Рецепт Кальмар, фарширований креветками

Рецепт Кальмар, фарширований креветками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Цей рецепт в першу чергу призначений для любителів морепродуктів. Дуже смачні кальмари з соковитою начинкою ... хочете такі на вечерю? Тоді запасайтеся всім необхідним, і будемо готувати разом !

опис приготування:

Ніжні кальмари зі смачною і соковитою начинкою, з насиченим соусом - ну, як таке блюдо може не сподобатися?! Ті з вас, хто любить морепродукти і страви з них, обов'язково повинні скористатися цим нескладним рецептом. До такої страви вже нічого не треба, крім смачного м'якого хліба і келиха доброго вина. зацікавилися? Тоді я розповідаю, як приготувати кальмара, фаршированого креветками, в духовці.

  • кальмари— 4 штуки(800 грам)
  • креветки очищені— 900 грам(можна взяти половину креветок, і половину інших морепродуктів (мідії, гребінці))
  • помідор— 4-5 штук(невеликі)
  • Перець болгарський— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 4-5 штук(невеликі)
  • часник— 2-3 зубчиків
  • зелень петрушки— 20 грам
  • Вино біле сухе— 150 мілілітрів
  • сіль— 2-3 Щепоток
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
  • сухі трави— 2-3 Щепоток(базилік, прованські трави)
  • Рослинна олія— 1-2 Ст. ложок
кальмар, фарширований креветками - фото крок 1 Кальмарів розморожуємо і очищаємо від нутрощів і шкірки. Потім буквально на 1 хвилину опускаємо їх в киплячу воду і відразу ж виймаємо. Креветки і інші морепродукти нехай розморожуються.

кальмар, фарширований креветками - фото крок 2 Підготуємо всі інші інгредієнти: помиємо і почистимо овочі, потім наріжемо їх не дуже дрібними кубиками.

кальмар, фарширований креветками - фото крок 3 Ставимо сковороду на вогонь, додаємо рослинне масло, викладаємо всі підготовлені овочі. Наливаємо вино і чекаємо, поки вміст сковорідки закипить.

кальмар, фарширований креветками - фото крок 4 Даємо овочам покипіти хвилинку-півтори, після чого додаємо до них креветки і морепродукти. Додаємо дрібно порізану петрушку, сухі трави, сіль і мелений перець. готуємо 2 хвилини, не більше.

кальмар, фарширований креветками - фото крок 5 Начиняємо сумішшю тушки кальмарів, викладаємо останніх в змащену маслом форму. Що залишився соус виливаємо зверху. Запікаємо все в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.

Подібні рецепти

Кальмар, фарширований грибами і рисом

Мідії в гострому соусі

Вирішила сьогодні в магазині взяти заморожених кальмарів. Захотілося чогось морського. Напевно, вже пора у відпустку, адже літо ж! ось, як приготувати кальмарів, фаршированих грибами і рисом. опис приготування: Апетитні кільця кальмара люблять все. Як би хто не говорив, що не любить морепродук...

Кальмар, фарширований крабовими паличками

Кальмар, фарширований крабовими паличками

Дуже смачне і гарне блюдо! Відмінний варіант для порціонної подачі на святковий стіл або для сімейного обіду вихідного дня! Всі учасники застілля будуть в приємному захваті! опис приготування: Хочу розповісти вам свій спосіб приготування тушок кальмарів. Розморожені тушки потрібно опустити в к...

Кальмар фарширований в омлеті

Кальмар фарширований в омлеті

Пропоную приготувати смачне ситне блюдо, при всьому при цьому воно абсолютно не важке. При всій видимій складності, робляться такі кальмари дуже просто. опис приготування: У приготуванні кальмарів, фаршированих в омлеті, немає нічого складного. Але є кілька секретів, які потрібно враховувати. ...

Кальмар на грилі

Кальмар на грилі

пікантний, дуже ніжний і апетитний кальмар на грилі в домашніх умовах - прекрасний варіант для низькокалорійного і корисного страви на пікнік. дивіться, як приготувати кальмар на грилі. опис приготування: Варіантів приготування кальмара багато, і всі вони відрізняються в основному маринадом. С...

Кальмар смажений

Кальмар смажений

Легке в приготуванні і смачна страва середземноморської кухні. Готується шляхом обсмажування в маслі запанірувати кілець кальмара. Читайте докладніше, як приготувати кальмар смажений, в цьому рецепті. опис приготування: Такі морепродукти можна використовувати в якості гарячого блюда, подаючи й...