Рецепт Патисони, фаршировані печінкою

Рецепт Патисони, фаршировані печінкою
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ви ще не пробували цю смакоту? Ну що ж, настійно рекомендую приготувати і пригостити своїх близьких і друзів, вони обов'язково оцінять. чудові патисони, фаршировані печінкою і печерицями.

опис приготування:

Класичний рецепт приготування патисонів, фаршированих печінкою, до ваших послуг. Насправді блюдо зовсім не складно і готується дуже просто. На сковороді обсмажують цибулю, печериці та печінка. Потім цією начинкою наповнюються підготовлені патисони, які в свою чергу, я ставлю в духовку запікатися. Гарного дня!

  • патисони— 2 штуки
  • печінка куряча— 500 грам
  • печериці свіжі— 200 грам
  • помідори— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • сир твердий— 50 грам
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Масло рослинне— За смаком
патисони, фаршировані печінкою - фото крок 1 Цибулю дрібно поріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору. Потім додайте гриби і смажте ще 10 хвилин.

патисони, фаршировані печінкою - фото крок 2 На сковороду додаємо промиту і порізану печінку, смажимо ще 10 хвилин.

патисони, фаршировані печінкою - фото крок 3 Кладемо на сковороду нарізані дрібно помідори, сіль і перець за смаком. Все ретельно перемішуємо і знімаємо з вогню.

патисони, фаршировані печінкою - фото крок 4 Патисони промиваємо під водою, верхівку зрізаємо і видаляємо м'якоть. Всю обсмажену начинку викладаємо в патисони, зверху присипаємо сиром. Накриваємо відрізаною верхівкою і ставимо на деко в розігріту до 180 градусів духовку, з 25 хвилин. Можна ще скропити рослинним маслом.

патисони, фаршировані печінкою - фото крок 5 Все готово! Смачного!

Подібні рецепти

Патисони фаршировані печінкою індички

Фаршировані патисони в мультиварці

Рецепт приготування фаршированих патисонів. кількість порцій: 2 Patisson— 2 штуки печінки індички— 400 грам сухих білих грибів— 50 грам цибулини— 2 штуки білого сухого вина— 2 Ст. ложки помідора— 2 штуки маринованого агрусу— 50 грам твердого сиру— 50 грам сіль, перець— 1 штука(за смаком) рослин...

Патисони, фаршировані фаршем

Патисони, фаршировані фаршем

Цей рецепт попався мені випадково, і ви знаєте, він мене вразив моментально! Таких смачних патіссончіков я ще не пробував, тим більше фаршированих фаршем. До того ж, готувати досить просто! опис приготування: Спеціально для вас простий рецепт приготування патисонів, фаршированих фаршем. Готовн...

Патисони, фаршировані грибами

Патисони, фаршировані грибами

Дуже часто патисони фарширують всілякими начинками, мені наприклад, найбільше подобається з грибами, в даному випадку — печерицями. легко, смачно і ситно, а головне — не складно. опис приготування: Спеціально для вас рецепт приготування патисонів, фаршированих грибами. Готові патисони дістаньт...

Патисони, фаршировані тунцем і сиром

Патисони, фаршировані тунцем і сиром

Ніжні молоді патисони просто створені для начинки! вони, немов маленькі тарілочки, готові прийняти в себе будь-яку начинку. ось, наприклад, тунець із зеленню і сиром - відмінна ідея для легкого вечері! опис приготування: Така начинка прекрасно підійде і для фарширування молодих дрібних кабачкі...

Патисони, фаршировані гречкою

Патисони, фаршировані гречкою

Бажаєте чогось незвичайного на вечерю? Приготуйте соковиті патисони з гречаною начинкою. Блюдо досить "; економне" і доступне, до того ж, готується дуже швидко, а результат просто чудовий! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування патисонів, фаршированных гречкой. Це невибаглив...