Рецепт Кальмар смажений

Рецепт Кальмар смажений
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Легке в приготуванні і смачна страва середземноморської кухні. Готується шляхом обсмажування в маслі запанірувати кілець кальмара. Читайте докладніше, як приготувати кальмар смажений, в цьому рецепті.

опис приготування:

Такі морепродукти можна використовувати в якості гарячого блюда, подаючи його з будь-яким гарніром або салатом. Також можна їсти це блюдо як холодну або гарячу закуску. Вона ідеально поєднується з пивом або охолодженим білим вином.

  • очищений кальмар— 700 грам
  • борошно— 4 Ст. ложки(по мірі необхідності)
  • Халапеньо— 3-4 штук
  • лимон— 1 штука
  • кукурудзяна олія— 1+ літрів(по мірі необхідності)
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • восьминіг— За смаком
1 Кальмара наріжте кільцями. Восьминога теж наріжте невеликими шматочками.

2 Розігрійте глибоку сковороду на середній або високій температурі, попередньо налив в неї масло шаром приблизно в 3-4 см.

3 Поки масло розігрівається, викладіть шматочки морепродуктів на паперові рушники, також накрийте їх паперовими рушниками зверху, і легенько промокає, щоб максимально прибрати вологу.

4 Приправте сіллю і перцем.

5 У невелику миску насипте трохи борошна. По черзі шматочки морепродуктів обваляйте в борошні і викладайте на сковороду. Обсмажуйте їх при постійній температурі до золотистої скоринки близько 2 хвилин. Додавайте в кожну партію перчик халапеньо.

6 Шумівкою витягуйте шматочки з сковороди і перекладайте на паперові серветки, щоб вони ввібрали надлишки масла. Якщо є необхідність, ще трохи посоліть.

7 Лимон наріжте шматочками і подавайте з готовими морепродуктами до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Кальмар на грилі

Кальмар, смажений цілком

пікантний, дуже ніжний і апетитний кальмар на грилі в домашніх умовах - прекрасний варіант для низькокалорійного і корисного страви на пікнік. дивіться, як приготувати кальмар на грилі. опис приготування: Варіантів приготування кальмара багато, і всі вони відрізняються в основному маринадом. С...

Кальмар, фарширований грибами і рисом

Кальмар, фарширований грибами і рисом

Вирішила сьогодні в магазині взяти заморожених кальмарів. Захотілося чогось морського. Напевно, вже пора у відпустку, адже літо ж! ось, як приготувати кальмарів, фаршированих грибами і рисом. опис приготування: Апетитні кільця кальмара люблять все. Як би хто не говорив, що не любить морепродук...

Кальмар, фарширований крабовими паличками

Кальмар, фарширований крабовими паличками

Дуже смачне і гарне блюдо! Відмінний варіант для порціонної подачі на святковий стіл або для сімейного обіду вихідного дня! Всі учасники застілля будуть в приємному захваті! опис приготування: Хочу розповісти вам свій спосіб приготування тушок кальмарів. Розморожені тушки потрібно опустити в к...

Кальмар, фарширований креветками

Кальмар, фарширований креветками

Цей рецепт в першу чергу призначений для любителів морепродуктів. Дуже смачні кальмари з соковитою начинкою ... хочете такі на вечерю? Тоді запасайтеся всім необхідним, і будемо готувати разом ! опис приготування: Ніжні кальмари зі смачною і соковитою начинкою, з насиченим соусом - ну, як таке...

Кальмар фарширований в омлеті

Кальмар фарширований в омлеті

Пропоную приготувати смачне ситне блюдо, при всьому при цьому воно абсолютно не важке. При всій видимій складності, робляться такі кальмари дуже просто. опис приготування: У приготуванні кальмарів, фаршированих в омлеті, немає нічого складного. Але є кілька секретів, які потрібно враховувати. ...