Рецепт Гайка, запечений в духовці

Рецепт Гайка, запечений в духовці
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв.
гайка, запечений в духовці, — відмінна закуска до пива, особливо на футбольній вечірці. Якщо з друзями збираєтеся перед телевізором повболівати за наших, гострий нут додасть градус бурхливих емоцій.

опис приготування:

гайка, запечений в духовці, краще подавати остиглим. Кількість спецій можете змінювати на свій смак. Можна також самостійно відварити нут до готовності, а потім запекти в духовці зі спеціями. гайка, запечений в духовці, використовується як закуска або гарнір до тушкованим овочам або м'ясу. Успіхів і приємного апетиту!

  • Нут консервований— 400 грам
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • цибулевий порошок— 1/2 чайних ложки
  • паприка— 1/2 чайних ложки
  • Чилі— 1/4 чайних ложки
  • цукор— 1/4 чайних ложки
  • лимонна сіль— 1/4 чайних ложки
  • Чорний перець— 1/8 чайних ложки
гайка, запечений в духовці - фото крок 1 підготувати продукти.

гайка, запечений в духовці - фото крок 2 Горох змішати зі спеціями і маслом.

гайка, запечений в духовці - фото крок 3 Рівномірно розподілити його на деку.

гайка, запечений в духовці - фото крок 4 Випікати півгодини при 220 градусах.

гайка, запечений в духовці - фото крок 5 Смачного!

Подібні рецепти

Окіст, запечений в духовці

Лимонні тістечка з журавлиною

Одне з найпопулярніших страв на святковий стіл - окіст, запечений в духовці. Цю страву можна готувати різними способами з додаванням широкого спектру інгредієнтів. Так як сирої окіст готується дуже і дуже довго, пропоную смачно і швидко запекти окіст вже копчений. повірте, вийдуть неймовірно! о...

Želtohvost (lakedra), запечений в рукаві з часником і соєвим соусом

Želtohvost (lakedra), запечений в рукаві з часником і соєвим соусом

Риба желтохвост мешкає в водах Тихого океану, часто зустрічається в японській кухні. Її так і називають-японська лакедра або желтохвост. Приготуємо рибу в рукаві і приправити соєвим соусом, да часником. опис приготування: В Японії використовують Лакедра для приготування суші або сашимі, а тако...

Паштет запечений з яловичої печінки

Паштет запечений з яловичої печінки

Паштет з печінки дуже часто подають до столу в якості закуски. Його намазують на хліб або грінки. Паштет зручно брати з собою в дорогу або на пікнік, особливо якщо його запікати в одноразовому формі. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, вам знадобиться яловича печінка. Щоб позбутися в...

Перець фарширований запечений

Перець фарширований запечений

Перець фарширований запечений — це класичне блюдо. Проте готувати його вміють далеко не всі. Що ж, виправляємо непорозуміння і вчимося у цій простому рецептом з фото! опис приготування: Простий домашній рецепт запеченого фаршированого перцю, який багато господинь використовують, коли настає се...

Перець запечений

Перець запечений

Покроковий рецепт приготування запеченого солодкого перчика. кількість порцій: 3 солодкий перець— 3 штуки часник— 2 зубчики чорні маслини— 100 грам каперсами— 20 грам панірувальні сухарі— 50 грам оливкова олія— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) Ретельно промити перець, висушити і підсмажити...