Рецепт Відварна риба під соусом
![Рецепт Відварна риба під соусом](https://kuhari.com.ua/img/otvarnaya_riba_pod_sousom-240917.webp)
В якості основної страви пропоную віддати перевагу цьому нескладному, але дуже корисного і смачного варіанту, як приготувати відварну рибу під соусом.
опис приготування:
1. Насамперед вимийте філе і обсушити. Посоліть трохи з усіх боків. В даному випадку використовується червона риба, але і біла буде ні чим не гірше.
2. У сотейник або каструлю налийте вино і приблизно стільки ж води поставте на вогонь.
3. Після закипання акуратно помістіть туди рибку, зменшіть вогонь і млоїте близько 5-7 хвилин, 1 раз в процессе перевернув. Якщо філе товсте, можна накрити кришкою.
4. Паралельно на сковороді розігрійте оливкову олію.
5. Очистіть цибулину і наріжте дуже дрібними кубиками. Також можна використовувати в рецепт приготування відвареної риби під соусом часник.
6. Викладіть цибулю на сковороду і обсмажте.
7. Влийте на сковороду другу половину вина і залиште на вогні на пару хвилин.
8. За цей час вичавіть сік лимона і додайте в соус.
9. Підготуйте каперси, перемішавши їх зі сметаною.
10. Викладіть їх на сковороду, як слід перемішайте і відразу зніміть з вогню.
11. Підсолити і поперчіть за бажанням соус, додайте дрібно посічену зелень, наприклад.
12. буквально через 20 хвилин від початку процесу, відварна риба під соусом в домашніх умовах може бути подана до столу.
Смачного!
- рибне філе— 500 грам
- Біле сухе вино— 200 мілілітрів(половина для соусу, половина для риби)
- лимон— 0.5 штуки
- Сметана або вершки— 2 Ст. ложки
- цибулина— 1 штука
- Оливкова олія— 1 Чайна ложка
- каперсами— 1 Чайна ложка
2. У сотейник або каструлю налийте вино і приблизно стільки ж води поставте на вогонь.
3. Після закипання акуратно помістіть туди рибку, зменшіть вогонь і млоїте близько 5-7 хвилин, 1 раз в процессе перевернув. Якщо філе товсте, можна накрити кришкою.
4. Паралельно на сковороді розігрійте оливкову олію.
5. Очистіть цибулину і наріжте дуже дрібними кубиками. Також можна використовувати в рецепт приготування відвареної риби під соусом часник.
6. Викладіть цибулю на сковороду і обсмажте.
7. Влийте на сковороду другу половину вина і залиште на вогні на пару хвилин.
8. За цей час вичавіть сік лимона і додайте в соус.
9. Підготуйте каперси, перемішавши їх зі сметаною.
10. Викладіть їх на сковороду, як слід перемішайте і відразу зніміть з вогню.
11. Підсолити і поперчіть за бажанням соус, додайте дрібно посічену зелень, наприклад.
12. буквально через 20 хвилин від початку процесу, відварна риба під соусом в домашніх умовах може бути подана до столу.
Смачного!
Подібні рецепти
![Відварна риба для схуднення](https://kuhari.com.ua/img/otvarnaya_riba_dlya_pohudeniya-174795.webp)
Справжня солянка
Відварна риба входить до складу багатьох дієт. Для тих, хто стежить за своєю вагою, — простий рецепт приготування смачної відвареної риби. опис приготування: Більшість людей, для того, щоб скинути зайву вагу, занять спортом краще схуднення за допомогою дієт. обов'язковим продуктом практично у ...
![Відварна яловичина в мультиварці](https://kuhari.com.ua/img/otvarnaya_govyadina_v_multivarke-147547.webp)
Відварна яловичина в мультиварці
Це тільки на перший погляд таке блюдо як відварна яловичина здається занадто простим і примітивним, але от якщо приготувати її в мультиварці з ароматними спеціями, м'ясо вийде просто дивовижне. опис приготування: Мало хто знає про всю користь такого м'яска, але вони, хто сидів на білковій дієт...
![Печінка куряча, відварна](https://kuhari.com.ua/img/pechen_kurinaya_otvarnaya-319332.webp)
Печінка куряча, відварна
Іноді хочеться скуштувати чогось простого, ніжного і ситного. Така їжа прекрасно підійде тим, хто стежить за своїм здоров'ям. Дивіться в моєму рецепт, як приготувати печінку курячу, відварну. опис приготування: Зварена таким чином куряча печінка буде смачною, ароматної і дуже ніжною. Лук в поє...
![Кабачки в духовці під сметанним соусом](https://kuhari.com.ua/img/kabachki_v_duhovke_pod_smetannim_sousom-236530.webp)
Кабачки в духовці під сметанним соусом
Кабачки в духовці під сметанним соусом дуже легкі в приготуванні. Ніжна структура і вершковий смак сподобаються і вам, і вашим дітям. Легке і ситне одночасно, воно не додасть вам багато калорій. опис приготування: Змішайте сметану з часником, зеленню, сіллю і спеціями. Це буде наш соус. Потім ...
![Кальмари під соусом бешамель](https://kuhari.com.ua/img/kalmari_pod_sousom_beshamel-214790.webp)
Кальмари під соусом бешамель
Приготувати кальмари під соусом бешамель можна менше, ніж за одну годину. На гарнір до цього блюда добре підійдуть спагетті або будь-які інші макаронні вироби, а також рис. опис приготування: Незвичайне поєднання продуктів в цій страві і є його родзинка. Кальмари під соусом Бешамель виходять д...