Рецепт Паста з карамелізований цибулею і пармезаном

Рецепт Паста з карамелізований цибулею і пармезаном
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування італійської пасти з карамелізований цибулею, чебрецем і сиром пармезан.

опис приготування:

У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і чебрець, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і смажити, поки цибуля не випустить рідина, близько 5 хвилин. Прибрати кришку і смажити, помішуючи, до золотисто-коричневого кольору, від 25 до 30 хвилин.

Тим часом у великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Коли цибуля готується близько 10 хвилин, додати макарони в каструлю і варити до готовності. Злити воду і повернути макарони в каструлю. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варіння.

Додати цибулю і масло в каструлю до макаронів, приправити сіллю і перцем, перемішати. Поступово додати достатню кількість води. Подавати макарони з сиром пармезан.


  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • середні цибулини— 2 штуки
  • сушеного чебрецю— 1/2 чайних ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • пасты паппарделле или феттучини— 250 грам
  • масла— 2 Ст. ложки
  • сиру пармезан— 60 грам
У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і чебрець, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і смажити, поки цибуля не випустить рідина, близько 5 хвилин. Прибрати кришку і смажити, помішуючи, до золотисто-коричневого кольору, від 25 до 30 хвилин.

Тим часом у великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Коли цибуля готується близько 10 хвилин, додати макарони в каструлю і варити до готовності. Злити воду і повернути макарони в каструлю. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варіння.

Додати цибулю і масло в каструлю до макаронів, приправити сіллю і перцем, перемішати. Поступово додати достатню кількість води. Подавати макарони з сиром пармезан.


Подібні рецепти

Піца з карамелізований цибулею і фенхелем

Хворост на пиві

Рецепт приготування піци з карамелізований цибулею, фенхелем, сиром Моцарелла, пармезан, шинкою прошутто і петрушкою. опис приготування: За цим рецептом у вас вийдуть 2 невеликі піци. тесту для піци кімнатної температури— 450 грам оливкового масла— 1 Ст. ложка велика цибулина— 1 штука велики...

Карамелізований цибулю для бургера

Карамелізований цибулю для бургера

Якщо любите бургери і хочете приготувати їх вдома самостійно, то для повноти смакових відчуттів пропоную рецепт приготування карамелізованого лука для бургера. Це додасть їм "; той самий смак ";. опис приготування: Приготувати карамелізований лук для домашніх бургерів дуже просто, саме він дод...

Карамелізований лук

Карамелізований лук

навіть цибулю, від якого стільки сліз, може стати солодким. Причому сам по собі. Не вірите? Тоді рецепт карамелізованого лука — до вашої уваги. Готуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: карамелізований лук — добра закуска до гарячих страв, відмінна начинка для випічки, гарнір, інгредієнт те...

Паста з беконом і пармезаном

Паста з беконом і пармезаном

Рецепт приготування італійської пасти Рігатоні з шматочками обсмаженого бекону, вершковим соусом і сиром Пармезан. опис приготування: Ніжний вершковий соус надає пасті м'який смак, а бекон робить її ситним блюдом. Замість пасти Рігатоні ви може використовувати будь-яку іншу пасту на ваш смак ...

Смажена картопля з пармезаном

Смажена картопля з пармезаном

Що може бути простіше смаженої картоплі, присипаного сиром? Однак як оригінально виглядає! думаю, гості і домашні будуть в захваті від такого незвичайного і в той же час звичайного гарніру. опис приготування: Смажена картопля з пармезаном — улюблений гарнір дітей. Виглядає дуже красиво і апети...