Рецепт Жульєн з грибами класичний

Рецепт Жульєн з грибами класичний
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Жульєн - знамените гаряче блюдо французької кухні, яке полюбилося багатьма людьми. Головна фішка - це апетитна скоринка з сиру і заливки, яка утворюється при запіканні. Дуже апетитно!

опис приготування:

Багато на просторах мережі вже називають це гаряче блюдо російським, так як його часто готують на наших кухнях, та й інгредієнти доступні. Так що обов'язково вивчіть, як приготувати жульєн з грибами класичний. У його складі ви також знайдете вино і ріпчасту цибулю. Відмінний варіант для вечері з друзями.

  • Білі гриби— 20 штук
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Біле вино— 150 мілілітрів
  • вершки жирні— 150 мілілітрів
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Курячий бульйон— 450 мілілітрів(або гаряча вода)
  • Мускатний горіх— 2 щіпки
  • Чорний мелений перець— 0,5 чайних ложки
  • Твердий сир— 150 грам
  • сіль— За смаком
Жульєн з грибами класичний - фото крок 1 Очищену цибулю подрібніть. Обсмажте його до м'якості в оливковій олії.

Жульєн з грибами класичний - фото крок 2 Потім наріжте промиті гриби. Додайте їх до цибулі. смажте, поки рідина не випарується, помішуючи.

Жульєн з грибами класичний - фото крок 3 Потім влийте в сковороду вино. Гасіть гриби з цибулею протягом 7 хвилин.

Жульєн з грибами класичний - фото крок 4 додайте перець, сіль і мускатний горіх. перемішайте інгредієнти.

Жульєн з грибами класичний - фото крок 5 Влийте бульйон і вершки. Зробіть маленький вогонь. Продовжуйте тушкувати страву.

Жульєн з грибами класичний - фото крок 6 На іншій сковороді розтопіть вершкове масло, додавши борошно. Постійно заважайте суміш на вогні протягом 3-х хвилин.

Жульєн з грибами класичний - фото крок 7 Додайте в гриби половину сиру, натер його, а також соус, приготований вище. все перемішайте.

Жульєн з грибами класичний - фото крок 8 Блюдо розподіліть по однаковим жароміцним формам. Зверху натріть сир, що залишився.

Жульєн з грибами класичний - фото крок 9 Запікайте жульен в духовці при 190-200 градусах протягом 10 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Жульєн класичний

Гарбуз, запечена з корицею і маскарпоне

Одна з найулюбленіших і смачних закусок, які дуже часто подають на шведській стіл на різних урочистих заходах, це жульен. сьогодні розповім, як приготувати жульєн класичний. опис приготування: Традиційно жульен подається в невеликих спеціальних формочках, але якщо таких немає, то можна невелик...

Жульєн рецепт класичний

Жульєн рецепт класичний

Класичний рецепт приготування жульєну до ваших послуг! Блюдо користується величезною популярністю в усьому світі, і тут немає нічого дивного. Ароматний і ситний жульен підійде на обід або вечерю. опис приготування: золотистий цибулька, ніжні гриби, просочені вершками і зверху запечений сир - в...

Жульєн з грибами і баклажанами

Жульєн з грибами і баклажанами

Баклажани відмінно поєднуються з грибочками і чудово вписуються в загальну композицію цієї страви. Такий жульен виходить вельми вишуканим за смаком, тому вечеря з ним викличе масу захоплень. опис приготування: звичайно, в класичному варіанті жульєну немає ніяких баклажанів, але особисто я завж...

Жульєн з грибами і картоплею

Жульєн з грибами і картоплею

Продукти для приготування жульєну з грибами і картоплею повинні знайтися на кухні у будь-якої господині. Готується дуже швидко, подяку домочадців гарантована. опис приготування: Який жульен без курочки? Тому спочатку відваріть і наріжте куряче філе. Поки м'ясо вариться подрібніть і обсмажте ци...

Жульєн з грибами в мультиварці

Жульєн з грибами в мультиварці

Julien, приготований в мультиварці, не поступається за смаком побратимам, приготованим традиційним способом в духовці. Тільки сирна скоринка виходить трохи ніжніше. опис приготування: Жульєн з грибами в мультиварці готуйте так. Отварите курятину. подрібніть гриби, цибуля і відварене куряче м'я...