Рецепт Паста з морепродуктів

Рецепт Паста з морепродуктів
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Ви коли-небудь пробували пасту, запечену в пергаментному папері? думаю, для багатьох це буде в новинку. дивіться, як приготувати пасту з морепродуктів з овочами, запечену в духовці.

опис приготування:

Така паста готується всього за півгодини. А в підсумку у вас виходить страва, яке гідно меню ресторану. Якщо ви не можете знайти мідій і молюсків хорошої якості в раковинах, то можете купити набір заморожених морепродуктів і використовувати його. Тільки гасити такі морепродукти у вині потрібно не більше 4 хвилин.

Ця страва цілком може прикрасити ваш романтичну вечерю для двох. пробуйте!

  • макарони— 220 грам
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
  • часник— 2 зубчики
  • Перець чилі— 1 штука(свіжий)
  • молюски— 200 грам
  • мідії— 200 грам
  • креветки очищені— 200 грам(з хвостиками)
  • Помідори черрі— 100 грам
  • Біле сухе вино— 120 мілілітрів
  • петрушка подрібнена— 1 пучок
  • Schnitt повідомив AFP-цибуля— 100 грам(суцвіття)
  • лимон— 1 штука
Паста з морепродуктів - фото крок 1 Поставте відварюватися макарони по інструкції на упаковці. У сковороду влийте олію, додайте подрібнений часник і дрібно нарізаний чилі. обсмажте хвилинку.

Паста з морепродуктів - фото крок 2 Приберіть перець і часник, викладіть в сковороду промиті морепродукти і помідори цілком.

Паста з морепродуктів - фото крок 3 Влийте в сковороду вино і трохи води, накрийте її кришкою. готуйте 5-7 хвилин, поки не розкриються черепашки. Тим часом подрібніть зелень та надішліть в сковороду разом з цедрою лимона.

Паста з морепродуктів - фото крок 4 Духовку розігрійте до 200 градусів. Змішайте пасту з морепродуктами, по необхідності додайте сіль і перець. Викладіть пасту на 2 великі шматки пергаменту і кожен загорніть.

Паста з морепродуктів - фото крок 5 Запікайте пасту в духовці 5-7 хвилин, потім дістаньте, прикрасьте цибулею-шніт і подайте, можна прямо на пергаментному папері.

Подібні рецепти

Жюльєн з морепродуктів

Асорті з морепродуктів

Жюльєн з морепродуктів — дуже незвичайне і смачне блюдо французької кухні, яке відмінно підійде для знайомства з морепродуктами. Спробуйте — не пошкодуєте! опис приготування: Цей рецепт жульєну з морепродуктів — дещо спрощений. Як правило, в звичайної домашньої кулінарії використовується саме ...

Паста Альфредо з фрикадельками

Паста Альфредо з фрикадельками

Рецепт приготування пасти Феттучіні з фрикадельками з яловичини з соусом з вершкового сиру, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Неймовірно вершковий соус надає цьому блюду ніжний смак. яловичини— 450 грам молока— 1/4 склянки часнику— 2 зубчики італійської приправи— 1 Ст. ложка сиру ...

Имбирная паста

Имбирная паста

Имбирная паста - блюдо з індійської кухні. Використовується для приготування соусів, маринадів і гарячих страв. Така паста відмінно зберігається в холодильнику, тому завжди буде під рукою і не зіпсується! опис приготування: Докладніше, як приготувати імбирну пасту, я розповім нижче. Якщо хочет...

Італійська паста

Італійська паста

Приготувати макарони зовсім просто, але ось правильно доповнити їх декількома інгредієнтами, щоб отримати вишукану страву, це вже складніше. дивіться, як приготувати італійську пасту. опис приготування: Таку пасту можна вживати як окрему гаряче або як допоненіе до м'яса або риби. Як ви побачит...

Нутовая паста

Нутовая паста

Якщо ви любите балувати себе і гостей домашніми закусками, погляньте на цей варіант приготування нутовой пасти. ніжна, неймовірно апетитна, ситна і нереально смачна. Рекомендую на замітку! опис приготування: Щоб вийшла по-справжньому ніжна паста, обов'язково очистіть нут. що, цей процес стомлю...