Рецепт Відварна риба під соусом

Рецепт Відварна риба під соусом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
В якості основної страви пропоную віддати перевагу цьому нескладному, але дуже корисного і смачного варіанту, як приготувати відварну рибу під соусом.

опис приготування:

1. Насамперед вимийте філе і обсушити. Посоліть трохи з усіх боків. В даному випадку використовується червона риба, але і біла буде ні чим не гірше.

2. У сотейник або каструлю налийте вино і приблизно стільки ж води поставте на вогонь.

3. Після закипання акуратно помістіть туди рибку, зменшіть вогонь і млоїте близько 5-7 хвилин, 1 раз в процессе перевернув. Якщо філе товсте, можна накрити кришкою.

4. Паралельно на сковороді розігрійте оливкову олію.

5. Очистіть цибулину і наріжте дуже дрібними кубиками. Також можна використовувати в рецепт приготування відвареної риби під соусом часник.

6. Викладіть цибулю на сковороду і обсмажте.

7. Влийте на сковороду другу половину вина і залиште на вогні на пару хвилин.

8. За цей час вичавіть сік лимона і додайте в соус.

9. Підготуйте каперси, перемішавши їх зі сметаною.

10. Викладіть їх на сковороду, як слід перемішайте і відразу зніміть з вогню.

11. Підсолити і поперчіть за бажанням соус, додайте дрібно посічену зелень, наприклад.

12. буквально через 20 хвилин від початку процесу, відварна риба під соусом в домашніх умовах може бути подана до столу.

Смачного!

  • рибне філе— 500 грам
  • Біле сухе вино— 200 мілілітрів(половина для соусу, половина для риби)
  • лимон— 0.5 штуки
  • Сметана або вершки— 2 Ст. ложки
  • цибулина— 1 штука
  • Оливкова олія— 1 Чайна ложка
  • каперсами— 1 Чайна ложка
1. Насамперед вимийте філе і обсушити. Посоліть трохи з усіх боків. В даному випадку використовується червона риба, але і біла буде ні чим не гірше.

2. У сотейник або каструлю налийте вино і приблизно стільки ж води поставте на вогонь.

3. Після закипання акуратно помістіть туди рибку, зменшіть вогонь і млоїте близько 5-7 хвилин, 1 раз в процессе перевернув. Якщо філе товсте, можна накрити кришкою.

4. Паралельно на сковороді розігрійте оливкову олію.

5. Очистіть цибулину і наріжте дуже дрібними кубиками. Також можна використовувати в рецепт приготування відвареної риби під соусом часник.

6. Викладіть цибулю на сковороду і обсмажте.

7. Влийте на сковороду другу половину вина і залиште на вогні на пару хвилин.

8. За цей час вичавіть сік лимона і додайте в соус.

9. Підготуйте каперси, перемішавши їх зі сметаною.

10. Викладіть їх на сковороду, як слід перемішайте і відразу зніміть з вогню.

11. Підсолити і поперчіть за бажанням соус, додайте дрібно посічену зелень, наприклад.

12. буквально через 20 хвилин від початку процесу, відварна риба під соусом в домашніх умовах може бути подана до столу.

Смачного!

Подібні рецепти

Відварна риба для схуднення

Справжня солянка

Відварна риба входить до складу багатьох дієт. Для тих, хто стежить за своєю вагою, — простий рецепт приготування смачної відвареної риби. опис приготування: Більшість людей, для того, щоб скинути зайву вагу, занять спортом краще схуднення за допомогою дієт. обов'язковим продуктом практично у ...

Відварна яловичина в мультиварці

Відварна яловичина в мультиварці

Це тільки на перший погляд таке блюдо як відварна яловичина здається занадто простим і примітивним, але от якщо приготувати її в мультиварці з ароматними спеціями, м'ясо вийде просто дивовижне. опис приготування: Мало хто знає про всю користь такого м'яска, але вони, хто сидів на білковій дієт...

Печінка куряча, відварна

Печінка куряча, відварна

Іноді хочеться скуштувати чогось простого, ніжного і ситного. Така їжа прекрасно підійде тим, хто стежить за своїм здоров'ям. Дивіться в моєму рецепт, як приготувати печінку курячу, відварну. опис приготування: Зварена таким чином куряча печінка буде смачною, ароматної і дуже ніжною. Лук в поє...

Кабачки в духовці під сметанним соусом

Кабачки в духовці під сметанним соусом

Кабачки в духовці під сметанним соусом дуже легкі в приготуванні. Ніжна структура і вершковий смак сподобаються і вам, і вашим дітям. Легке і ситне одночасно, воно не додасть вам багато калорій. опис приготування: Змішайте сметану з часником, зеленню, сіллю і спеціями. Це буде наш соус. Потім ...

Кальмари під соусом бешамель

Кальмари під соусом бешамель

Приготувати кальмари під соусом бешамель можна менше, ніж за одну годину. На гарнір до цього блюда добре підійдуть спагетті або будь-які інші макаронні вироби, а також рис. опис приготування: Незвичайне поєднання продуктів в цій страві і є його родзинка. Кальмари під соусом Бешамель виходять д...