Рецепт Жульєн в булочці

Рецепт Жульєн в булочці
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Звичайний жульен в оригінальній упаковці, дуже смачний.

опис приготування:

Цибулю порізати тонкими півкільцями і згасити на маленькому вогні на невеликій кількості рослинного масла. Він повинен стати м'яким, прозорим і зменшитися в обсязі в 3-4 рази, але ні в якому разі не повинен почати змінювати колір, інакше жульєн буде гірчити і придбає запах смаженої цибулі. В готовий цибулю покласти ложечку борошна, перемішати і зняти з вогню. Куряче м'ясо зварити до готовності і розділити на волокна. курку, цибуля, сметану, спеції змішати в окремій мисці. У булочки зрізати верхівку і вибрати м'якуш, залишаючи стінки товщиною близько 0,5 см. У булочку покласти суміш. Зверху присипати тертим сиром. Поставити в духовку розігріту до 180С або мікрохвильовку, і готувати до розплавлення сиру .

  • рогалик (діаметром 8-9 см)  — 4-6 штук
  • курячий стегенце— 1 штука
  • цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • мука— 1 Чайна ложка
  • крем— 6 Ст. ложок
  • сир— 300 грам
  • сіль— — За смаком
  • перець— — За смаком
Цибулю порізати тонкими півкільцями і згасити на маленькому вогні на невеликій кількості рослинного масла. Він повинен стати м'яким, прозорим і зменшитися в обсязі в 3-4 рази, але ні в якому разі не повинен почати змінювати колір, інакше жульєн буде гірчити і придбає запах смаженої цибулі. В готовий цибулю покласти ложечку борошна, перемішати і зняти з вогню. Куряче м'ясо зварити до готовності і розділити на волокна. курку, цибуля, сметану, спеції змішати в окремій мисці. У булочки зрізати верхівку і вибрати м'якуш, залишаючи стінки товщиною близько 0,5 см. У булочку покласти суміш. Зверху присипати тертим сиром. Поставити в духовку розігріту до 180С або мікрохвильовку, і готувати до розплавлення сиру .

Подібні рецепти

Жульєн грибний в мультиварці

Жульєн з куркою

Для мене мультиварка стала відмінною помічницею, в ній я можу приготувати практично все, навіть зробити свій улюблений грибний жульєн, до речі, в мультиварці це блюдо готується набагато швидше і простіше. опис приготування: Я дуже люблю це вишукане французьке блюдо, раніше я часто робила його ...

Жульєн з горбуші

Жульєн з горбуші

Якщо ви любите жульени, то жульен з горбуші вам обов'язково сподобається. Якщо жульени ви ще не пробували — то жульен з горбуші заслуговує того, щоб його спробувати і полюбити опис приготування: Жульєн з горбуші — смачна і ефектно виглядає штука, тому готувати його можна і для святкового столу...

Жульєн з мідій

Жульєн з мідій

Замість традиційного варіанту з грибами і куркою, я пропоную вам зробити жульєн з мідій — це дивовижне блюдо з вишуканим смаком, яке відмінно підійде для святкового обіду або вечері. опис приготування: Як я вже казала, цей простий рецепт жульєну з мідій стане відмінним доповнення до святковог...

Жульєн грибний

Жульєн грибний

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати жульєн грибний, то пора терміново це виправляти! Адже таке витончене смакове поєднання — і в такий короткий термін! Та й особливих кулінарних умінь це не зажадає опис приготування: Цей простий рецепт жульєну грибного мені подобається своєю простотою і досту...

Жульєн по-домашньому

Жульєн по-домашньому

Домашній жульен відрізняється від класичного лише тим, що в ньому ми використовуємо підручні продукти і трохи підстроюємо склад блюда під себе. Тут я представляю вам свій варіант жульєну. опис приготування: Хоча цей рецепт приготування жульєну по-домашньому я підбудовувала під свої смакові пер...