Рецепт Жульєн грибний в мультиварці

Рецепт Жульєн грибний в мультиварці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Для мене мультиварка стала відмінною помічницею, в ній я можу приготувати практично все, навіть зробити свій улюблений грибний жульєн, до речі, в мультиварці це блюдо готується набагато швидше і простіше.

опис приготування:

Я дуже люблю це вишукане французьке блюдо, раніше я часто робила його в духовці, ну а зараз готую жульен грибний в мультиварці в домашніх умовах. Варто відзначити, що такий спосіб приготування жульєну, на мій погляд, дуже зручний, адже тут ми будемо все робити в одному посуді, що значно заощадить наш час. Єдиний недолік цього простого рецепту жульєну грибного в мультиварці полягає в тому, що він готується не порційно, в іншому блюдо виходить чудовий.

1) Якщо ви використовуєте печериці, то їх потрібно просто промити і нарізати на шматочки, лісові гриби перед приготуванням варто відварити.

2) Тепер включаємо на мультиварці режим "; Випічка" і встановлюємо час 50 хвилин, викладаємо в чашу вершкове масло і розтоплюємо його.

3) У розігріте масло кладемо нарізані гриби і подрібнену ріпчасту цибулю, солимо все і перчимо, смажимо гриби, помішуючи, протягом 20 хвилин.

4) приблизно на 20 хвилині, коли зайва рідина з грибів випарується, висипаємо в чашу борошно, перемішуємо все і смажимо гриби ще хвилин 5.

5) Після цього вливаємо в чашу мультиварки вершки, знову все перемішуємо і готуємо жульен 10 хвилин під кришкою.

6) Після закінчення часу відкриваємо кришку і посипаємо блюдо тертим на крупній тертці сиром, запікаємо блюдо під кришкою до закінчення режиму.

Приємного всім апетиту!


  • гриби— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • вершки— 200 мілілітрів
  • сир твердий— 100 грам
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло— 1-2 Ст. ложок
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • сіль— За смаком
Я дуже люблю це вишукане французьке блюдо, раніше я часто робила його в духовці, ну а зараз готую жульен грибний в мультиварці в домашніх умовах. Варто відзначити, що такий спосіб приготування жульєну, на мій погляд, дуже зручний, адже тут ми будемо все робити в одному посуді, що значно заощадить наш час. Єдиний недолік цього простого рецепту жульєну грибного в мультиварці полягає в тому, що він готується не порційно, в іншому блюдо виходить чудовий.

1) Якщо ви використовуєте печериці, то їх потрібно просто промити і нарізати на шматочки, лісові гриби перед приготуванням варто відварити.

2) Тепер включаємо на мультиварці режим "; Випічка" і встановлюємо час 50 хвилин, викладаємо в чашу вершкове масло і розтоплюємо його.

3) У розігріте масло кладемо нарізані гриби і подрібнену ріпчасту цибулю, солимо все і перчимо, смажимо гриби, помішуючи, протягом 20 хвилин.

4) приблизно на 20 хвилині, коли зайва рідина з грибів випарується, висипаємо в чашу борошно, перемішуємо все і смажимо гриби ще хвилин 5.

5) Після цього вливаємо в чашу мультиварки вершки, знову все перемішуємо і готуємо жульен 10 хвилин під кришкою.

6) Після закінчення часу відкриваємо кришку і посипаємо блюдо тертим на крупній тертці сиром, запікаємо блюдо під кришкою до закінчення режиму.

Приємного всім апетиту!


Подібні рецепти

Жульєн грибний

Грибний жульєн

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати жульєн грибний, то пора терміново це виправляти! Адже таке витончене смакове поєднання — і в такий короткий термін! Та й особливих кулінарних умінь це не зажадає опис приготування: Цей простий рецепт жульєну грибного мені подобається своєю простотою і досту...

Жульєн з грибами в мультиварці

Жульєн з грибами в мультиварці

Julien, приготований в мультиварці, не поступається за смаком побратимам, приготованим традиційним способом в духовці. Тільки сирна скоринка виходить трохи ніжніше. опис приготування: Жульєн з грибами в мультиварці готуйте так. Отварите курятину. подрібніть гриби, цибуля і відварене куряче м'я...

Жульєн з горбуші

Жульєн з горбуші

Якщо ви любите жульени, то жульен з горбуші вам обов'язково сподобається. Якщо жульени ви ще не пробували — то жульен з горбуші заслуговує того, щоб його спробувати і полюбити опис приготування: Жульєн з горбуші — смачна і ефектно виглядає штука, тому готувати його можна і для святкового столу...

Жульєн з баклажанів і кабачків

Жульєн з баклажанів і кабачків

Овочі - це завжди смачно і корисно. Тим більше, що використовується такий спосіб приготування, який дозволяє розкрити весь смак і аромат інгредієнтів. опис приготування: Для приготування жульєну наріжте соломкою баклажани і кабачок, подрібніть цибулю. Обсмажте цибулю і овочі до готовності, дод...

Жульєн з мідій

Жульєн з мідій

Замість традиційного варіанту з грибами і куркою, я пропоную вам зробити жульєн з мідій — це дивовижне блюдо з вишуканим смаком, яке відмінно підійде для святкового обіду або вечері. опис приготування: Як я вже казала, цей простий рецепт жульєну з мідій стане відмінним доповнення до святковог...