Рецепт Гострі свинячі відбивні
Любителям класичних відбивних раджу спробувати гострі і дуже ароматні отбівнушкі, мариновані в соєвому соусі з часником. Ви відчуєте новий незвичайний смак усіма улюбленої страви.
опис приготування:
рецепт, як приготувати гострі відбивні, у мене з'явився після того, як я вирішила знайти якесь нове просте і смачне м'ясне блюдо. Рецепт гострих відбивних привернув мене своєю простотою і незвичайністю. Маринад з соєвого соусу з часником робить м'ясо не тільки дуже ароматним, але і відмінно ніжним.
- свиняча вирізка— 300 грам
- Соєвий соус— 30 мілілітрів
- часник— 3-4 зубчиків
- сіль, перець— За смаком
- Спеції для м'яса— 1/2 Ст. ложки
- яйце— 2 штуки
- Панірувальні сухарі— 3 Ст. ложки
- Масло для смаження— 3 Ст. ложки
Свинячу вирізку поріжте на пластини товщиною приблизно 12 см. Кожну пластину поперчіть і посоліть з обох сторін, застуда.
Змішайте соєвий соус, часник, перець, сіль і спеції. До речі, спеції можете використовувати будь-які, які вам більше подобаються.
М'ясо складіть в невелику глибоку тарілку, залийте отриманим маринадом. Залиште м'ясо маринуватися в холодному місці мінімум на 1 час, але краще витримати 3-4 годину.
Вийміть м'ясо з маринаду, злегка обтрусіть надлишки. збийте яйце. Умочіть кожен шматок м'яса спочатку в яйце, потім в панірувальні сухарі і знову в яйце. Смажте на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку.
Гострі відбивні готові. Подавайте з вашим улюбленим гарніром. Відмінно тут підійде картопляне пюре, запечена картопля в духовці або будь-яка каша. Смачного!
Подібні рецепти
Салат з консервованої квасолі і ковбаси
Запрошую всіх любителів свинячий рульки і гострих страв! смачні, красиві і ароматні свинячі хвостики вам неодмінно сподобаються! Дуже добре підходять в якості закуски до пива і як їжа під перегляд улюбленого фільму. опис приготування: По можливості готуйте відразу подвійну порцію, холодними хв...
Гострі свинячі реберця
Смачні і соковиті свинячі реберця з пікантним смаком. Ця страва чудово підходить до невеликого сімейного свята. опис приготування: Любителі гостренького по достоїнству оцінять смак свинячих реберець, приготованих за цим рецептом. До цієї страви дуже добре подати червоне вино або пиво і ваші го...
Смажені фаршировані гострі перчики
Смажені фаршировані гострі перчики для мене було щось нове. По перше, гострі, по-друге, розрізані навпіл, по-третє, посмажені на сковорідці. Я зазвичай робила по-іншому! Але досвід вдався! опис приготування: Смажені фаршировані гострі перчики все-таки я ризикую пропонувати тільки чоловікам. До...
Гострі баклажани з яловичиною
швидке, яскраве і ароматне блюдо. пружні, трохи хрустів овочі в пряному гострому соусі і соковита яловичина - це відмінне рішення для вечері! опис приготування: Готування методом Стир-Фрая дозволяє отримати смачне і корисне блюдо швидко і зі збереженням більшості вітамінів. яловичина— 300 г...
Гострі бутерброди з креветками
Гострі бутерброди з креветками — це, мабуть, мій найулюбленіший рецепт від Джеймі Олівера. П'ять хвилин — і розкішна закуска на столі! опис приготування: Серед всіх закусок, які я коли-небудь готував для своїх гостей, найбільшим успіхом завжди користувалася і користується ця — гострі бутерброд...