Рецепт Патисони фаршировані печінкою індички

Рецепт Патисони фаршировані печінкою індички
Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування фаршированих патисонів.

кількість порцій: 2
  • Patisson— 2 штуки
  • печінки індички— 400 грам
  • сухих білих грибів— 50 грам
  • цибулини— 2 штуки
  • білого сухого вина— 2 Ст. ложки
  • помідора— 2 штуки
  • маринованого агрусу— 50 грам
  • твердого сиру— 50 грам
  • сіль, перець— 1 штука(за смаком)
  • рослинної олії— 3 Ст. ложки
Патисони фаршировані печінкою індички - фото крок 1 Патисони гарненько вимити, відрізати верхівку з плодоніжкою і, за допомогою столової ложки,
видалити серцевину з насінням. верхівки залишити, в подальшому вона нам в нагоді.

Патисони фаршировані печінкою індички - фото крок 2 Гриби вимочувати в теплій кип'яченій
воді а протягом 10-15 хвилин. Як тільки вони розтопляться, в друшляку промити під струменем води. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. помідори помити
і порізати кубиками. Агрус розрізати на дві половинки. печінка вимити, позбутися від жовчних проток, порізати середніми шматочками.

Патисони фаршировані печінкою індички - фото крок 3 У сковороді нагріти рослинне масло. 5 хвилин. обсмажувати
на сковороді гриби разом з цибулею. Вкинуть
pechenku. залити вино, готувати 15 хвилин. Потім докинути помідори і агрус. Додати сіль і перець. Розмішати і прибрати з вогню.

Патисони фаршировані печінкою індички - фото крок 4 Духовку нагріти до 180 ° С. Грати прикрити листом фольги, злегка побризкати її рослинним маслом. Сир потерти на крупній тертці. Укомплектувати начинку в патисони, зверху обсипати сиром.
Закрити кожен патисон раніше збереженої
верхівкою, скропити рослинним маслом. Укласти патисони на решітку
з фольгою. готувати протягом 20 хвилин.

Подібні рецепти

Патисони, фаршировані печінкою

Печеня по домашньому зі свининою

Ви ще не пробували цю смакоту? Ну що ж, настійно рекомендую приготувати і пригостити своїх близьких і друзів, вони обов'язково оцінять. чудові патисони, фаршировані печінкою і печерицями. опис приготування: Класичний рецепт приготування патисонів, фаршированих печінкою, до ваших послуг. Наспра...

Патисони, фаршировані грибами

Патисони, фаршировані грибами

Дуже часто патисони фарширують всілякими начинками, мені наприклад, найбільше подобається з грибами, в даному випадку — печерицями. легко, смачно і ситно, а головне — не складно. опис приготування: Спеціально для вас рецепт приготування патисонів, фаршированих грибами. Готові патисони дістаньт...

Патисони, фаршировані фаршем

Патисони, фаршировані фаршем

Цей рецепт попався мені випадково, і ви знаєте, він мене вразив моментально! Таких смачних патіссончіков я ще не пробував, тим більше фаршированих фаршем. До того ж, готувати досить просто! опис приготування: Спеціально для вас простий рецепт приготування патисонів, фаршированих фаршем. Готовн...

Патисони, фаршировані тунцем і сиром

Патисони, фаршировані тунцем і сиром

Ніжні молоді патисони просто створені для начинки! вони, немов маленькі тарілочки, готові прийняти в себе будь-яку начинку. ось, наприклад, тунець із зеленню і сиром - відмінна ідея для легкого вечері! опис приготування: Така начинка прекрасно підійде і для фарширування молодих дрібних кабачкі...

Патисони, фаршировані в духовці

Патисони, фаршировані в духовці

Діти без розуму від цього блюда, дорослі звичайно теж, але дітям особливо подобається! Насправді, немає нічого дивного, адже патисони, фаршировані в духовці, виходять дійсно смачними! опис приготування: Це класичний рецепт приготування патисонів, фаршированих в духовці. Для приготування підійд...