Рецепт Паштет запечений з яловичої печінки

Рецепт Паштет запечений з яловичої печінки
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Паштет з печінки дуже часто подають до столу в якості закуски. Його намазують на хліб або грінки. Паштет зручно брати з собою в дорогу або на пікнік, особливо якщо його запікати в одноразовому формі.

опис приготування:

Щоб приготувати цю страву, вам знадобиться яловича печінка. Щоб позбутися від характерної гіркуватості, її обов'язково слід замочити в молоці. Чим довше печінку в ньому пробуде, тим краще. Щоб дізнатися, як приготувати паштет запечений з яловичої печінки, прочитайте цей рецепт.

  • печінка яловича— 500 грам
  • яйця— 2 штуки
  • молоко— 350 мілілітрів
  • печериці— 150 грам
  • морква— 80 грам
  • Цибуля— 110 грам
  • тваринний жир— 30 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • паприка— 2 чайних ложки
  • сушений чебрець— 1 Чайна ложка
  • спеції— За смаком(перець чилі, розмарин, сіль)
  • Манна або кукурудзяна крупа— За смаком(для посыпки)
Паштет запечений з яловичої печінки - фото крок 1 Печінка вимийте і наріжте великими шматками. Pechenku повагу plenok. Викладіть її в миску, залийте половиною холодного молока, приправити сіллю. Дайте постояти півгодини, а краще залиште в холодильнику на ніч.

Паштет запечений з яловичої печінки - фото крок 2 Злийте з миски з печінкою молоко, вбийте до неї сирі курячі яйця. Влийте свіже молоко, збийте за допомогою блендера інгредієнти до однорідного стану. Додайте вершкове масло і мелену паприку.

Паштет запечений з яловичої печінки - фото крок 3 Форму для запікання змастіть вершковим маслом. Потім посипте її манною або кукурудзяною крупою, щоб блюдо не прилипло до форми в процесі запікання.

Паштет запечений з яловичої печінки - фото крок 4 Овочі очистіть і вимийте. Наріжте цибулю і гриби пластинками, натріть моркву на тертці. Обсмажте овочі на тваринному жирі до золотистого кольору. Викладіть їх в форму для запікання, присипте розмарином. Вилийте зверху печінкову масу.

Паштет запечений з яловичої печінки - фото крок 5 Поставте форму в глибоке деко, заповнений наполовину водою. Потім розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів, поставте в неї деко. Запікайте паштет близько години, потім покладіть зверху шматочки вершкового масла і залиште в духовці ще на десять хвилин.

Подібні рецепти

Печінковий торт з яловичої печінки

Запечені кабачки в духовці

Красиве і смачне блюдо до будь-якого свята. Ніжний і ситний торт з печінки готується зовсім нескладно. навіть ті, хто не любить печінку, із задоволенням поласують їм, повірте. опис приготування: печінковий торт — відмінна закуска до будь-якого свята і не тільки. Ця страва чудово підійде і для ...

Паштет з грибів і курячої печінки

Паштет з грибів і курячої печінки

На сніданок в якості перекусу або на закуску такий паштет буде дуже до речі. Насичений смак і інтенсивний аромат не залишить нікого байдужим. Спробувати хоча б разок однозначно варто. опис приготування: Якщо ви не впевнені в складі і якості покупних паштетів, найкраще зробити його в домашніх у...

Паштет з курячої печінки в мультиварці

Паштет з курячої печінки в мультиварці

Ніжний ароматний оре чудово підходить як для сніданку, так і в якості закуски до келиха червоного сухого вина. опис приготування: Готувати паштет з допомогою мультиварки — просто задоволення! Ніяких проблем і зайвих рухів! Закласти продукти і один раз перемішати. Ну, і подрібнити, само собою....

Паштет з курячої печінки з коньяком

Паштет з курячої печінки з коньяком

Рецепт приготування паштету з курячої печінки. кількість порцій: вершкове масло— 25 грам куряча печінка— 500 грам часник— 2 зубчики вершки— 100 мілілітрів(жирністю 20%) коньяк— 150 мілілітрів цукор— 2 Ст. ложки сіль, перець— 1 штука(за смаком) горошин запашного перцю— 2-4 штук(для прикраси) ла...

Паштет з курячої печінки з цибулею

Паштет з курячої печінки з цибулею

Паштет робиться з курячої печінки, качиного жиру і різноманітності спецій! Спробуйте, цей паштет з курячої печінки з цибулею приємно здивує вашу сім'ю і ваших друзів опис приготування: Паштет з курячої печінки з цибулею добре підходить для тостів, натертих часником, так як завдяки спецій він в...