Рецепт Паста Аматрічіана

Рецепт Паста Аматрічіана
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 25 хв.
паста Аматрічіана — одна з тисяч різновидів італійської пасти. З огляду на доступності інгредієнтів і простоті приготування — моя улюблена

опис приготування:

італійські пасти — це просто казкове блюдо для сучасної людини. Приходиш з роботи втомлений, часу і бажання крутитися біля плити немає, але і повечеряти чимось цікавим хочеться. Ось тут-то паста і приходить на допомогу — 20-25 хвилин нескладних кулінарних прийомів, і відмінне блюдо у вас на столі.

паста Аматрічіана, як на мене, одна з найпростіших. Вона відмінно підійде для новачків — тих, хто тільки вчиться готувати пасти. Спробуйте — це дуже просто і дуже смачно!


  • спагеті— 400 грам
  • помідори— 1 кілограм
  • Грудинка копчена— 300 грам
  • цибулина— 1 штука
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець— — За смаком
паста Аматрічіана - фото крок 1 Почнем з того, что небольшими кубиками нарежем нашу грудинку.

паста Аматрічіана - фото крок 2 З помідорів знімаємо шкірку. Нарізаємо помідори невеликими кубиками.

паста Аматрічіана - фото крок 3 Разогреваем в сковороде немного оливкового масла.

паста Аматрічіана - фото крок 4 Обжариваем нашу грудинку 3-4 хвилини на середньому вогні.

паста Аматрічіана - фото крок 5 Затем добавляем к грудинке мелко нарезанный лук, обсмажуємо разом ще пару хвилин.

паста Аматрічіана - фото крок 6 Спагетти отвариваем аль денте — тобто, вытаскиваем чуть раньше, чем они полностью приготовятся.

паста Аматрічіана - фото крок 7 Спагетти откидываем на дуршлаг.

паста Аматрічіана - фото крок 8 Когда лук и бекон хорошенько обжарятся, добавляем к ним мелко нарезанные помидоры. солимо, перчим и тушим около 5 хвилин.

паста Аматрічіана - фото крок 9 Затем добавляем в сковороду спагетти, перемішуємо, прогреваем на повільному вогні 1-2 хвилини і знімаємо з вогню. Подавати відразу ж.

паста Аматрічіана - фото крок 10 Смачного!

Подібні рецепти

Имбирная паста

Паста з брюссельською капустою і беконом

Имбирная паста - блюдо з індійської кухні. Використовується для приготування соусів, маринадів і гарячих страв. Така паста відмінно зберігається в холодильнику, тому завжди буде під рукою і не зіпсується! опис приготування: Докладніше, як приготувати імбирну пасту, я розповім нижче. Якщо хочет...

Італійська паста

Італійська паста

Приготувати макарони зовсім просто, але ось правильно доповнити їх декількома інгредієнтами, щоб отримати вишукану страву, це вже складніше. дивіться, як приготувати італійську пасту. опис приготування: Таку пасту можна вживати як окрему гаряче або як допоненіе до м'яса або риби. Як ви побачит...

Нутовая паста

Нутовая паста

Якщо ви любите балувати себе і гостей домашніми закусками, погляньте на цей варіант приготування нутовой пасти. ніжна, неймовірно апетитна, ситна і нереально смачна. Рекомендую на замітку! опис приготування: Щоб вийшла по-справжньому ніжна паста, обов'язково очистіть нут. що, цей процес стомлю...

Паста Альфредо з фрикадельками

Паста Альфредо з фрикадельками

Рецепт приготування пасти Феттучіні з фрикадельками з яловичини з соусом з вершкового сиру, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Неймовірно вершковий соус надає цьому блюду ніжний смак. яловичини— 450 грам молока— 1/4 склянки часнику— 2 зубчики італійської приправи— 1 Ст. ложка сиру ...

Паста Амосова для иммунитета

Паста Амосова для иммунитета

Доктор медицинских наук, академик Амосов, имел известность не только в хирургии, но и в области питания при реабилитации. Его открытием принято считать пасту из сухофруктов с лимоном и медом. опис приготування: Рецепт изменять нежелательно. Но есть отступления, которые незначительно скажутся н...