Рецепт Пахлава медовая

Рецепт Пахлава медовая
Кількість порцій: 10 Час приготування: 3 г. 30 хв.
Східні солодощі - слабкість багатьох. Особливо коли їх спробуєш в країнах, де їх придумали. Смак запам'ятовується на все життя і хочеться повторити його будинку. дивіться, як приготувати пахлаву медову.

опис приготування:

Якщо ви будете виконувати всі рекомендації, то солодкість вийде не гірше оригінальної, якою її роблять в Туреччині. Ми її Не будемо надто цукру, щоб вона не вийшла нудотно. Приготуйтеся до того, що готувати буде складно.

  • борошно— 250 грам
  • Вершкове масло— 175 грам
  • крем— 75 грам
  • цукор— 3 грами
  • мед— 75 грам
  • Цукрова пудра— 125 грам
  • Волоський горіх— 180 грам
  • молоко— 75 мілілітрів
  • яйце— 2 штуки
  • Рослинна олія— 3 мілілітра
  • обкладинка— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 0,25 чайних ложки
  • дріжджі швидкі, упаковка— 1 штука
Пахлава медовая - фото крок 1 Підігрійте молоко і розчиніть в ньому цукор з дріжджами.

Пахлава медовая - фото крок 2 розтопіть 25 грам масла з яйцем. Додайте до них щіпку солі, сметану і просіяне борошно. перемішайте.

Пахлава медовая - фото крок 3 Влийте молоко з дріжджами і замішати тісто. Тісто скачайте в кулю і залиште під рушником на півтори години в теплому місці.

Пахлава медовая - фото крок 4 130 гр горіхів подрібніть блендером. Додайте в них цукрову пудру і корицю. Ще раз подрібніть.

Пахлава медовая - фото крок 5 Готове тісто розкачати в ковбаску і розділіть на 13 частин.

Пахлава медовая - фото крок 6 Форму для випічки змастіть рослинною олією. Розкачайте один тонкий пласт з тіста і розтягніть його за формою.

Пахлава медовая - фото крок 7 розтопіть 60 гр вершкового масла. Змастіть їм нижній шар тіста. Потім розкачати другий пласт і покладіть зверху.

Пахлава медовая - фото крок 8 Змастіть його вершковим маслом і розсипте 1/10 подрібнених горіхів.

Пахлава медовая - фото крок 9 Розкочуйте тісто і викладайте його, промаслівая і посипаючи начинкою. Зупиніться, коли у вас залишаться 2 шматочка тіста.

Пахлава медовая - фото крок 10 Розкачайте два пласта і покладіть їх без начинки, але з маслом, верхнім шаром. Заліпіть краю нижнього шару. Збовтайте яйце і промажте їм верх вироби.

Пахлава медовая - фото крок 11 Зробіть ромбовидні надрізи та в серединку кожного покладіть по половинці волоського горіха. Випікайте блюдо протягом 15 хвилин при 180 градусах.

Пахлава медовая - фото крок 12 Потім розтопіть залишки масла. Полийте їм пахлаву і поставте її запікатися далі ще 25 хвилин. Пройдіться ножем по надрізів ще раз.

Пахлава медовая - фото крок 13 Зробіть сироп. Змішайте гарячу мінеральну воду з медом. Дістаньте десерт і полийте його сиропом, щоб він просочився повністю. Запікайте пахлаву ще 10 хвилин.

Пахлава медовая - фото крок 14 Повністю остудіть випічку. Потім наріжте ромбиками і дайте їй настоятися 20 хвилин. потім пробуйте!

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Пахлава на кефірі

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...