Рецепт Жульєн грибний в мультиварці
![Рецепт Жульєн грибний в мультиварці](https://kuhari.com.ua/img/julen_gribnoi_v_multivarke-159937.webp)
Для мене мультиварка стала відмінною помічницею, в ній я можу приготувати практично все, навіть зробити свій улюблений грибний жульєн, до речі, в мультиварці це блюдо готується набагато швидше і простіше.
опис приготування:
Я дуже люблю це вишукане французьке блюдо, раніше я часто робила його в духовці, ну а зараз готую жульен грибний в мультиварці в домашніх умовах. Варто відзначити, що такий спосіб приготування жульєну, на мій погляд, дуже зручний, адже тут ми будемо все робити в одному посуді, що значно заощадить наш час. Єдиний недолік цього простого рецепту жульєну грибного в мультиварці полягає в тому, що він готується не порційно, в іншому блюдо виходить чудовий.
1) Якщо ви використовуєте печериці, то їх потрібно просто промити і нарізати на шматочки, лісові гриби перед приготуванням варто відварити.
2) Тепер включаємо на мультиварці режим "; Випічка" і встановлюємо час 50 хвилин, викладаємо в чашу вершкове масло і розтоплюємо його.
3) У розігріте масло кладемо нарізані гриби і подрібнену ріпчасту цибулю, солимо все і перчимо, смажимо гриби, помішуючи, протягом 20 хвилин.
4) приблизно на 20 хвилині, коли зайва рідина з грибів випарується, висипаємо в чашу борошно, перемішуємо все і смажимо гриби ще хвилин 5.
5) Після цього вливаємо в чашу мультиварки вершки, знову все перемішуємо і готуємо жульен 10 хвилин під кришкою.
6) Після закінчення часу відкриваємо кришку і посипаємо блюдо тертим на крупній тертці сиром, запікаємо блюдо під кришкою до закінчення режиму.
Приємного всім апетиту!
- гриби— 500 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- вершки— 200 мілілітрів
- сир твердий— 100 грам
- борошно— 1 Ст. ложка
- Вершкове масло— 1-2 Ст. ложок
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
1) Якщо ви використовуєте печериці, то їх потрібно просто промити і нарізати на шматочки, лісові гриби перед приготуванням варто відварити.
2) Тепер включаємо на мультиварці режим "; Випічка" і встановлюємо час 50 хвилин, викладаємо в чашу вершкове масло і розтоплюємо його.
3) У розігріте масло кладемо нарізані гриби і подрібнену ріпчасту цибулю, солимо все і перчимо, смажимо гриби, помішуючи, протягом 20 хвилин.
4) приблизно на 20 хвилині, коли зайва рідина з грибів випарується, висипаємо в чашу борошно, перемішуємо все і смажимо гриби ще хвилин 5.
5) Після цього вливаємо в чашу мультиварки вершки, знову все перемішуємо і готуємо жульен 10 хвилин під кришкою.
6) Після закінчення часу відкриваємо кришку і посипаємо блюдо тертим на крупній тертці сиром, запікаємо блюдо під кришкою до закінчення режиму.
Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
![Жульєн грибний](https://kuhari.com.ua/img/julen_gribnoi-99485.webp)
Грибний жульєн
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати жульєн грибний, то пора терміново це виправляти! Адже таке витончене смакове поєднання — і в такий короткий термін! Та й особливих кулінарних умінь це не зажадає опис приготування: Цей простий рецепт жульєну грибного мені подобається своєю простотою і досту...
![Жульєн з грибами в мультиварці](https://kuhari.com.ua/img/julen_s_gribami_v_multivarke__-156173.webp)
Жульєн з грибами в мультиварці
Julien, приготований в мультиварці, не поступається за смаком побратимам, приготованим традиційним способом в духовці. Тільки сирна скоринка виходить трохи ніжніше. опис приготування: Жульєн з грибами в мультиварці готуйте так. Отварите курятину. подрібніть гриби, цибуля і відварене куряче м'я...
![Жульєн з горбуші](https://kuhari.com.ua/img/julen_iz_gorbushi-46878.webp)
Жульєн з горбуші
Якщо ви любите жульени, то жульен з горбуші вам обов'язково сподобається. Якщо жульени ви ще не пробували — то жульен з горбуші заслуговує того, щоб його спробувати і полюбити опис приготування: Жульєн з горбуші — смачна і ефектно виглядає штука, тому готувати його можна і для святкового столу...
![Жульєн з баклажанів і кабачків](https://kuhari.com.ua/img/julen_iz_baklajanov_i_kabachkov-156280.webp)
Жульєн з баклажанів і кабачків
Овочі - це завжди смачно і корисно. Тим більше, що використовується такий спосіб приготування, який дозволяє розкрити весь смак і аромат інгредієнтів. опис приготування: Для приготування жульєну наріжте соломкою баклажани і кабачок, подрібніть цибулю. Обсмажте цибулю і овочі до готовності, дод...
![Жульєн з мідій](https://kuhari.com.ua/img/julen_iz_midii-159964.webp)
Жульєн з мідій
Замість традиційного варіанту з грибами і куркою, я пропоную вам зробити жульєн з мідій — це дивовижне блюдо з вишуканим смаком, яке відмінно підійде для святкового обіду або вечері. опис приготування: Як я вже казала, цей простий рецепт жульєну з мідій стане відмінним доповнення до святковог...