Рецепт Паштет запечений з яловичої печінки
![Рецепт Паштет запечений з яловичої печінки](https://kuhari.com.ua/img/pashtet_zapechennii_iz_govyajei_pecheni-432683.webp)
Паштет з печінки дуже часто подають до столу в якості закуски. Його намазують на хліб або грінки. Паштет зручно брати з собою в дорогу або на пікнік, особливо якщо його запікати в одноразовому формі.
опис приготування:
Щоб приготувати цю страву, вам знадобиться яловича печінка. Щоб позбутися від характерної гіркуватості, її обов'язково слід замочити в молоці. Чим довше печінку в ньому пробуде, тим краще. Щоб дізнатися, як приготувати паштет запечений з яловичої печінки, прочитайте цей рецепт.
- печінка яловича— 500 грам
- яйця— 2 штуки
- молоко— 350 мілілітрів
- печериці— 150 грам
- морква— 80 грам
- Цибуля— 110 грам
- тваринний жир— 30 грам
- Вершкове масло— 50 грам
- паприка— 2 чайних ложки
- сушений чебрець— 1 Чайна ложка
- спеції— За смаком(перець чилі, розмарин, сіль)
- Манна або кукурудзяна крупа— За смаком(для посыпки)
![Паштет запечений з яловичої печінки - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/pashtet_zapechennii_iz_govyajei_pecheni-432678.webp)
![Паштет запечений з яловичої печінки - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/pashtet_zapechennii_iz_govyajei_pecheni-432679.webp)
![Паштет запечений з яловичої печінки - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/pashtet_zapechennii_iz_govyajei_pecheni-432680.webp)
![Паштет запечений з яловичої печінки - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/pashtet_zapechennii_iz_govyajei_pecheni-432681.webp)
![Паштет запечений з яловичої печінки - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/pashtet_zapechennii_iz_govyajei_pecheni-432682.webp)
Подібні рецепти
![Печінковий торт з яловичої печінки](https://kuhari.com.ua/img/pechenochnii_tort_iz_govyajei_pecheni-256929.webp)
Запечені кабачки в духовці
Красиве і смачне блюдо до будь-якого свята. Ніжний і ситний торт з печінки готується зовсім нескладно. навіть ті, хто не любить печінку, із задоволенням поласують їм, повірте. опис приготування: печінковий торт — відмінна закуска до будь-якого свята і не тільки. Ця страва чудово підійде і для ...
![Паштет з грибів і курячої печінки](https://kuhari.com.ua/img/pashtet_iz_gribov_i_kurinoi_pecheni-505077.webp)
Паштет з грибів і курячої печінки
На сніданок в якості перекусу або на закуску такий паштет буде дуже до речі. Насичений смак і інтенсивний аромат не залишить нікого байдужим. Спробувати хоча б разок однозначно варто. опис приготування: Якщо ви не впевнені в складі і якості покупних паштетів, найкраще зробити його в домашніх у...
![Паштет з курячої печінки в мультиварці](https://kuhari.com.ua/img/pashtet_iz_kurinoi_pecheni_v_multivarke-506137.webp)
Паштет з курячої печінки в мультиварці
Ніжний ароматний оре чудово підходить як для сніданку, так і в якості закуски до келиха червоного сухого вина. опис приготування: Готувати паштет з допомогою мультиварки — просто задоволення! Ніяких проблем і зайвих рухів! Закласти продукти і один раз перемішати. Ну, і подрібнити, само собою....
![Паштет з курячої печінки з коньяком](https://kuhari.com.ua/img/pashtet_iz_kurinoi_pecheni_s_konyakom-2421.webp)
Паштет з курячої печінки з коньяком
Рецепт приготування паштету з курячої печінки. кількість порцій: вершкове масло— 25 грам куряча печінка— 500 грам часник— 2 зубчики вершки— 100 мілілітрів(жирністю 20%) коньяк— 150 мілілітрів цукор— 2 Ст. ложки сіль, перець— 1 штука(за смаком) горошин запашного перцю— 2-4 штук(для прикраси) ла...
![Паштет з курячої печінки з цибулею](https://kuhari.com.ua/img/pashtet_iz_kurinoi_pecheni_s_lukom-79864.webp)
Паштет з курячої печінки з цибулею
Паштет робиться з курячої печінки, качиного жиру і різноманітності спецій! Спробуйте, цей паштет з курячої печінки з цибулею приємно здивує вашу сім'ю і ваших друзів опис приготування: Паштет з курячої печінки з цибулею добре підходить для тостів, натертих часником, так як завдяки спецій він в...