Рецепт Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом

Рецепт Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом — думаю, назва страви досить змістовне і не потребує додаткових описах Просто і смачно!

опис приготування:

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом — це абсолютно новий погляд на бутерброди як такі. Спробуйте приготувати то, що я показую в цьому рецепті, і ви зрозумієте, що бутерброди цілком можуть бути самостійним і дуже смачним блюдом

  • помідори— 3 штуки
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Чорний перець— 1/2 чайних ложки
  • цукор— 2 щіпки
  • хрусткий хліб— 6 скибочок
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • пармезан— 50 грам
  • Козиний сир— 60 грам
  • зелень рубана— 2 Ст. ложки
  • Бальзамічний оцет— 3 Ст. ложки
Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом - фото крок 1 Помідори миємо й нарізаємо кружечками.

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом - фото крок 2 Злегка збиваємо оливкова олія, подрібнений часник, сіль, перець і цукор.

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом - фото крок 3 Деко застилає фольгою, викладаємо на нього помідори, зверху скроплюємо масляною сумішшю.

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом - фото крок 4 випікаємо 20 хвилин при 200 градусах.

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом - фото крок 5 Тим часом тієї ж масляною сумішшю злегка змазати хлібець.

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом - фото крок 6 Обсмажуємо хліб у вершковому маслі до утворення хрусткої скоринки.

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом - фото крок 7 Тертий пармезан плавимо на сухій сковороді, поки не утвориться скоринка. потім, коли корочка утворюється, пармезан зі сковороди видаляємо, ламаємо його шматочками.

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом - фото крок 8 На кожен шматочок хліба намазуємо трохи козячого сиру.

Відкритий бутерброд з запеченими помідорами, сиром і бальзамічним оцтом - фото крок 9 Далі викладаємо на хліб кілька часточок помідора, трошки зелені. Збризгуємо зверху бальзамічним оцтом і прикрашаємо хрустким пармезаном. бутерброди готові!

Подібні рецепти

Паста з запеченими помідорами і спаржею

Смажена спаржа з ​​бальзамічним оцтом

Рецепт приготування пасти «бантики» з запеченими помідорами чері, кедровими горіхами, спаржею, часником, базиліком, лимонним перцем і сиром Пармезан. опис приготування: Прекрасне поєднання пасти, kedrovиh Горішки, спаржі, сиру і помідорів робить це блюдо неймовірно смачним. помідорів чері— 1...

Відкритий пиріг з замороженими ягодами

Відкритий пиріг з замороженими ягодами

Хочу з вами поділитися рецептом приготування відкритого пирога з замороженими ягодами. Виходить ніжна випічка, яку ще називають клафути. А як бонус — клафути ананасом! смачно! опис приготування: Цей простий рецепт відкритого пирога з замороженими ягодами — справжнє диво! Смачна і ніжна випічка...

Відкритий сливовий пиріг

Відкритий сливовий пиріг

Відкритий сливовий пиріг — ця страва, гідного занесення в свій кулінарний арсенал. Готується до божевілля просто, проте виходить дуже ефектним і, звичайно ж, смачним. опис приготування: Наскільки я знаю, подібні відкриті пироги дуже популярні в німецькій традиційної кухні, проте не беруся стве...

Відкритий торт з ягодами

Відкритий торт з ягодами

Хочу запропонувати вам на замітку абсолютно нескладний, але при цьому вишуканий і дуже класний варіант, як приготувати відкритий торт з ягодами. опис приготування: Це неймовірно апетитний і дуже ніжний десерт. Такий відкритий торт з ягодами в домашніх умовах прекрасно підійде для святкового ст...

Відкритий пиріг з картоплею і молоками оселедця

Відкритий пиріг з картоплею і молоками оселедця

хрустке тісто, незвичайна начинка і золотиста сирна скоринка - такий пиріг вже точно не залежиться! опис приготування: залишки, як відомо, бувають не тільки солодкі. Часом залишається трохи від вечері або обіду, тоді завжди можна скласти цікавий пиріг! наприклад, у нас часто залишаються молоч...