Рецепт Печиво «гранола»

Рецепт Печиво «гранола»
Кількість порцій: 4-8 Час приготування: 45 хв.
Гранола - це багатокомпонентний сухий сніданок, в основі якого лежать вівсяні або зернові пластівці. При цьому можна приготувати такий сніданок у вигляді печива, рецепт простий.

опис приготування:

Якщо хочете урізноманітнити сніданки, приготуйте печиво "; Гранола ";. Це смачне і вишукане доповнення до вашого сніданку. готується просто, дивіться покрокову інструкцію до рецептом.

  • Вівсяні пластівці— 1,5 склянки
  • цукор— 2,5 Ст. ложки(коричневий)
  • Вершкове масло— 100 грам
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • лимонна цедра— 1 Чайна ложка
  • кешью— 20 грам
  • Ядра волоських горіхів— 20 грам
Печиво Підготуйте інгредієнти.

Печиво промийте ізюм, залийте його окропом і витримайте 10 хвилин.

Печиво подрібніть горіхи (кешью, волоські), але не дуже дрібно, щоб залишалися невеликі шматочки.

Печиво Змішайте вівсяні пластівці, подрібнені горіхи, додайте лимонну цедру.

Печиво Додайте родзинки в суміш геркулесу і горіхів.

Печиво Перемішайте і додайте сіль.

Печиво У сотейнику розтопіть вершкове масло на невеликому вогні, додайте цукор і заважайте до його розчинення.

Печиво Влийте масляну масу в суміш геркулесу і горіхів, розмішайте.

Печиво Викладіть суміш у форму для випічки, розрівняйте і ущільните.

Печиво запікайте 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.

Печиво Дайте Гранола повністю охолонути, наламати на шматочки руками, так як ідеально нарізати ножем не вийде, мюслі kroshitsя.

Печиво Зберіть все крихти гранола в мисочку, вийшла відмінна розсипна гранола до йогурту, сиру, кефіру, фруктовому пюре. В результаті ми отримуємо "; гранола" — печиво до кави і розсипний гранола — відмінне доповнення до вашого сніданку.

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Мастика з медом і желатином

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...