Рецепт Відварна яловичина в мультиварці

Рецепт Відварна яловичина в мультиварці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Це тільки на перший погляд таке блюдо як відварна яловичина здається занадто простим і примітивним, але от якщо приготувати її в мультиварці з ароматними спеціями, м'ясо вийде просто дивовижне.

опис приготування:

Мало хто знає про всю користь такого м'яска, але вони, хто сидів на білковій дієті з упевненістю скаут вам, що цей рецепт приготування відвареної яловичини в мультиварці справжня знахідка. По перше, в такому м'ясі немає ніякого зайвого жиру, адже в процесі варіння він розтоплюється і залишається в підсумку в бульйоні, плюс яловичина, приготована подібним способом, — це найчистіше джерело білка. Так само не варто забувати і про те, що з цим простим рецептом відвареної яловичини в мультиварці ви отримаєте ніжне і м'якими м'ясо, яке буде просто танути в роті. Як бачите тут у нас одна тільки користь і нічого крім користі, тому я всім без винятку рекомендую час від часу включати таке блюдо в свій раціон.

1) Для початку нам необхідно ретельно промити яловичину під холодною проточною водою і нарізати її на три-чотири частини.

2) Далі ми викладаємо шматочки яловичини в чашу мультиварки, додаємо спеції і заливаємо м'ясо водою так, щоб вона накривала м'ясо, але піднімалася над ним занадто високо.

3) Вибираємо режим "; Гасіння" і встановлюємо час 2 годину, нехай мяско потихеньку кипить.

3) Після закінчення часу ми акуратно витягаємо наші ароматні шматочки м'яса з чаші, викладаємо їх на тарілку і тільки зараз солимо, тому що якщо додати сіль відразу, яловичина буде не така ніжна і її смак буде не таким яскравим.

4) Посипаємо м'ясо подрібненим часником і свіжою зеленню і подаємо його до столу. А бульйон, до речі, можна процідити і пустити на приготування якого-небудь іншого блюда, скажімо, суп.

Приємного вам апетиту!


  • яловичина— 800 грам(длинные мышцы спины)
  • Перець чорний горошком— 5 штук
  • Перець запашний горошком— 5 штук
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • гвоздика— 1 штука
  • Koriandr— 1 Чайна ложка(перетертый семена)
  • Суха суміш для аджики— 1 Чайна ложка
  • часник— 1-2 зубчиків(для подачі)
  • зелень свіжа— 30 грам(для подачі)
  • сіль— За смаком
Мало хто знає про всю користь такого м'яска, але вони, хто сидів на білковій дієті з упевненістю скаут вам, що цей рецепт приготування відвареної яловичини в мультиварці справжня знахідка. По перше, в такому м'ясі немає ніякого зайвого жиру, адже в процесі варіння він розтоплюється і залишається в підсумку в бульйоні, плюс яловичина, приготована подібним способом, — це найчистіше джерело білка. Так само не варто забувати і про те, що з цим простим рецептом відвареної яловичини в мультиварці ви отримаєте ніжне і м'якими м'ясо, яке буде просто танути в роті. Як бачите тут у нас одна тільки користь і нічого крім користі, тому я всім без винятку рекомендую час від часу включати таке блюдо в свій раціон.

1) Для початку нам необхідно ретельно промити яловичину під холодною проточною водою і нарізати її на три-чотири частини.

2) Далі ми викладаємо шматочки яловичини в чашу мультиварки, додаємо спеції і заливаємо м'ясо водою так, щоб вона накривала м'ясо, але піднімалася над ним занадто високо.

3) Вибираємо режим "; Гасіння" і встановлюємо час 2 годину, нехай мяско потихеньку кипить.

3) Після закінчення часу ми акуратно витягаємо наші ароматні шматочки м'яса з чаші, викладаємо їх на тарілку і тільки зараз солимо, тому що якщо додати сіль відразу, яловичина буде не така ніжна і її смак буде не таким яскравим.

4) Посипаємо м'ясо подрібненим часником і свіжою зеленню і подаємо його до столу. А бульйон, до речі, можна процідити і пустити на приготування якого-небудь іншого блюда, скажімо, суп.

Приємного вам апетиту!


Подібні рецепти

Відварна риба для схуднення

Відварна яловичина

Відварна риба входить до складу багатьох дієт. Для тих, хто стежить за своєю вагою, — простий рецепт приготування смачної відвареної риби. опис приготування: Більшість людей, для того, щоб скинути зайву вагу, занять спортом краще схуднення за допомогою дієт. обов'язковим продуктом практично у ...

Відварна риба під соусом

Відварна риба під соусом

В якості основної страви пропоную віддати перевагу цьому нескладному, але дуже корисного і смачного варіанту, як приготувати відварну рибу під соусом. опис приготування: 1. Насамперед вимийте філе і обсушити. Посоліть трохи з усіх боків. В даному випадку використовується червона риба, але і бі...

Печінка куряча, відварна

Печінка куряча, відварна

Іноді хочеться скуштувати чогось простого, ніжного і ситного. Така їжа прекрасно підійде тим, хто стежить за своїм здоров'ям. Дивіться в моєму рецепт, як приготувати печінку курячу, відварну. опис приготування: Зварена таким чином куряча печінка буде смачною, ароматної і дуже ніжною. Лук в поє...

Смажена яловичина з картоплею

Смажена яловичина з картоплею

Смажена яловичина з картоплею — це дуже просте, повсякденне блюдо, яке при правильному приготуванні може стати маленьким кулінарним шедевром. опис приготування: Приготована смажена яловичина з картоплею по даним рецептом — це унікально смачна страва. Готувати цю страву мене навчив один дуже ці...

Смажена яловичина з помідорами чері по-іспанськи

Смажена яловичина з помідорами чері по-іспанськи

М'ясо відмінно поєднується з овочами. У цьому рецепті використовується яловичина, яку доповнюють помідори черрі і солодкий болгарський перець. Це відмінний варіант ситної вечері для великої родини! опис приготування: Щоб яловичина була соковитою і м'якою, її обов'язково слід попередньо замарин...