Рецепт Великодній Заєць з сиру
![Рецепт Великодній Заєць з сиру](https://kuhari.com.ua/img/pashalnii_zayac_iz_sira-31242.webp)
Зробимо ще один атрибут Великодніх свят — зайця. Ця страва порадує дітей і дуже сподобається дорослим. Готувати його дуже легко, а вид зайця залежить тільки від ваших художніх здібностей.
опис приготування:
1. м'ясо, 2 зелених цибулини, оливки, кріп дуже дрібно порубати. Редис або дрібно порізати, або потерти на крупній тертці.
2. У великій чаші змішати нарізані продукти, сир, соус, цибуля і збити до однорідної маси.
3. Викласти на велику тацю сирну масу у формі тіла і голови зайця. Поставити в холодильник на 8 годин або на ніч.
4. Перед подачею на стіл очистити моркву, розрізати її навпіл і встановити в якості вух нашого зайця.
5. З зеленої цибулі сформувати вуса, цукерками або льодяниками викласти очі, носа і гудзики кроликів; самого зайця обкласти зеленню, горіхами, фарбованими яйцями. Готово! Можна подавати до столу!
- сир м'який— 650 грам
- копчене м'ясо— 120-150 грам
- оливки— 12 штук(фаршировані гострим перцем)
- кріп— 2 чайних ложки(рубаний)
- редис, редька— 1 Ст. ложка(tertaya)
- гострий томатний соус, аджика— 1 Чайна ложка
- цибуля зелена— 3 штуки
- цукерки желе— 6 штук(маленькі)
- морква— 1 штука(середня)
- свіжі овочі, горіхи— 1 За смаком(на ваш вибір для прикраси)
2. У великій чаші змішати нарізані продукти, сир, соус, цибуля і збити до однорідної маси.
3. Викласти на велику тацю сирну масу у формі тіла і голови зайця. Поставити в холодильник на 8 годин або на ніч.
4. Перед подачею на стіл очистити моркву, розрізати її навпіл і встановити в якості вух нашого зайця.
5. З зеленої цибулі сформувати вуса, цукерками або льодяниками викласти очі, носа і гудзики кроликів; самого зайця обкласти зеленню, горіхами, фарбованими яйцями. Готово! Можна подавати до столу!
Подібні рецепти
![Великодній пиріг з рікоттою](https://kuhari.com.ua/img/pashalnii_pirog_s_rikottoi-53824.webp)
Смажені на грилі артишоки
Великодній пиріг з рікоттою дуже популярний в Італії. Пропоную запозичити рецепт пасхального пирога з рікоттою у італійських кондитерів і урізноманітнити своє меню в це світле свято! опис приготування: Я дуже люблю випічку з рікоттою і зізнаюся, готую такий пиріг не тільки на Великдень. Тісто ...
![Великодній пиріг з шоколадом](https://kuhari.com.ua/img/pashalnii_pirog_s_shokoladom-500513.webp)
Великодній пиріг з шоколадом
подивіться, як приготувати великодній пиріг з шоколадом - дуже м'який і ароматний, прикрашений шоколадом і з сюрпризом всередині! Знадобляться найпростіші продукти, але десерт - чудовий. опис приготування: Такий пиріг можна ароматизувати апельсином, лимоном, ваніллю, різними есенціями - на ваш...
![Великодній пиріг](https://kuhari.com.ua/img/pashalnii_pirog-269206.webp)
Великодній пиріг
Італійський пиріг - це традиційне пасхальне блюдо італійської кухні. У нього багато різновидів. Як вони тільки не називаються — Піцанія, торт, Паскуаліна, піца Рустика…а суть одна! опис приготування: Рецепт кожного з перерахованих вище пирогів може відрізнятися в залежності від регіону, тому у...
![Великодній здобний паску](https://kuhari.com.ua/img/pashalnii_sdobnii_kulich-269034.webp)
Великодній здобний паску
Здобний паску за цим рецептом завжди пекла моя бабуся. Цей рецепт вона називала "; віденської здобою ";, з такого тесту завжди виходив дуже м'який та ніжний паску, а також - пиріжки і рогалики. опис приготування: Поділюся з вами бабусиним рецептом, як приготувати великодній здобний паску. На п...
![Великодній хліб](https://kuhari.com.ua/img/pashalnii_hleb-269731.webp)
Великодній хліб
Всі ми з особливою радістю готуємося до світлого свята Великодня. І хочеться, щоб на столі в цей день був особливий, великодній хліб. Тому пропоную подивитися, як приготувати великодній хліб. опис приготування: Щоб спекти смачний великодніх хліб, знадобиться лише продуктова складова, форма для...