Рецепт М'ясо по-французьки зі свининою
М'ясо по-фрацузскі зі свининою — одне з найпопулярніших страв на кожному святковому столі. Пропоную класичний спосіб приготування цієї страви. Все досить просто, а виходить ну дуже смачно!
опис приготування:
Пропоную беспроіграшний рецепт, як приготувати м'ясо по-французьки зі свининою, щоб воно вийшло дуже ароматним, м'яким і дивно смачним. Все дуже просто, головне - взяти якісне м'ясо і добре його відбити. Лук потрібно замаринувати, тоді він стане дуже м'яким і додасть страві просто чудовий аромат.
М'ясо по-французьки зі свининою по моїм рецептом стане справжньою окрасою будь-якого святкового с остола, і, я впевнена, першим випарується з тарілок!
- свиняча вирізка— 400 грам
- Цибуля ріпчаста— 3-4 штук
- майонез— 120 мілілітрів
- сир твердий— 80 грам
- сіль— 0,5 чайних ложки
- Перець духмяний мелений— За смаком
- оцет— 50 мілілітрів
- Вода холодна— 150 мілілітрів
Лук поріжте тонкими півкільцями.
Замаринуйте порізану цибулю в водно-оцтовому розчині на 15 хвилин.
М'ясо посипте сіллю і перцем і добре відбийте з обох сторін. Солити і перчити потрібно саме перед відбиттям, щоб прянощі потрапили в середину м'яса.
На дно форми для запікання покладіть м'ясо одним шаром, зверху викладіть замаринований цибулю (маринад попередньо потрібно злити).
Змастіть зверху майонезом і відправте в духовку на 20 хвилин.
Дістаньте м'ясо з духовки, присипте натертим на крупній тертці твердим сиром і відправте в духовку ще на 10-15 хвилин. Готовність м'яса перевірте сірником, якщо вона добре входить в м'ясо, значить - воно готове. Як тільки сир розплавиться і утворює апетитну кірочку, діставайте блюдо з духовки.
Готове м'ясо перекладіть на тарілку, прикрасьте зеленню і подавайте до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Піца з беконом і ананасом (Гавайська)
Це по-справжньому "; домашній" і перевірений рецепт! справжній хіт, який під силу кожній господині! розповім, як приготувати печеню з картоплі зі свининою. смачно, ситно, неймовірно ароматний! опис приготування: Перед вами рецепт приготування печені з картоплі зі свининою. Виходить дуже смачне...
Нут зі свининою
Свинина з нутом і цілим овочевим фестивалем з добавкою темного пива, приготована в мультиварці, буде гідною прикрасою святкового вечора. Це варто спробувати. Нескладно і дуже смачно. опис приготування: Смачне святкове блюдо поєднало в собі всі смакові фарби свинини, нуту, морква, помідора, бол...
Овочеве рагу зі свининою і кабачками
Якщо ви вирішили приготувати гарячу страву, то зверніть увагу на цей рецепт овочевого рагу зі свининою і кабачками - смачне і ароматне, доповнене зеленню, воно обов'язково сподобається вашим близьким. опис приготування: Перед вами рецепт смачного овочевого рагу зі свининою і кабачками. Варіант...
Паста зі свининою і грибами
Не знаю, що приготувати на обід або вечерю? Тоді пропоную вам простий рецепт пасти зі свининою в вершковому соусі з зеленим горошком і грибами. Це не тільки апетитно звучить, але і дуже смачно. опис приготування: це дивовижний, але досить простий рецепт пасти зі свининою і грибами. Приготувати...
Овочі зі свининою в духовці
дуже ошатний, смачний і красивий рецепт приготування овочів зі свининою в духовці — для вас! розповім, як зробити по-справжньому святкова страва швидко і порівняно легко і швидко. Спробуйте! опис приготування: розповім, як приготувати овочі зі свининою в духовці. У домашніх умовах це зробити д...