Рецепт Смажений рис зі свининою

Рецепт Смажений рис зі свининою
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Традиційна страва китайської кухні припаде до душі любителям пікантних і гострих страв — Мал, свинина, соєвий соус і овочі відмінно поєднуються між собою. Рекомендую рецепт смаженого рису зі свининою!

опис приготування:

Рис з м'ясом в різних комбінаціях — улюблене блюдо всього Сходу. У Китаї його смажать зі свининою. Для приготування смаженого рису зі свининою нам знадобиться соєвий соус, рисовий оцет і пекінський соус: і м'ясо, і рис стануть пікантними і ароматними завдяки їм. Якщо ви любитель гостренького — додайте ще червоний пекучий перець, але не переборщіть.

  • Соєвий соус— 60 мілілітрів
  • Пекінський соус— 1 Ст. ложка
  • рисовий оцет— 1 Ст. ложка
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • бекон— 5-6 скибочок
  • фарш свинячий— 300 грам
  • Рис відварний— 3-4 склянок
  • ананас— За смаком
  • імбир— 1 Ст. ложка
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Зелена цибуля— 1 пучок
  • Кунжутну олію— 1 Ст. ложка
  • Червоний гострий перець— За смаком
  • зелень— За смаком
Смажений рис зі свининою - фото крок 1 Спочатку підготуйте зелень і часник. Лук поріжте дрібно кільцями. Імбир і часник подрібніть, можете зробити це через чеснокодавку.

Смажений рис зі свининою - фото крок 2 Ананас поріжте кубиками, зелень кінзи порубати.

Смажений рис зі свининою - фото крок 3 Змішайте в невеликій мисці соєвий соус, пекінський соус, цукор і рисовий оцет.

Смажений рис зі свининою - фото крок 4 Потім поріжте бекон кубиками, обсмажте його в кунжутному маслі. Зайвий жир можете потім прибрати паперовою серветкою, або злити.

Смажений рис зі свининою - фото крок 5 Викладіть до бекону фарш свинячий, перемішайте його лопаткою, щоб він рівномірно розділився.

Смажений рис зі свининою - фото крок 6 Перемішайте і смажте до готовності.

Смажений рис зі свининою - фото крок 7 Додайте білу частину цибулі зеленого, а також імбир і часник. Обсмажте ще пару хвилин.

Смажений рис зі свининою - фото крок 8 Потім додайте рис і перемішайте.

Смажений рис зі свининою - фото крок 9 Влийте заздалегідь підготовлений соус і готуйте, поки не випарується.

Смажений рис зі свининою - фото крок 10 В кінці додайте ананас, зелена цибуля і кінзу.

Смажений рис зі свининою - фото крок 11 перемішайте, готуйте ще хвилину - і вимикайте вогонь.

Смажений рис зі свининою - фото крок 12 Подавати смажений рис зі свининою найкраще з пилу, з жару. Смачного!

Подібні рецепти

Смажений пряний рис

Варення з смородини на фруктозі

Уявіть, у вас є рис, і вам необхідно підготувати з нього гарнір. Як ви це зробите? напевно зваріть, додати priprav, може бути, овочі. Хоча можна зробити дещо цікавіше. спробуємо! опис приготування: вивчіть, як приготувати смажений пряний рис в азіатському стилі. Він виходить красивого золотист...

Смажений рис з імбиром

Смажений рис з імбиром

Ароматний смажений рис, увінчаний яйцем і соєвим соусом, — відмінне блюдо для легкої вечері. Блюдо підійде тим, хто стежить за своєю фігурою. кількість порцій: 4 ріпакової або арахісового масла— 2 Ст. ложки(плюс 1 чайна ложка ) часнику— 4 зубчики імбиру— 2 Ст. ложки сіль— За смаком цибуля-порис...

Смажений рис

Смажений рис

Смажений рис дуже поширений в східній кухні. Хороший він тим, що його можна приготувати із залишків вчорашнього вечері і використовувати продукти, які завалялися в холодильнику. опис приготування: Сьогодні хочу поділитися рецептом, як приготувати смажений рис. Цей рецепт вимагає, щоб всі інгре...

М'ясо по-французьки зі свининою

М'ясо по-французьки зі свининою

М'ясо по-фрацузскі зі свининою — одне з найпопулярніших страв на кожному святковому столі. Пропоную класичний спосіб приготування цієї страви. Все досить просто, а виходить ну дуже смачно! опис приготування: Пропоную беспроіграшний рецепт, як приготувати м'ясо по-французьки зі свининою, щоб во...

Нут зі свининою

Нут зі свининою

Свинина з нутом і цілим овочевим фестивалем з добавкою темного пива, приготована в мультиварці, буде гідною прикрасою святкового вечора. Це варто спробувати. Нескладно і дуже смачно. опис приготування: Смачне святкове блюдо поєднало в собі всі смакові фарби свинини, нуту, морква, помідора, бол...