Рецепт М'ясо з овочами в італійському стилі

Рецепт М'ясо з овочами в італійському стилі
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування м'яса в італійському стилі.

кількість порцій: 6
  • яловичини— 1,5 кілограма(для гасіння)
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • морквин— 6 штук
  • цибулина— 1 штука
  • butonchik Gvozdik— 1 штука
  • стручков молодого горошка— 500 грам
  • невеликих патисонів— 500 грам
  • невеликих качана молодої капусти— 2 штуки
  • пучок пряної зелені— 1 штука(за смаком)
  • лавровий лист— 1 штука
  • горошини чорного перцю— 3 штуки
  • вершкового масла— 50 грам
  • вершків жирністю 20%  — 50 мілілітрів
  • сіль, мелений перець— 1 штука(за смаком)
М'ясо з овочами в італійському стилі - фото крок 1 складові

М'ясо з овочами в італійському стилі - фото крок 2 Яловичину обсмажувати цілим шматком
по 2 хвилини з обох сторін. Потім перекласти в каструлю, з 2-умя склянками
води, закип'ятити, видалити шумівкою
піну, зменшити вогонь.

М'ясо з овочами в італійському стилі - фото крок 3 Зелень вимити й обсушити. цибулину
очистити, увіткнути в неї бутончік
гвоздики. Зелень і цибулю
з гвоздикою додати в каструлю з м'ясом, потім додати
лавровий лист і сіль — на ваш смак. залити вином. Гасити на маленькому вогні під нещільно
закритою кришкою 1,5 немає. для 10 хв. до готовності прибрати лавровий лист і вкинуть горошини перцю.

М'ясо з овочами в італійському стилі - фото крок 4 У цей час підготувати овочі.
моркву почистити, порізати довгими соломинками. Стручки гороху вимити, обсушити. патисони вимити, порізати на 4 частини. З капусти видалити верхні листки, кожен качан розділити
на 8-10 частин (качан можна
залишити).

М'ясо з овочами в італійському стилі - фото крок 5 Налити в сотейник стакан води,
помістити на вогонь. Покласти вершкове масло і трохи солі, перешкодити. Довести до кипіння, додати
морква, варити 2 хвилини. покласти патисони, продовжувати готувати ще 1 хвилину. В останній
момент додати стручки горошку, капусту і готувати ще 3 хвилини. Видалити з вогню, закрити кришкою.

М'ясо з овочами в італійському стилі - фото крок 6 М'ясо дістати з каструлі, обернути фольгою, зберігати теплим до подачі на стіл. Що залишився в каструлі
бульйон разом з овочами протерти через сито в сотейник; поставити на сильний вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, поки обсяг соусу
не зменшиться вдвічі. Додати 50 мл вершків, перешкодити і відразу ж прибрати з вогню.
Додати приправ за смаком.
М'ясо покласти на блюдо, поруч розмістити овочі, полити соусом і подати до столу.

Подібні рецепти

Смажена курка в японському стилі

Каша з білком

Рецепт приготування смаженої курки в японському стилі. Оригінальна і дуже смачна японська курочка. опис приготування: У великій мисці змішати яйця, сіль, перець, цукор, часник, імбир, кунжутну олію, соєвий соус і бульйон. Додати шматочки курки, і перемішати, щоб покрити м'ясо сумішшю. Накрити ...

Омлет в стилі піци

Омлет в стилі піци

Відмінний варіант закуски, щось середнє між омлетом і піцою. Подавати можна як гарячою, так і холодної, неймовірно ситно і смачно! Давайте подивимося, як приготувати омлет в стилі піци! опис приготування: Томатний соус в рецепті можна замінити улюбленим кетчупом, а орегано - прованськими трава...

Гостра солянка в стилі «Azia суміш»

Гостра солянка в стилі «Azia суміш»

Якби в азіатських країнах гасили капусту, думаю, вона була б саме такий. соковита, гостро-пряна, з ароматом кунжуту і перцю! Така солянка хороша і гарячої, і холодної. опис приготування: Велика кількість овочів, нежирна яловичина і яскраві прянощі ... Корисно і незвично. Ви якраз в пошуках чо...

Смажена риба в індійському стилі

Смажена риба в індійському стилі

покажу вам, як приготувати смажену рибу з приправами в індійському стилі. Смак вийде пряний, а аромат закрутить вам голову. Готується рибка зовсім швидко, так що запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Традиційно в Індії для такої рибку використовую листя карі і смажать їх разом з рибою на с...

Овочевий суп в азіатському стилі

Овочевий суп в азіатському стилі

Рецепт приготування ефектного на вигляд і корисного за своїми властивостями супу з замороженими овочами і сумішшю бульйонів. опис приготування: Східні мотиви люблять у всьому світі, і Канада не виняток. Спробуйте і ви приготувати суп в азіатському стилі з теплими нотками імбиру і цедри цитрусо...