Рецепт Карамельний пиріг

Рецепт Карамельний пиріг
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування пирога з товстим шаром карамелі з вершків, цукру, кукурудзяного сиропу і ванільного екстракту.

опис приготування:

Цей пиріг краще їсти на наступний день після приготування.

  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • соди— 3/4 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • паличка розм'якшеного несолоного вершкового масла— 1 штука
  • цукру— 1 Склянка
  • екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
  • яйця— 2 штуки
  • Для карамельної глазурі:вершків— 1 Склянка
  • кукурудзяного сиропу— 1 Ст. ложка
  • екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
карамельний пиріг - фото крок 1 1. зробити пиріг. Розігріти духовку до 175 градусів зі стійкою в центрі. Змастити вершковим маслом квадратну форму для пирога, потім вистелити пергаментним папером і змастити пергамент маслом. Просіяти разом борошно, розпушувач, соду, сіль. Збити масло і цукор у великій мисці з електричним міксером на середній швидкості, потім додати ванільний екстракт і збити. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. На низькій швидкості збити з пахтою. Додати борошняну суміш, в 3 заходу, і перемішати до однорідності. Викласти тісто в підготовлену форму, а потім вдарити її кілька разів об стіл, щоб усунути бульбашки повітря.

карамельний пиріг - фото крок 2 2. Випікати до золотистого кольору, від 35 до 40 хвилин. Дати охолонути у формі 10 хвилин, потім витягти на блюдо і дати повністю охолонути протягом 1 годину.

карамельний пиріг - фото крок 3 3. зробити глазур. У каструлі довести до кипіння вершки, коричневий цукор, кукурудзяний сироп і дрібку солі на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться. варити 12-14 хвилин, поки температура глазурі НЕ буде 100 градусів, потім додати ванільний екстракт.

карамельний пиріг - фото крок 4 4. Залити пиріг карамеллю, дозволяючи їй стекти по краях. Поставити в холодильник на 30 хвилин.

Подібні рецепти

Карамельний мус

Карамельний торт без випічки

Карамельний мус готується близько трьох годин. Два з них мус треба охолоджувати в холодильнику. Карамель ми приготуємо в домашніх умовах з коричневого цукру. Нам також знадобиться желатин і вершки. опис приготування: Як приготувати карамельний мус? 1. Всипте в миску желатин і залийте невеликою...

Карамельний попкорн

Карамельний попкорн

А ви коли-небудь робили домашній попкорн? виходить смачніше, ніж в кінотеатрі, не кажучи вже про магазинних пачках. З такою закускою фільм точно буде цікавіше і запам'ятається. Перевірте це на собі! опис приготування: Я розповім вам, як приготувати карамельний попкорн. Мій найулюбленіший варіа...

Карамельний пудинг

Карамельний пудинг

Ділюся рецептом карамельного пудингу з тофу. У нього виходить ніжна, м'яка консистенція і приємний вершковий смак. Такий десерт підійде для пісного або веганскої харчування. опис приготування: Докладніше, як приготувати карамельний пудинг, я розповім нижче. Для цього рецепта необхідний шовкови...

Карамельний сироп

Карамельний сироп

Застосувань такого сиропу можна знайти масу, наприклад, зробити з ним коктейль, використовувати в якості основи для крему, а також додавати сироп в випічку або морозиво, вибирайте рецепт на свій смак. опис приготування: Хоча в даний час в магазинах можна купити абсолютно все, я все ж вважаю за...

Карамельний десерт

Карамельний десерт

Відмінне частування не тільки святкового столу, але і просто до чашечки кави. Вдале поєднання солодкої карамелі, солоних крекерів і шоколаду. ділюся рецептом! опис приготування: Хто в дитинстві не любив солоний крекер зі згущеним молоком? Це незвичайне поєднання добре запам'яталося мені, тому ...