Рецепт Овочевий суп в азіатському стилі

Рецепт Овочевий суп в азіатському стилі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування ефектного на вигляд і корисного за своїми властивостями супу з замороженими овочами і сумішшю бульйонів.

опис приготування:

Східні мотиви люблять у всьому світі, і Канада не виняток. Спробуйте і ви приготувати суп в азіатському стилі з теплими нотками імбиру і цедри цитрусових, з багатою сумішшю заморожених весняних овочів і пікантним присмаком свіжої кінзи. Це дуже смачно і не менш корисно!

  • яєчної локшини— 1½ Склянок
  • курячого бульйону— 3 склянки
  • овочевого бульйону— 1 Склянка
  • соєвого соусу— 1 Ст. ложка
  • імбиру— 1/2 Ст. ложки
  • цедри лимона або лайма— 1/2 Ст. ложки
  • соусу типу «Табаско»— 1/4 Ст. ложки
  • овочів— 2 склянки(заморожених)
  • пагонів кінзи— 7-10 штук
Овочевий суп в азіатському стилі - фото крок 1 1. Суміш овочів витягнути з морозильної камери і дати їй відтанути. Відмінно підійдуть такі компоненти як зелений горошок, молочні кукурудзяні качани, стручки спаржевой фасоли, морква і т.п.

Овочевий суп в азіатському стилі - фото крок 2 2. Зваріть локшину відповідно до рекомендацій заводу-виготовлювача. Ретельно злийте воду. відставте.

Овочевий суп в азіатському стилі - фото крок 3 3. У великій каструлі змішайте курячий і овочевий бульйони, соєвий соус, імбир, цедру лимона і соус. Доведіть суміш до кипіння. Зробіть вогонь трохи менше, і кип'ятіть суп близько 5 хвилин.

Овочевий суп в азіатському стилі - фото крок 4 4. Додайте в суп розморожені овочі, варіть ще 3 хвилини на середньому вогні, щоб вони точно прогрілися.

Овочевий суп в азіатському стилі - фото крок 5 5. Розлийте готовий суп по тарілках. Розкладіть рівну кількість локшини в кожну порцію, прикрасьте зеленню кінзи і подавайте на стіл.

Подібні рецепти

Смажена курка в японському стилі

Фрикадельки в азіатському стилі

Рецепт приготування смаженої курки в японському стилі. Оригінальна і дуже смачна японська курочка. опис приготування: У великій мисці змішати яйця, сіль, перець, цукор, часник, імбир, кунжутну олію, соєвий соус і бульйон. Додати шматочки курки, і перемішати, щоб покрити м'ясо сумішшю. Накрити ...

М'ясо з овочами в італійському стилі

М'ясо з овочами в італійському стилі

Рецепт приготування м'яса в італійському стилі. кількість порцій: 6 яловичини— 1,5 кілограма(для гасіння) оливкового масла— 1 Ст. ложка морквин— 6 штук цибулина— 1 штука butonchik Gvozdik— 1 штука стручков молодого горошка— 500 грам невеликих патисонів— 500 грам невеликих качана молодої капусти...

Омлет в стилі піци

Омлет в стилі піци

Відмінний варіант закуски, щось середнє між омлетом і піцою. Подавати можна як гарячою, так і холодної, неймовірно ситно і смачно! Давайте подивимося, як приготувати омлет в стилі піци! опис приготування: Томатний соус в рецепті можна замінити улюбленим кетчупом, а орегано - прованськими трава...

Гостра солянка в стилі «Azia суміш»

Гостра солянка в стилі «Azia суміш»

Якби в азіатських країнах гасили капусту, думаю, вона була б саме такий. соковита, гостро-пряна, з ароматом кунжуту і перцю! Така солянка хороша і гарячої, і холодної. опис приготування: Велика кількість овочів, нежирна яловичина і яскраві прянощі ... Корисно і незвично. Ви якраз в пошуках чо...

Смажена риба в індійському стилі

Смажена риба в індійському стилі

покажу вам, як приготувати смажену рибу з приправами в індійському стилі. Смак вийде пряний, а аромат закрутить вам голову. Готується рибка зовсім швидко, так що запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Традиційно в Індії для такої рибку використовую листя карі і смажать їх разом з рибою на с...