Рецепт М'ясо по-празький

Рецепт М'ясо по-празький
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо вас не бентежить запах часнику, то це смачне соковите блюдо чудово підійде для романтичної вечері. Як можна здогадатися з назви, м'ясо по-празький відмінно йде під кухлик хорошого пива.

опис приготування:

Цей рецепт приготування м'яса по-празький дуже любимо моєму чоловіком. Він користується ним досить часто. сподіваюся, що цей простий рецепт стане в нагоді і іншим чоловікам. Щоб зробити м'ясо по-празький ще привабливішим — прикрасьте блюдо перед подачею свіжою зеленню і яскравими червоними ягодами з кислинкою. Завдяки ніжною начинці з легким запахом часнику і зелені, вечерю з цією стравою надовго залишиться у вашій пам'яті. Гарного вечора!

  • Говяжа вирізка— 300-400 грам
  • сир— 100 грам
  • часник— 2 зубчики
  • кріп— 50 грам
  • петрушка— 50 грам
  • Braai— 50 грам
  • сіль— 2 щіпки(якщо ви вибрали сорт сиру солоного смаку, то з сіллю обережніше)
  • Перець чорний мелений— 1 щіпка
М'ясо по-празький - фото крок 1 Підготуйте м'ясо — вимийте, обсушити. відріжте два (або скільки необхідно) шматка товщиною по 2-2,5 см.

М'ясо по-празький - фото крок 2 Тепер м'ясо потрібно відбити дуже тонко. обережно — не перестарайтеся! У ньому не повинно бути дірочок!

М'ясо по-празький - фото крок 3 Підготуйте начинку. Натріть на крупній тертці сир, вимийте і дрібно поріжте зелень, очистіть і дрібно порубати часник. Змішайте всі інгредієнти. М'ясо злегка посоліть і поперчіть і викладайте начинку на м'ясні коржі.

М'ясо по-празький - фото крок 4 Прикрийте начинку м'ясом. Щоб закріпити краю нашого м'ясного пиріжка, пройдіться злегка молотком для відбивання м'яса по його краям.Слегка притисніть м'ясо по центру, щоб начинка рівномірно розподілилася. І відправляйте м'ясо на розігріту з маслом сковороду.

М'ясо по-празький - фото крок 5 Після того як м'ясо підсмажиться з одного боку, переверніть його і накрийте кришкою. через 3-5 хвилин наше м'ясо готове!

Подібні рецепти

Смажене м'ясо дикої кози

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо по-празький wineglass.com.ua') as relev FROM links WHERE MAT...' at line 1

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...

М'ясо та любисток

М'ясо та любисток

Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей. опис приготування: М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку...

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...

М'ясо по-аргентинськи

М'ясо по-аргентинськи

привіт! Поспішаю порадувати вас новим цікавим рецептом! Сьогодні в меню — м'ясо по-аргентинськи. Готуйте за рецептом — і вийде краще, ніж в ресторанах Буенос-Айреса! опис приготування: Аргентина є другою за величиною країною Південної Америки. Кухня Аргентини формувалася під впливом мексикансь...