Рецепт Відбивні з ягняти зі спеціями

Рецепт Відбивні з ягняти зі спеціями
Кількість порцій: 5 Час приготування: 9 г. 0 хв.
Курка і свинина - це звичне для нас м'ясо, а ось ягня - це інша справа. Багато хто знає про шашлик з ягняти. А що ще? Розповідаю про рецепт, як приготувати відбивні з ягняти зі спеціями.

опис приготування:

Ціна ягняти (баранини) набагато вище, ніж звичних нам птиці, свинини або яловичини, тому багато хто не наважується на покупку, адже зовсім не знають, що з нього можна зробити. Такі відбивні готуються дуже просто. Ви можете використовувати набір готових спецій з різних кухонь (індійську, мексиканську) або змішати різні за смаком.

  • Лимонний сік— 1/4 склянки
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • розмарин— 1 Чайна ложка
  • часник— 4 зубчики
  • чебрець— 1 Чайна ложка
  • Каєнський перець— 0,5 чайних ложки
  • Відбивні з ягняти— 5 штук
Відбивні з ягняти зі спеціями - фото крок 1 1. У миску влийте оливкову олію і лимонний сік, очистіть часник і подрібніть його, викладіть в миску, додайте залишилися спеції і гарненько все перемішайте.

Відбивні з ягняти зі спеціями - фото крок 2 2. Вимийте відбивні з ягняти і витріть серветками, натріть спеціями відбивні і перекладіть в герметичний пакет, перемішайте і відправте в холодильник на ніч.

Відбивні з ягняти зі спеціями - фото крок 3 3. Дістаньте м'ясо з холодильника і залиште на 20 хвилин. У сковороду або жаротривку форму викладіть відбивні разом з усіма соками від маринаду і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте з кожного боку по 8 хвилин.

Відбивні з ягняти зі спеціями - фото крок 4 4. Дістаньте м'ясо з духовки і перекладіть його на тарілку, полийте утворилися соками і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Відбивні з ягняти з м'ятою і морквяним пюре

Корейка ягняти на грилі

Рецепт приготування відбивних з ягняти з м'ятою, базиліком, імбиром і пюре з моркви, пастернаку і молока. опис приготування: Свіжа м'ята і базилік з імбиром дарують відбивних неповторний насичений аромат, а яскраве морквяне пюре здивує вас своїм приємним смаком. імбиру— 1/4 склянки вершковог...

Перське печеня з ягняти

Перське печеня з ягняти

Ягня - своєрідне м'ясо, яка потрібно вміти готувати. Тільки в цьому випадку у вас вийде відмінний блюдо. Сьогодні пропоную приготувати перське жарко з ягняти з нутом, перцем чилі, корицею. опис приготування: Перське печеня з ягняти - це яскравий представник східної кухні. У цій страві зосереди...

Оливкова олія зі спеціями

Оливкова олія зі спеціями

Я на кухні завжди тримаю спеціальне оливкова олія зі спеціями. І якщо готую салат, та й інші страви, то у мене завжди під рукою корисне і ароматне масло, яке не вимагає додавання спецій. опис приготування: Зверніть увагу на рецепт, як приготувати оливкову олію зі спеціями. Маючи на кухні таку ...

Овочі з рисом і спеціями

Овочі з рисом і спеціями

Рецепт приготування помідорів, картоплі і цвітної капусти з білим рисом, імбиром і ченоком. опис приготування: У кухонному комбайні зробити пюре з імбиру і часнику з 1 / 4 чашки води. У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати насіння гірчиці і кмину і варити до появи аромату...

Смажений болгарський перець з маслинами і спеціями

Смажений болгарський перець з маслинами і спеціями

Рецепт приготування смаженої болгарського перцю з цибулею, паприка, shafranom, червоним перцем, маслинами і м'ятою. опис приготування: розігріти духовку. Випікати болгарський перець до шкірки коричневого кольору, близько 20 хвилин. Викласти в миску, накрити рушником або поліетиленовою плівкою....