Рецепт Окрошка на сироватці з ковбасою

Рецепт Окрошка на сироватці з ковбасою
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
У жаркий день немає нічого кращого холодного супу. Окрошка на сироватці покращує травлення, завдяки овочам поповнює наш організм вітамінами, до того ж вона дуже смачна. Ділюся простим рецептом.

опис приготування:

Я часто готую вдома окрошку саме на сироватці. Мені подобається кислинка, а за рахунок досить великої кількості сметани окрошка виходить більш густий і насиченою. Спробуйте, вам обов'язково сподобається.

Як приготувати окрошку на сироватці з ковбасою:

1. Зваріть картоплю і яйця. Коли остаточно охолонуть — чистий, потім наріжте кубиками.

2. Промийте цибулю і кріп. Ретельно покришите їх.

3. огірки помийте, чистий, наріжте невеликими кубиками.

4. Таким же чином наріжте варену ковбасу.

5. Готові інгредієнти вкладіть в каструлю або іншу містку посуд, в якій будете подавати нашу окрошку.

6. Все акуратно перемішайте до отримання однорідної маси.

7. Додайте в отриману суміш сметану, посоліть і перемішайте.

8. Залийте сироватку і ще раз перемішайте.

9. Готову окрошку поставте на годину в холодильник, щоб вона охолола, а смаки перемішалися.

Смачного! Бажаю насолодитися холодником на сироватці з ковбасою в повній мірі

  • огірки— 2-3 штук
  • Варена ковбаса— 300 грам
  • крем— 400 грам
  • сироватка— 1 літр
  • яйця курячі— 5 штук
  • Картопля— 5 штук
  • Зелена цибуля (пучок)  — 1 штука
  • кріп— — За смаком
  • сіль— — За смаком
Я часто готую вдома окрошку саме на сироватці. Мені подобається кислинка, а за рахунок досить великої кількості сметани окрошка виходить більш густий і насиченою. Спробуйте, вам обов'язково сподобається.

Як приготувати окрошку на сироватці з ковбасою:

1. Зваріть картоплю і яйця. Коли остаточно охолонуть — чистий, потім наріжте кубиками.

2. Промийте цибулю і кріп. Ретельно покришите їх.

3. огірки помийте, чистий, наріжте невеликими кубиками.

4. Таким же чином наріжте варену ковбасу.

5. Готові інгредієнти вкладіть в каструлю або іншу містку посуд, в якій будете подавати нашу окрошку.

6. Все акуратно перемішайте до отримання однорідної маси.

7. Додайте в отриману суміш сметану, посоліть і перемішайте.

8. Залийте сироватку і ще раз перемішайте.

9. Готову окрошку поставте на годину в холодильник, щоб вона охолола, а смаки перемішалися.

Смачного! Бажаю насолодитися холодником на сироватці з ковбасою в повній мірі

Подібні рецепти

Окрошка на сироватці

Млинці з куркою і сиром

окрошка — старовинне блюдо російської кухні. Без неї не обходиться жоден літній сезон. ситний, смачний, холодний суп. Сьогодні у нас окрошка на молочній сироватці. опис приготування: Традиційно окрошку готують на хлібному квасі. Але не тільки. Часто основою їй служать кефір, крем, газована вод...

Окрошка для схуднення

Окрошка для схуднення

окрошка — легкий, поживний, вітамінний суп, Котрий, до того ж, допомагає скинути зайву вагу. Я окрошку обожнюю і ранньою весною завжди "; сідаю" на окрошковую дієту. До сезону бікіні скидаю 3-4 кг. опис приготування: Окрошка для схуднення від звичайної окрошки відрізняється тим, що ми використ...

Окрошка на кефірі і мінералці

Окрошка на кефірі і мінералці

Окрошка не тільки наситить, але і освіжить вас в спекотний день. Класичний рецепт окрошки на кефірі включає овочі, м'ясо та, звичайно, кефір. А ми зробимо цей суп більш свіжим і додамо в нього мінералку! опис приготування: окрошка — мій улюблений суп! Виїжджаючи на дачу, особливо влітку, окрош...

Окрошка на кефірі з кропивою і м'ятою

Окрошка на кефірі з кропивою і м'ятою

Я намагаюся часто готувати на обід окрошку. Безліч рецептів спробувала, і з одним з цікавих варіантів хочу вас познайомити. Читайте і дивіться, як приготувати окрошку з кропивою і м'ятою. опис приготування: Для любителів дуже густий окрошки можна частину картоплі розтерти в пюре і змішати з ке...

Окрошка на мінеральній воді

Окрошка на мінеральній воді

Всім нам відома окрошка на хлібному квасі, а ось окрошку на мінеральній воді пробували напевно мало хто. рекомендую приготувати — смачний несмачний! опис приготування: окрошка, гордість і надбання російської традиційної кухні, в канонічному варіанті повинна готуватися виключно на квасі. Однак ...