Рецепт М'ятний джулеп 2

Рецепт М'ятний джулеп 2
Кількість порцій: 4 Час приготування: 5 хв.
Рецепт приготування напою з м'ятою і віскі.

опис приготування:

Помістити віскі і м'яту в великий глек, накрити кришкою і поставити в холодильник на 12 годин або на 1 день.

процідити напій, прибравши листя м'яти. Додати цукор, перемішати, щоб весь цукор розчинився.

приготувати 4 келиха з льодом. Розділити джулеп на келихи і прикрасити кожен гілочкою м'яти.


  • віскі— 10.5 склянки
  • свіжої м'яти, плюс 4 гілочки для прикраси— 1 Склянка
  • цукру— 2-3 Ст. ложок
  • кубики льоду— 1 частина
Помістити віскі і м'яту в великий глек, накрити кришкою і поставити в холодильник на 12 годин або на 1 день.

процідити напій, прибравши листя м'яти. Додати цукор, перемішати, щоб весь цукор розчинився.

приготувати 4 келиха з льодом. Розділити джулеп на келихи і прикрасити кожен гілочкою м'яти.


Подібні рецепти

М'ятний джулеп

Салат з грибами, куркою і виноградом

Рецепт традиційного коктейлю південноамериканських штатів. опис приготування: об'єднати цукор, листя м'яти і воду в каструлі. Нагрівати не доводячи до кипіння на повільному вогні, помішуючи, до розчинення цукру. Довести до кипіння і кип'ятити протягом 5 хвилин. Перелити напій в глечик і прибра...

Персиковий джулеп

Персиковий джулеп

Джулеп - це коктейль з м'ятою. Може бути як алкогольним, так і безалкогольним. Спробуйте приготувати персиковий джулеп з віскі. опис приготування: У мисці або глечику об'єднайте м'яту і цукор. Дерев'яною ложкою зробіть пюре з листя. Додайте персиковий сік, газовану воду і віскі. Додайте подріб...

Імбирно-м'ятний чай

Імбирно-м'ятний чай

Імбирно-м'ятний чай — дуже смачний напій, який може подаватися як в холодному, так і в гарячому вигляді. Влітку він чудово освіжає, взимку — зігріває. Варто спробувати. опис приготування: Цього літа вперше спробували приготувати имбирно-м'ятний чай за порадою одного хорошого знайомого. приготу...

М'ятний крем з шоколадною глазур'ю

М'ятний крем з шоколадною глазур'ю

Крем з м'яти і шоколаду, просто смакота. опис приготування: У великій мисці, збити сметану, 1 1 / 3 склянки цукру, 1 / 2 стакан масла або маргарину, сіль. змішати екстракт, 2 столові ложки молока, і цукор, що залишився. Поступово додати молоко в глазур до досягнення консистенції спреду. Розтоп...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...