Рецепт Кабачкове рагу

Рецепт Кабачкове рагу
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже смачне нестандартне рагу, порадує вас незвичайним смаком!

кількість порцій: 5
  • кабачки— 2 -3 штук(можна взяти цукіні)
  • цибуля ріпчаста— 3 штуки
  • болгарський перець— 2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • помідори— 5 штук
  • зелень— За смаком(кріп, петрушка, цибуля зелена)
  • чорний перець— За смаком
  • сіль— За смаком
кабачкове рагу - фото крок 1 цибулю подрібнити.

кабачкове рагу - фото крок 2 Морква нарізати овощечисткой на пластини, а потім фігурним ножем нарізати невеликими шматочками.

кабачкове рагу - фото крок 3 Перець нарізати фігурним ножем такого ж розміру, що і морква.

кабачкове рагу - фото крок 4 В казані обсмажити цибулю і моркву.

кабачкове рагу - фото крок 5 Потім додати болгарський перець.

кабачкове рагу - фото крок 6 Кабачки очистити від шкірки і нарізати фігурним ножем невеликими кубиками.

кабачкове рагу - фото крок 7 Кабачки додати до інших овочів.

кабачкове рагу - фото крок 8 До овочів додати нарізані помідори і тушкувати на маленькому вогні до готовності. для 5 хвилин до готовності додати сіль, перець, нарізані кріп, петрушку і зелену цибулю.

Подібні рецепти

Кабачкове кільце з начинкою

Печиво-сердечка з білим шоколадом

Незвичайна подача знайомих продуктів. блюдо соковите, ароматне і дуже смачне! Прекрасно підійде не тільки для повсякденного столу, але і для святкового. опис приготування: Щоб приготувати кабачкове кільце з начинкою доведеться зовсім небагато повозитися, але воно того варто! блюдо ніжне, соков...

М'ясне рагу з баклажанами

М'ясне рагу з баклажанами

Я дуже люблю тушковане м'ясо, але особливо воно соковитим і ароматним виходить з овочами. опис приготування: М'ясо треба обсмажити прямо в каструлі, в якій будемо гасити рагу. Додайте до м'яса овочі, залийте водою і тушкуйте під кришкою на повільному вогні до м'якості м'яса. Баклажани свіжі ...

Гостре рагу з яловичини

Гостре рагу з яловичини

Я люблю приготувати що-небудь гостреньке, наприклад, рагу з яловичини — готувати одне задоволення, а є — і того краще. М'ясо виходить ніжним, ароматним і соковитим, дуже раджу всім! опис приготування: Як гарнір до рагу подаю рис або картопляне пюре, чоловік верещить від захвату! Цибуля ріпча...

Овочеве рагу з куркою

Овочеве рагу з куркою

Овочеве рагу з куркою — ця страва, призначене для легкого і одночасно ситної вечері. Шматочки курячого м'яса зроблять блюдо ситним, а переважна кількість овочів — корисним! опис приготування: Овочеве рагу з куркою готується досить швидко, приблизно 30 хвилин. Всі зазначені нижче інгредієнти ро...

М'ясне рагу з спаржевої квасолею

М'ясне рагу з спаржевої квасолею

Ця страва відмінно виручить вас взимку, коли ви і ваші близькі потребують вітамінів, і заощадить вам час — воно одне замінить і тушковане м'ясо, і окреме овочеве блюдо. І, звичайно ж, це дуже смачно. кількість порцій: 4-5 м'ясо— 400-500 грам(будь нежирне, переважно телятина або свинина) квасоля...