Рецепт Перець смажений з часником

Рецепт Перець смажений з часником
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 50 хв.
Смажений перець з часником — це відмінна пікантна закуска і прекрасне доповнення до основної страви! Готуються смажені перці з часником досить просто, а виходять дуже смачно!

опис приготування:

Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування смаженого перцю з часником! Ця гостра закуска підійдемо практично до будь-якого м'ясної страви, а також порадує око ваших гостей за святковим столом! Як готується смажений перець з часником? Про це я розповім нижче!

  • перці— 6-8 штук
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок
  • оцет— 1-2 Ст. ложок
Перець смажений з часником - фото крок 1 1. Перці ретельно промиваємо. Хвостики годі й відрізати, тому, тримаючись за них, зручно їсти. Вимиті перці викладаємо на сковороду і смажимо на олії 30-50 хвилин, перевертаючи кожні 2-3 хвилини. Не бійтеся гарненько засмажити: перці повинні стати м'якими, і нічого страшного, якщо шкурка стане темної.

Перець смажений з часником - фото крок 2 2. У піалу або миску наливаємо оцет і рослинне масло і видавлюємо туди часник.

Перець смажений з часником - фото крок 3 3. Смаженим перцям даємо злегка охолонути, потім очищаємо їх від шкірки і надривається кінчики, щоб витік сік. Кладемо перці в посуд з часниковою заправкою.

Перець смажений з часником - фото крок 4 4. сніданок готовий! Смачного!

Подібні рецепти

Смажений болгарський перець з маслинами і спеціями

Мішечки з шпинатом і фетою

Рецепт приготування смаженої болгарського перцю з цибулею, паприка, shafranom, червоним перцем, маслинами і м'ятою. опис приготування: розігріти духовку. Випікати болгарський перець до шкірки коричневого кольору, близько 20 хвилин. Викласти в миску, накрити рушником або поліетиленовою плівкою....

Гострий смажений перець на зиму

Гострий смажений перець на зиму

Гострий перець можна заготовити на зиму не тільки у вигляді аджики і різних соусів. Все частіше зустрічаються рецепти, де пропонуються заготовки перцю цілком. У мене теж є такий рецепт. Ділюся з вами! опис приготування: Зберігати заготовку можна в кімнатних умовах. Такий перець добре додавати ...

Смажений шпинат з часником

Смажений шпинат з часником

Рецепт приготування обсмаженого в олії шпинату з часником. опис приготування: У великій каструлі нагріти оливкове масло на середньому вогні. Додати часник і смажити до золотисто-коричневого кольору, від 2 до 3 хвилин. використовуючи шумовку, викласти часник на паперовий рушник, щоб дати стекти...

Гострий перець на зиму

Гострий перець на зиму

Зігрітися холодними зимовими вечорами можна не тільки загорнувшись в теплу ковдру, але і за допомогою їжі. Цей гострий перчик вже точно прогріє вас від верхівки до самих п'ят, повірте мені. опис приготування: Не всі люблять гострий перець, але особисто я обожнюю його і тому додаю в усі страви,...

Перець, фарширований булгуром, м'ясом і овочами

Перець, фарширований булгуром, м'ясом і овочами

Незвичайне блюдо і дуже корисне. Начинкою для перцю в даному рецепті є булгур, м'ясо перепела, яловичини і курки, а також капуста, кабачок, цибуля, морква і перепелині яйця. буде смачно! опис приготування: На перший погляд може здатися, що це блюдо дуже складне, але це не так. перець, фарширов...