Жульєн рецепт класичний

Жульєн рецепт класичний
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 50 хв.
Класичний рецепт приготування жульєну до ваших послуг! Блюдо користується величезною популярністю в усьому світі, і тут немає нічого дивного. Ароматний і ситний жульен підійде на обід або вечерю.

опис приготування:

золотистий цибулька, ніжні гриби, просочені вершками і зверху запечений сир - все це про жульєн. подивіться, як приготувати жульєн (рецепт класичний), і ви завжди зможете побалувати себе і своїх рідних смачним блюдом, як з ресторану.

  • печериці— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • вершки— 300 грам
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • сир твердий— 150 грам
  • Сіль і перець— За смаком
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки(для смаження)
Жульєн рецепт класичний - фото крок 1 1. Підготуйте необхідні інгредієнти. Гриби промийте під холодною водою. Цибулю очистіть і помийте.

Жульєн рецепт класичний - фото крок 2 2. Гриби нарізаємо тонкими скибочками. Обсмажуємо їх на рослинному маслі, поки не випарується вся рідина.

Жульєн рецепт класичний - фото крок 3 3. Цибулю нарізаємо дрібно, додаємо його до грибів і обсмажуємо до золотистого.

Жульєн рецепт класичний - фото крок 4 4. Додаємо тепер борошно, обсмажуємо 1-2 хвилини, обов'язково перемішуючи.

Жульєн рецепт класичний - фото крок 5 5. вливаємо вершки, перемішуємо, кладемо сіль і перець. Доводимо масу до кипіння, потім знімаємо сковороду з вогню.

Жульєн рецепт класичний - фото крок 6 6. Розкладаємо жульен в невеликі порційні формочки. Присипаємо його тертим сиром і відправляємо в духовку на 25-30 хвилин запікатися до золотистої скоринки (при температурі 180 градусів).

Жульєн рецепт класичний - фото крок 7 7. Смачного!

Подібні рецепти

Жульєн класичний

Жульєн класичний з куркою і грибами

Одна з найулюбленіших і смачних закусок, які дуже часто подають на шведській стіл на різних урочистих заходах, це жульен. сьогодні розповім, як приготувати жульєн класичний. опис приготування: Традиційно жульен подається в невеликих спеціальних формочках, але якщо таких немає, то можна невелик...

Жульєн з грибами класичний

Жульєн з грибами класичний

Жульєн - знамените гаряче блюдо французької кухні, яке полюбилося багатьма людьми. Головна фішка - це апетитна скоринка з сиру і заливки, яка утворюється при запіканні. Дуже апетитно! опис приготування: Багато на просторах мережі вже називають це гаряче блюдо російським, так як його часто готу...

Печінкові оладки (класичний рецепт)

Печінкові оладки (класичний рецепт)

Печень богата полезными витаминами и минералами, поэтому частенько готовлю разнообразные блюда с ее использованием. Сегодня расскажу о рецепте очень вкусных оладий! опис приготування: Для приготовления можно использовать говяжью, свинячу, курячу, индюшиную печень. Сперва избавьтесь от прожилок...

Жульєн ситний

Жульєн ситний

Просте в приготуванні блюдо. Смачне і корисне. опис приготування: гриби промити, порізати, обсмажити на сковороді звичайним способом на маслі. За бажанням можна з цибулею. У порційну форму для запікання викласти гриби, майонез, натерти сир на крупній тертці. Закрити фольгою і відправити в розі...

Жульєн грибний в мультиварці

Жульєн грибний в мультиварці

Для мене мультиварка стала відмінною помічницею, в ній я можу приготувати практично все, навіть зробити свій улюблений грибний жульєн, до речі, в мультиварці це блюдо готується набагато швидше і простіше. опис приготування: Я дуже люблю це вишукане французьке блюдо, раніше я часто робила його ...