Рецепт Омлет в стилі піци

Рецепт Омлет в стилі піци
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Відмінний варіант закуски, щось середнє між омлетом і піцою. Подавати можна як гарячою, так і холодної, неймовірно ситно і смачно! Давайте подивимося, як приготувати омлет в стилі піци!

опис приготування:

Томатний соус в рецепті можна замінити улюбленим кетчупом, а орегано - прованськими травами. Бекон можна використовувати не тільки варено-копчений, як у мене, але і сирої. експериментуйте!

  • яйце велике— 5 штук
  • вершки— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Томатний соус— 3 Ст. ложки
  • сир— 200 грам
  • Горошок або кукурудза— 100 грам(консервовані)
  • бекон— 100 грам
  • орегано— 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
Омлет в стилі піци - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти. Форма для випічки у мене 25 см.

Омлет в стилі піци - фото крок 2 З'єднайте віночком яйця з вершками, сіллю і перцем меленим. гарненько збийте.

Омлет в стилі піци - фото крок 3 додайте 50 г тертого сыра, перемішайте.

Омлет в стилі піци - фото крок 4 Вогнетривку форму змажте рослинним маслом. Перелийте омлет і відправте його в духовку на 10 хвилин, температура - 180 градусів.

Омлет в стилі піци - фото крок 5 Поки омлет в духовці, потрібно підготувати начинку. Поріжте цибулину півкільцями, бекон - соломкою або кубиками. Обсмажте разом на столовій ложці олії до готовності лука.

Омлет в стилі піци - фото крок 6 Готовий омлет трохи остудіть і змажте томатним соусом.

Омлет в стилі піци - фото крок 7 Посипте тертим сиром.

Омлет в стилі піци - фото крок 8 Розподіліть консервований горошок або кукурудзу.

Омлет в стилі піци - фото крок 9 Зверху покладіть цибулю, бекон, додайте орегано. Надішліть піцу в духовку на 10-15 хвилин, температура - 180 градусів.

Омлет в стилі піци - фото крок 10 Омлет з стилі піци готовий! Поки омлет гарячий, сир тягнеться і просто тане в роті. Пригощайтеся!

Подібні рецепти

Начинка для домашньої піци

Запечені гливи

Що може бути смачніше домашньої піци? Тільки домашня піца Смачна, ситна, ароматна і приготована з любов'ю. У неї тільки один недолік — з'їдається вона занадто швидко. опис приготування: Я досить часто готую вдома піцу — її люблять всі мої рідні. Найчастіше піца робиться з того, що є в холодиль...

Начинка для піци з фаршем

Начинка для піци з фаршем

Ця піца за смаком нагадує чізбургер з Макдональдса, адже готую її з начинкою з яловичого фаршу, маринованими огірками та сиром. Отже, рецепт, як приготувати начинку для піци з фаршем. опис приготування: На перший погляд соління в піці - це трохи дивно, але тільки на перший погляд. Мариновані о...

Начинка для піци з грибами

Начинка для піци з грибами

Хочу поділитися з вами оригінальним рецептом начинки для піци з грибами, яка, між іншим, відмінно підійде для закритого пирога або пиріжків. Дивимося і запам'ятовуємо. опис приготування: Для піци можна використовувати абсолютно будь-яку начинку, головне, щоб вам подобалося. Для приготування на...

Начинка для піци

Начинка для піци

Начинка для піци може бути абсолютно будь-який на ваш смак: ковбаса, м'ясо, птах, морепродукти, овочі або поєднання декількох інгредієнтів. Пропоную одну з численних варіацій вам на пробу. опис приготування: Хто не любить піцу? Пропоную сьогодні нехитрий рецепт, як приготувати начинку для піци...

М'ясо з овочами в італійському стилі

М'ясо з овочами в італійському стилі

Рецепт приготування м'яса в італійському стилі. кількість порцій: 6 яловичини— 1,5 кілограма(для гасіння) оливкового масла— 1 Ст. ложка морквин— 6 штук цибулина— 1 штука butonchik Gvozdik— 1 штука стручков молодого горошка— 500 грам невеликих патисонів— 500 грам невеликих качана молодої капусти...