Рецепт Смажена риба в індійському стилі

Рецепт Смажена риба в індійському стилі
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
покажу вам, як приготувати смажену рибу з приправами в індійському стилі. Смак вийде пряний, а аромат закрутить вам голову. Готується рибка зовсім швидко, так що запам'ятовуйте рецепт.

опис приготування:

Традиційно в Індії для такої рибку використовую листя карі і смажать їх разом з рибою на сковороді. проте в наших краях листя карі не дуже-то просто дістати, тому можемо замінити їх базиліком або навіть звичайної петрушкою або кінзою.

  • риба біла— 2 штуки(2 стейк на 250 г)
  • куркума— 2 щіпки
  • сік лимонний— 1 Ст. ложка
  • часник— 1 зубчик
  • Чилі перець— 0,25 чайних ложки
  • Ferry Масала— 0,25 чайних ложки
  • масло ДХІ— 3 Ст. ложки
  • листя карі— 1 пучок(або базилік)
Смажена риба в індійському стилі - фото крок 1 Рибу вимийте і висушіть, натріть її всіма спеціями і подрібненим часником. Залиште на 10 хвилин.

Смажена риба в індійському стилі - фото крок 2 На сковороді розігрійте масло до бульбашок і відправте рибу смажитися. Смажте на одній стороні 3-4 хвилини.

Смажена риба в індійському стилі - фото крок 3 Переверніть рибу і додайте листя карі або базилік. Смажте до готовності. Потім перекладіть на паперовий рушник.

Смажена риба в індійському стилі - фото крок 4 Подавайте рибку гарячої.

Подібні рецепти

Смажена курка в японському стилі

Гарбуз, запечена з сиром в духовці

Рецепт приготування смаженої курки в японському стилі. Оригінальна і дуже смачна японська курочка. опис приготування: У великій мисці змішати яйця, сіль, перець, цукор, часник, імбир, кунжутну олію, соєвий соус і бульйон. Додати шматочки курки, і перемішати, щоб покрити м'ясо сумішшю. Накрити ...

М'ясо з овочами в італійському стилі

М'ясо з овочами в італійському стилі

Рецепт приготування м'яса в італійському стилі. кількість порцій: 6 яловичини— 1,5 кілограма(для гасіння) оливкового масла— 1 Ст. ложка морквин— 6 штук цибулина— 1 штука butonchik Gvozdik— 1 штука стручков молодого горошка— 500 грам невеликих патисонів— 500 грам невеликих качана молодої капусти...

Омлет в стилі піци

Омлет в стилі піци

Відмінний варіант закуски, щось середнє між омлетом і піцою. Подавати можна як гарячою, так і холодної, неймовірно ситно і смачно! Давайте подивимося, як приготувати омлет в стилі піци! опис приготування: Томатний соус в рецепті можна замінити улюбленим кетчупом, а орегано - прованськими трава...

Гостра солянка в стилі «Azia суміш»

Гостра солянка в стилі «Azia суміш»

Якби в азіатських країнах гасили капусту, думаю, вона була б саме такий. соковита, гостро-пряна, з ароматом кунжуту і перцю! Така солянка хороша і гарячої, і холодної. опис приготування: Велика кількість овочів, нежирна яловичина і яскраві прянощі ... Корисно і незвично. Ви якраз в пошуках чо...

Овочевий суп в азіатському стилі

Овочевий суп в азіатському стилі

Рецепт приготування ефектного на вигляд і корисного за своїми властивостями супу з замороженими овочами і сумішшю бульйонів. опис приготування: Східні мотиви люблять у всьому світі, і Канада не виняток. Спробуйте і ви приготувати суп в азіатському стилі з теплими нотками імбиру і цедри цитрусо...