Рецепт Гострі баклажани по-грузинськи

Рецепт Гострі баклажани по-грузинськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Блюдо має гострі і пікантними смаковими якостями, відмінно підійде, як сніданок для пікніка. До речі, і на святковому столі баклажани не загубився. ароматні, красиві і смачні!

опис приготування:

Класичний рецепт приготування гострих баклажанів по-грузинськи, до ваших послуг. Баклажани ріжемо кружальцями і обсмажуємо в рослинному маслі, змішуємо їх з подрібненим перчиком і часником, зверху поливаємо приготовленої заправкою з оцту і рослинного масла. Гарного вам дня!

  • баклажани— 4 штуки
  • оцет столовий— 50 мілілітрів
  • часник— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Масло рослинне— 50 мілілітрів
  • перець гіркий— 0,5 штуки
Гострі баклажани по-грузинськи - фото крок 1 Баклажани миємо і ріжемо кільцями.

Гострі баклажани по-грузинськи - фото крок 2 Обсмажуємо баклажани на олії до золотистої скоринки. Сіль за смаком.

Гострі баклажани по-грузинськи - фото крок 3 Дрібно нарізаємо перець і часник.

Гострі баклажани по-грузинськи - фото крок 4 Приготуємо заправку для баклажанів: змішаємо 1/4 склянки оцту і 1/4 склянки рослинного масла. Баклажани змішуємо з перцем і часником, викладаємо в глибоку тарілку і поливаємо заправкою.

Гострі баклажани по-грузинськи - фото крок 5 Перед подачею страва повинна постояти пару годин в холодильнику. Смачного!

Подібні рецепти

Гострі баклажани на зиму

Швидкий яблучний соус

Ця заготовка безумовно сподобається всім любителям баклажанів. просто готується, не вимагає стерилізації, зачарує своїм смаком Вас взимку. Обов'язково збережіть рецепт! опис приготування: рецепт традиційний, перевірений часом. Раджу точно дотримуватися рецептуру і тонкощі приготування. бакла...

Гострі баклажани з яловичиною

Гострі баклажани з яловичиною

швидке, яскраве і ароматне блюдо. пружні, трохи хрустів овочі в пряному гострому соусі і соковита яловичина - це відмінне рішення для вечері! опис приготування: Готування методом Стир-Фрая дозволяє отримати смачне і корисне блюдо швидко і зі збереженням більшості вітамінів. яловичина— 300 г...

Смажені фаршировані гострі перчики

Смажені фаршировані гострі перчики

Смажені фаршировані гострі перчики для мене було щось нове. По перше, гострі, по-друге, розрізані навпіл, по-третє, посмажені на сковорідці. Я зазвичай робила по-іншому! Але досвід вдався! опис приготування: Смажені фаршировані гострі перчики все-таки я ризикую пропонувати тільки чоловікам. До...

Гострі бутерброди з креветками

Гострі бутерброди з креветками

Гострі бутерброди з креветками — це, мабуть, мій найулюбленіший рецепт від Джеймі Олівера. П'ять хвилин — і розкішна закуска на столі! опис приготування: Серед всіх закусок, які я коли-небудь готував для своїх гостей, найбільшим успіхом завжди користувалася і користується ця — гострі бутерброд...

Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи

Гострі і пряні свинячі хвостики по-китайськи

Запрошую всіх любителів свинячий рульки і гострих страв! смачні, красиві і ароматні свинячі хвостики вам неодмінно сподобаються! Дуже добре підходять в якості закуски до пива і як їжа під перегляд улюбленого фільму. опис приготування: По можливості готуйте відразу подвійну порцію, холодними хв...