Рецепт Паста з грибами та вином

Рецепт приготування пасти з запеченими в духовці грибами, цибулею, білим вином, віскі, курячим бульйоном і вершками.
опис приготування:
Вершковий смак цієї пасти чудово поєднується з грибами.
- грибів— 600 грам
- оливкового масла— 4 Ст. ложки
- сіль і чорний перець— За смаком
- вершкового масла— 2 Ст. ложки
- цибулина— 1 штука
- курячого бульйону— 1/2 склянки
- жирних вершків— 1 Склянка
- пасти «Пір'я»— 360 грам







Подібні рецепти

Паста з креветками і вином
Рецепт приготування пасти з цибулею, часником, креветками, білим вином, базиліком, петрушкою і сиром Пармезан. опис приготування: Це просте блюдо готується всього за 15 хвилин, а поєднання креветок, часнику і білого вина надає йому неповторний пікантний аромат. Як гарячий соусу ви можете викор...

Паста з помідорами і білим вином
Рецепт приготування італійської пасти з помідорами, томатним соусом, часником, сиром і білим вином. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом у великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати часник і червоний перець пластівцями, смажити до ...

Кальмари з червоним вином
Рецепт приготування кальмарів, тушкованих в червоному вині з помідорами, цибулею і часником. опис приготування: Ця страва добре подавати з келихом червоного вина. приготування: Очистити кальмарів від поверхневої плівки і промити під холодною водою. Нарізати кільцями і висушити на паперових руш...

Жаркое из говядины и моркови с вином
Рецепт приготування печені з яловичини, лука, морква, червоного вина, свежего тимьяна и розмарина. Вместо красного вина вы можете использовать говяжий бульон. кількість порцій: 10 яловичина— 1,8-2,2 кілограма оливкова олія— 2 Ст. ложки цибуля— 2 штуки морква— 6-8 штук сіль і перець— 1 За смаком...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином
Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...