Рецепт Карамельний пудинг

Рецепт Карамельний пудинг
Кількість порцій: 2 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Ділюся рецептом карамельного пудингу з тофу. У нього виходить ніжна, м'яка консистенція і приємний вершковий смак. Такий десерт підійде для пісного або веганскої харчування.

опис приготування:

Докладніше, як приготувати карамельний пудинг, я розповім нижче. Для цього рецепта необхідний шовковий японський сорт тофу - саме він дає необхідну ніжну консистенцію. Мигдалеву пасту можна замінити на будь-яку іншу горіхову або додати 2-3 ст.л. жирного кокосового молока. Беріть мій рецепт на замітку!

  • тофу шовковий— 300 грам
  • Крохмаль кукурудзяний— 1 Ст. ложка
  • Якщо-якщо— 10 грам
  • кокосовий цукор— 3-5 Ст. ложок
  • Мигдальний паста— 1 Ст. ложка
  • фінікової сироп— За смаком
  • карамельний екстракт— 1 Чайна ложка
карамельний пудинг - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

карамельний пудинг - фото крок 2 Подрібніть в блендері шовковий тофу, кокосовий цукор, миндальную пасту, карамельний екстракт, агар-агар та кукурудзяний крохмаль.

карамельний пудинг - фото крок 3 Перелийте суміш в каструлю і почніть нагрівати на середньому вогні. постійно помішуйте. Доведіть до кипіння і варіть ще 1-2 хвилини.

карамельний пудинг - фото крок 4 На дно формочок налийте фініковий сироп.

карамельний пудинг - фото крок 5 Потім викладіть суміш з тофу. Залиште пудинг застигати в холодильнику на 2-3 годину.

карамельний пудинг - фото крок 6 Переверніть формочку з пудингом на тарілку.

карамельний пудинг - фото крок 7 Карамельний пудинг готовий, смачного!

Подібні рецепти

Карамельний яблучний пудинг

Бананово-карамельний десерт

Рецепт приготування ароматного яблучного пудингу з карамельним соусом. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змішати яблука в невеликій мисці з лимонним соком, відкласти в сторону. Змастити маслом порційні форми для випікання. Нарізати хліб на вісім скибочок, кожну скибочку - н...

Карамельний десерт

Карамельний десерт

Відмінне частування не тільки святкового столу, але і просто до чашечки кави. Вдале поєднання солодкої карамелі, солоних крекерів і шоколаду. ділюся рецептом! опис приготування: Хто в дитинстві не любив солоний крекер зі згущеним молоком? Це незвичайне поєднання добре запам'яталося мені, тому ...

Карамельний мус

Карамельний мус

Карамельний мус готується близько трьох годин. Два з них мус треба охолоджувати в холодильнику. Карамель ми приготуємо в домашніх умовах з коричневого цукру. Нам також знадобиться желатин і вершки. опис приготування: Як приготувати карамельний мус? 1. Всипте в миску желатин і залийте невеликою...

Карамельний пиріг

Карамельний пиріг

Рецепт приготування пирога з товстим шаром карамелі з вершків, цукру, кукурудзяного сиропу і ванільного екстракту. опис приготування: Цей пиріг краще їсти на наступний день після приготування. розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 3/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки паличка розм'якшеного несо...

Карамельний попкорн

Карамельний попкорн

А ви коли-небудь робили домашній попкорн? виходить смачніше, ніж в кінотеатрі, не кажучи вже про магазинних пачках. З такою закускою фільм точно буде цікавіше і запам'ятається. Перевірте це на собі! опис приготування: Я розповім вам, як приготувати карамельний попкорн. Мій найулюбленіший варіа...