Рецепт М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами

Рецепт М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
розповім, як приготувати м'ясо по-французьки з картоплею і помідорами. Дуже смачна страва ризикує опинитися вашим улюбленим. Мій рецепт - хороший спосіб відійти від приївся і поекспериментувати.

опис приготування:

Як приготувати м'ясо по-французьки, знає будь-яка господиня. Однак мій рецепт не традиційний, блюдо виходить шикарним, дуже смачним і ароматним. При термічній обробці томати і цибулю пускають сік і роблять картоплю і свинину дуже соковитими і в той же час вкрай ніжними. Готувати таке блюдо легко і просто. Можна експериментувати з травами, наприклад: можна додати розмарин або базилік, вийде пікантно. Подавайте таке блюдо з келихом червоного вина і будьте впевнені, що кожен оцінить ваше блюдо гідно.

  • свинина— 500 грам
  • картопля— 500 грам
  • томат— 1 штука
  • цибуля— 1 штука
  • сир— 300 грам
  • майонез— За смаком
М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами - фото крок 1 Поріжте свинину ножем на тонкі скибочки. Найкраще різати вздовж, відбийте м'ясо молотком з двох сторін. Натріть м'ясо сіллю і спеціями, можна також використовувати сушену зелень (за смаком).

М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами - фото крок 2 Очистіть і вимийте картоплю і цибулю. Поріжте цибулю навпіл, а потім - тонкими кільцями. Картопля поріжте кружечками шириною приблизно в 1,5 см. Томати вимийте і висушіть або витріть рушником. Поріжте їх середніми по товщині кружечками. Намагайтеся не випустити з них сік.

М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами - фото крок 3 Розігрійте духовку до 180 градусів. Деко змастіть рослинною олією або застеліть пергаментом. Викладіть на деко картопля впритул одна до одної. Трохи посоліть його. Якщо м'ясо досить солоне, солити картоплю не слід.

М'ясо по-французьки з картоплею і помідорами - фото крок 4 На картопля викладіть порізану кільцями томат. На томат викладайте цибуля, а потім м'ясо. Потріть сир на тертці (я використовую крупну тертку). М'ясо змастіть майонезом, а зверху посипати тертим сиром. запікайте приблизно 30-40 хвилин. Після дістаньте з духовки і подавайте до столу.

Подібні рецепти

М'ясо з грибами і помідорами

«соняшник» салат класичний

Рецепт приготування м'яса з грибами і помідорами. М'ясо в поєднанні з грибами і помідорами виходить ситним і дуже смачним. опис приготування: Для приготування м'яса по даним рецептом використовуються консервовані печериці, червона цибулина, твердий сир, помідор і спеції. Запікати м'ясо в духов...

Кальмари з помідорами і молодою картоплею

Кальмари з помідорами і молодою картоплею

Кальмари з помідорами і молодою картоплею — одне з моїх найулюбленіших літніх страв. Досить просте в приготуванні, а вже яке смачне — слів не вистачить передати опис приготування: Якщо не знаєте, чим здивувати своїх домашніх — спробуйте здивувати їх цією стравою. Ефект особливо цікавий, якщо ї...

Смажене м'ясо дикої кози

Смажене м'ясо дикої кози

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...

М'ясо та любисток

М'ясо та любисток

Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей. опис приготування: М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку...