Рецепт Гострі баклажани на зиму

Рецепт Гострі баклажани на зиму
Кількість порцій: 9 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ця заготовка безумовно сподобається всім любителям баклажанів. просто готується, не вимагає стерилізації, зачарує своїм смаком Вас взимку. Обов'язково збережіть рецепт!

опис приготування:

рецепт традиційний, перевірений часом. Раджу точно дотримуватися рецептуру і тонкощі приготування.

  • баклажани— 5 кілограм
  • Перець болгарський— 1 кілограм
  • часник— 100 грам
  • Оцет 9-проц.  — 250 мілілітрів
  • Масло рослинне— 0,5 L
  • сіль— — За смаком
Гострі баклажани на зиму - фото крок 1 1. Баклажани наріжте кружальцями.

Гострі баклажани на зиму - фото крок 2 2. Покладіть баклажани в солону воду хвилин на 20.

Гострі баклажани на зиму - фото крок 3 3. У перців видаліть насіння і плодоніжки, Chesnok чистий.

Гострі баклажани на зиму - фото крок 4 4. Покладіть перці і часник в чашу блендера і подрібніть. додайте масло, оцет і сіль, перемішайте.

Гострі баклажани на зиму - фото крок 5 5. З баклажанів злийте воду і обсмажте з додаванням олії.

Гострі баклажани на зиму - фото крок 6 6. У стерилізовані банки першим шаром викладіть баклажани.

Гострі баклажани на зиму - фото крок 7 7. Потім викладіть перцевий соус. чергуйте, поки банку не наповниться. Зверху повинен бути шар соусу.

Гострі баклажани на зиму - фото крок 8 8. Закрийте стерилізованими кришками. Зберігайте в прохолодному місці. Смачного!

Подібні рецепти

Гострі баклажани по-грузинськи

Квашені гострі баклажани

Блюдо має гострі і пікантними смаковими якостями, відмінно підійде, як сніданок для пікніка. До речі, і на святковому столі баклажани не загубився. ароматні, красиві і смачні! опис приготування: Класичний рецепт приготування гострих баклажанів по-грузинськи, до ваших послуг. Баклажани ріжемо к...

Гострі баклажани з яловичиною

Гострі баклажани з яловичиною

швидке, яскраве і ароматне блюдо. пружні, трохи хрустів овочі в пряному гострому соусі і соковита яловичина - це відмінне рішення для вечері! опис приготування: Готування методом Стир-Фрая дозволяє отримати смачне і корисне блюдо швидко і зі збереженням більшості вітамінів. яловичина— 300 г...

Гострі огірочки на зиму

Гострі огірочки на зиму

Хочу розповісти, як приготувати гострі огірочки на зиму. Ця заготовка дозволяє зробити хрусткі огірки з насиченим смаком і легкою пікантною гостротою. Спробуйте, дуже смачно! опис приготування: Чому я люблю готувати ці гострі огірочки на зиму в домашніх умовах? Тому що їх можна їсти вже на нас...

Гострі огірки на зиму

Гострі огірки на зиму

Пікантна закуска на всі випадки життя — гострі огірки на зиму. Такі огірочки прекрасно зігріють вас і в момент розігріють апетит. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: Огірки підійдуть до будь-яких каш, м'яса або птиці, також такі огірки можна подавати на святковий стіл, напевно сер...

Гострі помідори на зиму

Гострі помідори на зиму

Я завжди готую на зиму пару баночок таких гострих помідорів, зробити це досить просто, зате в зимовий час так приємно відкрити закачування і насолодитися чудовим смаком улюблених овочів. опис приготування: Якщо чесно, то найчастіше я закочував звичайні помідори, але в минулому році знайома при...