Рецепт Відкритий сливовий пиріг

Рецепт Відкритий сливовий пиріг
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Відкритий сливовий пиріг — ця страва, гідного занесення в свій кулінарний арсенал. Готується до божевілля просто, проте виходить дуже ефектним і, звичайно ж, смачним.

опис приготування:

Наскільки я знаю, подібні відкриті пироги дуже популярні в німецькій традиційної кухні, проте не беруся стверджувати точно — не є знавцем історії кулінарії. Однак можу гарантувати, що якщо ви будете чітко слідувати цьому нехитрому рецептом з фото, то пиріг у вас вийде відмінний.

Удачі в приготуванні!


  • Борошно пшеничне— 500 грам
  • дріжджі— 30 грам
  • молоко коров'яче— 250 мілілітрів
  • Вершкове масло— 80 грам
  • Куряче яйце— 2 штуки
  • Цукровий пісок— 100 грам
  • Зливи— 2 кілограма
  • обкладинка— 3 Ст. ложки
Відкритий сливовий пиріг - фото крок 1 Я рекомендую всегда перед началом приготовления любого блюда разобраться со всеми ингредиентами, выставить их на стол. ось, на фото, інгредієнти для тесту.

Відкритий сливовий пиріг - фото крок 2 Зливи моєму, даємо їм обсохнути.

Відкритий сливовий пиріг - фото крок 3 займаємося тестом. Тісто готується дуже просто — делаем опару (смешиваем небольшое количество муки с теплым молоком и дрожжами), затем добавляем все остальные ингредиенты для теста (що залишилася борошно, олія, яйця і цукор), перемішуємо і замішуємо тісто. Сформированный комок теста накрываем полотенцем и оставляем в теплом месте минут на 30.

Відкритий сливовий пиріг - фото крок 4 Поки тісто підходить, нарежем на четвертины наши сливы. Можно разрезать не до конца, чтобы формировалась эдакая гармошка — як на фото.

Відкритий сливовий пиріг - фото крок 5 Подошедшее тесто раскатываем в пласт и укладываем в форму для выпекания. Сверху кладем сливы. Зливи присыпаем корицей, сверху выкладываем несколько кусочков сливочного масла.

Відкритий сливовий пиріг - фото крок 6 Вот в таком виде пирог ставим в разогретую до 200 градусів духовку. Запекаем около получаса до готовности.

Відкритий сливовий пиріг - фото крок 7 Готово!

Подібні рецепти

Відкритий пиріг з замороженими ягодами

Дивовижно смачний сливовий пиріг

Хочу з вами поділитися рецептом приготування відкритого пирога з замороженими ягодами. Виходить ніжна випічка, яку ще називають клафути. А як бонус — клафути ананасом! смачно! опис приготування: Цей простий рецепт відкритого пирога з замороженими ягодами — справжнє диво! Смачна і ніжна випічка...

Відкритий пиріг з картоплею і молоками оселедця

Відкритий пиріг з картоплею і молоками оселедця

хрустке тісто, незвичайна начинка і золотиста сирна скоринка - такий пиріг вже точно не залежиться! опис приготування: залишки, як відомо, бувають не тільки солодкі. Часом залишається трохи від вечері або обіду, тоді завжди можна скласти цікавий пиріг! наприклад, у нас часто залишаються молоч...

Дуже смачний сливовий пиріг-перевертиш

Дуже смачний сливовий пиріг-перевертиш

Ви просто зобов'язані дізнатися, як приготувати сливовий пиріг, щоб в розпал сезону злив зробити його. У нього приємна масляна структура і приголомшливий карамельний смак (благодаря сваренному сиропу). опис приготування: Рецепт дуже простий і швидкий в приготуванні, при цьому не заїжджений і н...

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом — думаю, назва страви досить змістовне і не потребує додаткових описах Просто і смачно! опис приготування: Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом — це абсолютно новий погляд на бутерброди я...

Відкритий торт з ягодами

Відкритий торт з ягодами

Хочу запропонувати вам на замітку абсолютно нескладний, але при цьому вишуканий і дуже класний варіант, як приготувати відкритий торт з ягодами. опис приготування: Це неймовірно апетитний і дуже ніжний десерт. Такий відкритий торт з ягодами в домашніх умовах прекрасно підійде для святкового ст...