Рецепт Жульєн з морського коктейлю

Рецепт Жульєн з морського коктейлю
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачний і дуже ніжний — жульєн з морського коктейлю в домашніх умовах можна приготувати менше ніж за годину. Таке блюдо буде дуже корисним і смачним, а любителі морепродуктів будуть у захваті!

опис приготування:

Жульєн пішов з Франції і на сучасній кухні в будь-якому куточку землі його готують з різними начинками. Якщо ви любите морської — а основу візьміть морепродукти, для м'ясоїдів підійде варіація курка (свинина) — гриби, а для вегетаріанців кращим рішенням стане овочевий жульєн. Експериментуйте і висловлюйте свої смакові переваги.

  • морепродукти— 600 грам
  • Зелений горошок— За смаком
  • цибуля пориста— 30 грам
  • морква— 1 штука
  • Оливкова олія— 50 грам
Жульєн з морського коктейлю - фото крок 1 Для приготування такого жульєну нам знадобиться морський коктейль, який можна придбати в будь-якому супермаркеті. Крім цього, нам знадобиться цибуля-порей і моркву.

Жульєн з морського коктейлю - фото крок 2 2. Нарізаємо цибулю уздовж і відправляємо на сковороду. Обсмажуємо протягом 6-7 хвилин, а тим часом готуємо морква.

Жульєн з морського коктейлю - фото крок 3 3. Тепер обсмажуємо цибулю і моркву разом до стану золотистого кольору.

Жульєн з морського коктейлю - фото крок 4 4. Нарізаємо морський коктейль також соломкою. Відправляємо спочатку кальмари на сковороду.

Жульєн з морського коктейлю - фото крок 5 5. Потім всі інші морепродукти. roza_ker, ретельно перемішуючи масу на сковороді, протягом 12-14 хвилин. Додаємо сіль і приправи за смаком.

Жульєн з морського коктейлю - фото крок 6 6. Додаємо в кінці зелений горожек і зелень за смаком. вуаля! Наш жульен з морепродуктами в домашніх умовах готовий!

Подібні рецепти

Обсмажені шматочки філе морського мови в томатному кисло-солодкому соусі

Котлети з білокачанної капусти

Легке в приготуванні і помірно легке по калорій блюдо, дуже смачне і ідеально підходить в якості основного рибного страви для обіду або вечері для поповнення сил в будній день. опис приготування: 1. У розігрітій олії обсмажити порціями шматочки філе до ступеня зменшення бурхливого кипіння ( 3 ...

Жульєн грибний в мультиварці

Жульєн грибний в мультиварці

Для мене мультиварка стала відмінною помічницею, в ній я можу приготувати практично все, навіть зробити свій улюблений грибний жульєн, до речі, в мультиварці це блюдо готується набагато швидше і простіше. опис приготування: Я дуже люблю це вишукане французьке блюдо, раніше я часто робила його ...

Жульєн з горбуші

Жульєн з горбуші

Якщо ви любите жульени, то жульен з горбуші вам обов'язково сподобається. Якщо жульени ви ще не пробували — то жульен з горбуші заслуговує того, щоб його спробувати і полюбити опис приготування: Жульєн з горбуші — смачна і ефектно виглядає штука, тому готувати його можна і для святкового столу...

Жульєн з мідій

Жульєн з мідій

Замість традиційного варіанту з грибами і куркою, я пропоную вам зробити жульєн з мідій — це дивовижне блюдо з вишуканим смаком, яке відмінно підійде для святкового обіду або вечері. опис приготування: Як я вже казала, цей простий рецепт жульєну з мідій стане відмінним доповнення до святковог...

Жульєн грибний

Жульєн грибний

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати жульєн грибний, то пора терміново це виправляти! Адже таке витончене смакове поєднання — і в такий короткий термін! Та й особливих кулінарних умінь це не зажадає опис приготування: Цей простий рецепт жульєну грибного мені подобається своєю простотою і досту...