Рецепт Гостре рагу з яловичини

Рецепт Гостре рагу з яловичини
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Я люблю приготувати що-небудь гостреньке, наприклад, рагу з яловичини — готувати одне задоволення, а є — і того краще. М'ясо виходить ніжним, ароматним і соковитим, дуже раджу всім!

опис приготування:

Як гарнір до рагу подаю рис або картопляне пюре, чоловік верещить від захвату!

  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Пшеничне борошно— 1 Ст. ложка
  • сік томатний— 500 мілілітрів
  • яловичина— 500 грам
  • Олія соняшникова— 3 Ст. ложки
  • Перець чилі свіжий— 1 штука
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • часник— 2 зубчики
Гостре рагу з яловичини - фото крок 1 Для рагу візьміть: яловичину, ріпчаста цибуля, часник, перець чилі, томатний сік (свіжі помідори або томатну пасту) і сміливо приступайте до готування. Беремо м'ясо і ріжемо на шматочки.

Гостре рагу з яловичини - фото крок 2 Наріжте півкільцями цибулю, а перець і часник кільцями.

Гостре рагу з яловичини - фото крок 3 У розігріту сковороду додайте пару столових ложок олії і обсмажуйте м'ясо 10 хвилин.

Гостре рагу з яловичини - фото крок 4 У каструлі з товстим дном, в невеликій кількості масла обсмажити цибулю, часник і перець чилі. через 3 хвилини додайте столову ложку борошна, перемішайте і прожарьте ще 1 хвилину. Борошно треба розмішати так, щоб не залишилося грудочок.

Гостре рагу з яловичини - фото крок 5 Тепер в сотейник вливаємо томатний сік, закриваємо його кришкою і Томім на повільному вогні 20 хвилин. Якщо замість томатного соку ви вибрали томатну пасту, то влийте в сотейник трохи води, щоб овочі не вийшли сухими.

Гостре рагу з яловичини - фото крок 6 Коли овочі згасити, в форму для запікання викладаємо м'ясо і заливаємо його нашим соусом.

Гостре рагу з яловичини - фото крок 7 Накрийте форму фольгою і відправляйте запікатися на 90 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку.

Гостре рагу з яловичини - фото крок 8 Подавайте рагу з яловичини до столу яловичини гарячим. Смачного!

Подібні рецепти

Гостре желе

Гостре лечо

Желе зазвичай асоціюється з солодким десертом. А що, якщо приготувати гостре желе з імбиру і гострого перцю? Вийде десерт для тих, хто любить гостреньке! опис приготування: Колись у кого-то в гостях я спробувала подібне желе, і у мене розірвався на шматки шаблон — як так, желе — і не солодке? ...

Кабачкове рагу

Кабачкове рагу

Дуже смачне нестандартне рагу, порадує вас незвичайним смаком! кількість порцій: 5 кабачки— 2 -3 штук(можна взяти цукіні) цибуля ріпчаста— 3 штуки болгарський перець— 2 штуки морква— 2 штуки помідори— 5 штук зелень— За смаком(кріп, петрушка, цибуля зелена) чорний перець— За смаком сіль— За смак...

Овочеве рагу з куркою

Овочеве рагу з куркою

Овочеве рагу з куркою — ця страва, призначене для легкого і одночасно ситної вечері. Шматочки курячого м'яса зроблять блюдо ситним, а переважна кількість овочів — корисним! опис приготування: Овочеве рагу з куркою готується досить швидко, приблизно 30 хвилин. Всі зазначені нижче інгредієнти ро...

Овочеве рагу з курячими сердечками і помідорами

Овочеве рагу з курячими сердечками і помідорами

Варіантів приготування овочевого рагу існує сотні. Навіть із заморожених овочів воно виходить дуже смачним і корисним. Готувати його можна відразу в сотейнику, а можна попередньо обсмажувати. опис приготування: Овочеве рагу прийнято вважати літнім блюдом, але його можна готувати в будь-яку пор...

Овочеве рагу з курячими сердечками

Овочеве рагу з курячими сердечками

Овочеве рагу з курячими сердечками можна готувати в будь-який час року. Якщо у вас є заморожені овочі, то навіть взимку ви зможете побалувати себе корисним стравою. основа — субпродукти у вигляді сердець. опис приготування: Овочеве рагу — це дуже корисне друга страва. Його відносять до розряду...