Рецепт М'ятний джулеп

Рецепт М'ятний джулеп
Кількість порцій: 5 Час приготування: 15 хв.
Рецепт традиційного коктейлю південноамериканських штатів.

опис приготування:

об'єднати цукор, листя м'яти і воду в каструлі. Нагрівати не доводячи до кипіння на повільному вогні, помішуючи, до розчинення цукру. Довести до кипіння і кип'ятити протягом 5 хвилин.

Перелити напій в глечик і прибрати охолоджуватися в холодильник. потім, процідити рідину через сито, додати газовану воду, листя м'яти і кубики льоду. перемішати.

  • цукрова пудра— 1 Склянка
  • листя м'яти— 1/4 склянки
  • газована вода— 750 мілілітрів
  • кубики льоду— 1 Склянка
  • гілочки м'яти— 5 штук(для прикраси)
об'єднати цукор, листя м'яти і воду в каструлі. Нагрівати не доводячи до кипіння на повільному вогні, помішуючи, до розчинення цукру. Довести до кипіння і кип'ятити протягом 5 хвилин.

Перелити напій в глечик і прибрати охолоджуватися в холодильник. потім, процідити рідину через сито, додати газовану воду, листя м'яти і кубики льоду. перемішати.

Подібні рецепти

М'ятний джулеп 2

Хліб з сиром в духовці

Рецепт приготування напою з м'ятою і віскі. опис приготування: Помістити віскі і м'яту в великий глек, накрити кришкою і поставити в холодильник на 12 годин або на 1 день. процідити напій, прибравши листя м'яти. Додати цукор, перемішати, щоб весь цукор розчинився. приготувати 4 келиха з льодом...

Персиковий джулеп

Персиковий джулеп

Джулеп - це коктейль з м'ятою. Може бути як алкогольним, так і безалкогольним. Спробуйте приготувати персиковий джулеп з віскі. опис приготування: У мисці або глечику об'єднайте м'яту і цукор. Дерев'яною ложкою зробіть пюре з листя. Додайте персиковий сік, газовану воду і віскі. Додайте подріб...

Імбирно-м'ятний чай

Імбирно-м'ятний чай

Імбирно-м'ятний чай — дуже смачний напій, який може подаватися як в холодному, так і в гарячому вигляді. Влітку він чудово освіжає, взимку — зігріває. Варто спробувати. опис приготування: Цього літа вперше спробували приготувати имбирно-м'ятний чай за порадою одного хорошого знайомого. приготу...

М'ятний крем з шоколадною глазур'ю

М'ятний крем з шоколадною глазур'ю

Крем з м'яти і шоколаду, просто смакота. опис приготування: У великій мисці, збити сметану, 1 1 / 3 склянки цукру, 1 / 2 стакан масла або маргарину, сіль. змішати екстракт, 2 столові ложки молока, і цукор, що залишився. Поступово додати молоко в глазур до досягнення консистенції спреду. Розтоп...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...