Рецепт Паста з грибами та вином
Рецепт приготування пасти з запеченими в духовці грибами, цибулею, білим вином, віскі, курячим бульйоном і вершками.
опис приготування:
Вершковий смак цієї пасти чудово поєднується з грибами.
- грибів— 600 грам
- оливкового масла— 4 Ст. ложки
- сіль і чорний перець— За смаком
- вершкового масла— 2 Ст. ложки
- цибулина— 1 штука
- курячого бульйону— 1/2 склянки
- жирних вершків— 1 Склянка
- пасти «Пір'я»— 360 грам
1. У каструлю з киплячою підсоленою водою додати пасту і варити до готовності. Нарізати гриби товстими скибочками. Розмістити гриби на деку в один шар, полити зверху 2 столовими ложками оливкової олії, приправити сіллю і перцем за смаком.
2. Поставити деко в попередньо розігріту до 190 градусів духовку і запікати гриби від 20 до 25 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.
3. Очистити і нарізати цибулю. Розігріти в каструлі оливкову і вершкове масло на середньому вогні. Обсмажити цибулю протягом 2 хвилин пару хвилин до напівпрозорості.
4. Додати сухе біле вино і віскі, готувати 1-2 хвилини.
5. Додати курячий бульйон і варити 2 хвилини, поки алкоголь здебільшого не випарується.
6. Додати жирні вершки і перемішати, зменшити вогонь.
7. Додати запечені гриби, посолити і поперчити. готувати, поки соус не стане густим. Додати приготовану пасту і перемішати. Якщо соус здається вам занадто густим, додайте додаткову рідину, що залишилася після варіння пасти. Відразу ж подавати. Подібні рецепти
Грибний суп із сушених білих грибів з картоплею
Рецепт приготування пасти з цибулею, часником, креветками, білим вином, базиліком, петрушкою і сиром Пармезан. опис приготування: Це просте блюдо готується всього за 15 хвилин, а поєднання креветок, часнику і білого вина надає йому неповторний пікантний аромат. Як гарячий соусу ви можете викор...
Паста з помідорами і білим вином
Рецепт приготування італійської пасти з помідорами, томатним соусом, часником, сиром і білим вином. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом у великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати часник і червоний перець пластівцями, смажити до ...
Кальмари з червоним вином
Рецепт приготування кальмарів, тушкованих в червоному вині з помідорами, цибулею і часником. опис приготування: Ця страва добре подавати з келихом червоного вина. приготування: Очистити кальмарів від поверхневої плівки і промити під холодною водою. Нарізати кільцями і висушити на паперових руш...
Жаркое из говядины и моркови с вином
Рецепт приготування печені з яловичини, лука, морква, червоного вина, свежего тимьяна и розмарина. Вместо красного вина вы можете использовать говяжий бульон. кількість порцій: 10 яловичина— 1,8-2,2 кілограма оливкова олія— 2 Ст. ложки цибуля— 2 штуки морква— 6-8 штук сіль і перець— 1 За смаком...
Печеня з яловичини з сочевицею і червоним вином
Рецепт приготування печені з яловичини з цибулею, червоним вином, болгарським перцем, перлової крупою, сочевицею, морквою, паприка, часником, орегано і Vusterširskim соусом. опис приготування: Ситне печеня з яловичини з овочами, сочевицею і перлової крупою вгамує найсильніший голод. води— 80...














