерки желе— 6 штук(маленькі)
  • морква— 1 штука(середня)
  • свіжі овочі, горіхи— 1 За смаком(на ваш вибір для прикраси)
1. м'ясо, 2 зелених цибулини, оливки, кріп дуже дрібно порубати. Редис або дрібно порізати, або потерти на крупній тертці.

2. У великій чаші змішати нарізані продукти, сир, соус, цибуля і збити до однорідної маси.

3. Викласти на велику тацю сирну масу у формі тіла і голови зайця. Поставити в холодильник на 8 годин або на ніч.

4. Перед подачею на стіл очистити моркву, розрізати її навпіл і встановити в якості вух нашого зайця.

5. З зеленої цибулі сформувати вуса, цукерками або льодяниками викласти очі, носа і гудзики кроликів; самого зайця обкласти зеленню, горіхами, фарбованими яйцями. Готово! Можна подавати до столу!

Подібні рецепти

Великодній пиріг з рікоттою

Смажені на грилі артишоки

Великодній пиріг з рікоттою дуже популярний в Італії. Пропоную запозичити рецепт пасхального пирога з рікоттою у італійських кондитерів і урізноманітнити своє меню в це світле свято! опис приготування: Я дуже люблю випічку з рікоттою і зізнаюся, готую такий пиріг не тільки на Великдень. Тісто ...

Великодній пиріг з шоколадом

Великодній пиріг з шоколадом

подивіться, як приготувати великодній пиріг з шоколадом - дуже м'який і ароматний, прикрашений шоколадом і з сюрпризом всередині! Знадобляться найпростіші продукти, але десерт - чудовий. опис приготування: Такий пиріг можна ароматизувати апельсином, лимоном, ваніллю, різними есенціями - на ваш...

Великодній пиріг

Великодній пиріг

Італійський пиріг - це традиційне пасхальне блюдо італійської кухні. У нього багато різновидів. Як вони тільки не називаються — Піцанія, торт, Паскуаліна, піца Рустика…а суть одна! опис приготування: Рецепт кожного з перерахованих вище пирогів може відрізнятися в залежності від регіону, тому у...

Великодній здобний паску

Великодній здобний паску

Здобний паску за цим рецептом завжди пекла моя бабуся. Цей рецепт вона називала "; віденської здобою ";, з такого тесту завжди виходив дуже м'який та ніжний паску, а також - пиріжки і рогалики. опис приготування: Поділюся з вами бабусиним рецептом, як приготувати великодній здобний паску. На п...

Великодній хліб

Великодній хліб

Всі ми з особливою радістю готуємося до світлого свята Великодня. І хочеться, щоб на столі в цей день був особливий, великодній хліб. Тому пропоную подивитися, як приготувати великодній хліб. опис приготування: Щоб спекти смачний великодніх хліб, знадобиться лише продуктова складова, форма для...