Рецепт Паста з грибами та вином

Рецепт Паста з грибами та вином
Кількість порцій: 8 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування пасти з запеченими в духовці грибами, цибулею, білим вином, віскі, курячим бульйоном і вершками.

опис приготування:

Вершковий смак цієї пасти чудово поєднується з грибами.

  • грибів— 600 грам
  • оливкового масла— 4 Ст. ложки
  • сіль і чорний перець— За смаком
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • цибулина— 1 штука
  • курячого бульйону— 1/2 склянки
  • жирних вершків— 1 Склянка
  • пасти «Пір'я»— 360 грам
Паста з грибами та вином - фото крок 1 1. У каструлю з киплячою підсоленою водою додати пасту і варити до готовності. Нарізати гриби товстими скибочками. Розмістити гриби на деку в один шар, полити зверху 2 столовими ложками оливкової олії, приправити сіллю і перцем за смаком.

Паста з грибами та вином - фото крок 2 2. Поставити деко в попередньо розігріту до 190 градусів духовку і запікати гриби від 20 до 25 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.

Паста з грибами та вином - фото крок 3 3. Очистити і нарізати цибулю. Розігріти в каструлі оливкову і вершкове масло на середньому вогні. Обсмажити цибулю протягом 2 хвилин пару хвилин до напівпрозорості.

Паста з грибами та вином - фото крок 4 4. Додати сухе біле вино і віскі, готувати 1-2 хвилини.

Паста з грибами та вином - фото крок 5 5. Додати курячий бульйон і варити 2 хвилини, поки алкоголь здебільшого не випарується.

Паста з грибами та вином - фото крок 6 6. Додати жирні вершки і перемішати, зменшити вогонь.

Паста з грибами та вином - фото крок 7 7. Додати запечені гриби, посолити і поперчити. готувати, поки соус не стане густим. Додати приготовану пасту і перемішати. Якщо соус здається вам занадто густим, додайте додаткову рідину, що залишилася після варіння пасти. Відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Паста з креветками і вином

Суп з крес-салату

Рецепт приготування пасти з цибулею, часником, креветками, білим вином, базиліком, петрушкою і сиром Пармезан. опис приготування: Це просте блюдо готується всього за 15 хвилин, а поєднання креветок, часнику і білого вина надає йому неповторний пікантний аромат. Як гарячий соусу ви можете викор...

Паста з помідорами і білим вином

Паста з помідорами і білим вином

Рецепт приготування італійської пасти з помідорами, томатним соусом, часником, сиром і білим вином. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом у великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати часник і червоний перець пластівцями, смажити до ...

Кальмари з червоним вином

Кальмари з червоним вином

Рецепт приготування кальмарів, тушкованих в червоному вині з помідорами, цибулею і часником. опис приготування: Ця страва добре подавати з келихом червоного вина. приготування: Очистити кальмарів від поверхневої плівки і промити під холодною водою. Нарізати кільцями і висушити на паперових руш...

Жаркое из говядины и моркови с вином

Жаркое из говядины и моркови с вином

Рецепт приготування печені з яловичини, лука, морква, червоного вина, свежего тимьяна и розмарина. Вместо красного вина вы можете использовать говяжий бульон. кількість порцій: 10 яловичина— 1,8-2,2 кілограма оливкова олія— 2 Ст. ложки цибуля— 2 штуки морква— 6-8 штук сіль і перець— 1 За смаком...

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином

Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...