Рецепт Жульєн з горбуші

Рецепт Жульєн з горбуші
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
Якщо ви любите жульени, то жульен з горбуші вам обов'язково сподобається. Якщо жульени ви ще не пробували — то жульен з горбуші заслуговує того, щоб його спробувати і полюбити

опис приготування:

Жульєн з горбуші — смачна і ефектно виглядає штука, тому готувати його можна і для святкового столу. А якщо ще і подати жульєн з горбуші в красивих, спеціально для цього призначених кокотницах, то ефект буде чудовим. Блюдо добре подавати з охолодженим білим сухим вином.

Приємного апетиту і удачі в приготуванні!


  • файл gorbuši— 500 грам
  • вершки 10%  — 1/2 склянки
  • Цибуля ріпчаста— — За смаком
  • Твердий сир— 100 грам
  • лимон— 1/2 штуки
  • борошно— 2 Ст. ложки
Жульєн з горбуші - фото крок 1 Отже, починаємо. Рыбу режем небольшим кубиком, выжимаем в нее сок половины лимона, отставляем. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо до прозорості, затем добавляем к луку рыбу.

Жульєн з горбуші - фото крок 2 Жарим рыбу с луком 3 хвилини, после чего добавляем в сковороду сливки.

Жульєн з горбуші - фото крок 3 ще через 3-4 минуты добавляем в сковороду муку. швидко перемішуємо, чтобы мука не успела свернуться крупными комочками.

Жульєн з горбуші - фото крок 4 Доводим содержимое сковороды до кипения и сразу же перекладываем в горшочки или кокотницы.

Жульєн з горбуші - фото крок 5 Сверху выкладываем немного тертого сыра и ставим в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, з 20 хвилин.

Жульєн з горбуші - фото крок 6 через 20 минут останется только достать блюдо из духовки и подать на стол. Смачного!

Подібні рецепти

Жульєн грибний в мультиварці

Маринад для шашлику на кефірі

Для мене мультиварка стала відмінною помічницею, в ній я можу приготувати практично все, навіть зробити свій улюблений грибний жульєн, до речі, в мультиварці це блюдо готується набагато швидше і простіше. опис приготування: Я дуже люблю це вишукане французьке блюдо, раніше я часто робила його ...

Жульєн з мідій

Жульєн з мідій

Замість традиційного варіанту з грибами і куркою, я пропоную вам зробити жульєн з мідій — це дивовижне блюдо з вишуканим смаком, яке відмінно підійде для святкового обіду або вечері. опис приготування: Як я вже казала, цей простий рецепт жульєну з мідій стане відмінним доповнення до святковог...

Жульєн грибний

Жульєн грибний

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати жульєн грибний, то пора терміново це виправляти! Адже таке витончене смакове поєднання — і в такий короткий термін! Та й особливих кулінарних умінь це не зажадає опис приготування: Цей простий рецепт жульєну грибного мені подобається своєю простотою і досту...

Жульєн по-домашньому

Жульєн по-домашньому

Домашній жульен відрізняється від класичного лише тим, що в ньому ми використовуємо підручні продукти і трохи підстроюємо склад блюда під себе. Тут я представляю вам свій варіант жульєну. опис приготування: Хоча цей рецепт приготування жульєну по-домашньому я підбудовувала під свої смакові пер...

Жульєн з баклажанами

Жульєн з баклажанами

Є класичний рецепт жульєну, але ми сьогодні дізнаємося про інший — овочевий жульєн — з баклажанів і кабачків, запечених під вершкової скоринкою… Ммм… просто смакота! опис приготування: Для приготування жульєну з баклажанами і кабачками нам треба приготувати овочі — промити, почистити, нарізати...