Рецепт Смажені реберця на сковороді

Рецепт Смажені реберця на сковороді
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Смажені реберця на сковороді - це не тільки дуже смачно, але і універсально, адже їх можна подавати до столу як в якості закуски до пива, так і в якості другої страви на обід!

опис приготування:

Смажені на сковороді реберця, приготовані за цим рецептом, виходять дуже смачними і ароматними, а готуються досить швидко і просто. Такі реберця можна подавати з соусом на закуску або з овочами і зеленню на обід. Рецепт смажених реберець на сковороді дуже простий, але про всяк випадок — показую, як готувати правильно.

  • реберця— 600 грам(свинячі)
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • середземноморські трави— 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове— 4 Ст. ложки
  • оцет бальзамічний— 2 Ст. ложки
  • часник— 6 зубчиків
Смажені реберця на сковороді - фото крок 1 1. Реберця ретельно промиваємо. Потім нарізаємо на порційні шматки. Складаємо в миску або каструлю.

Смажені реберця на сковороді - фото крок 2 2. Часник видавлюємо за допомогою «чеснокодавкі» або просто дуже дрібно нарізаємо.

Смажені реберця на сковороді - фото крок 3 3. Далі солимо і перчимо м'ясо, всипаємо спеції і сухі трави. Додаємо подрібнений часник, оливкова олія і бальзамічний оцет. Ретельно розтираємо і перемішуємо реберця, щоб вони рівномірно вкрилися маринадом. Потім накриваємо посуд з м'ясом кришкою і ставимо в затишне місце на 1 час, щоб воно гарненько замаринувалося. Протягом цього часу кілька разів перемішуємо реберця.

Смажені реберця на сковороді - фото крок 4 4. Коли м'ясо промаринуется, дістаємо його з каструлі і викладаємо на розігріту сковороду. Обсмажуємо з усіх боків на оливковій олії на середньому вогні. Коли реберця будуть майже готові, збільшуємо вогонь і засмажуємо до появи на м'ясі апетитною хрусткою скоринки.

Смажені реберця на сковороді - фото крок 5 5. Смажені реберця готові, можна подавати до столу! Смачного!

Подібні рецепти

Смажені курячі крильця на сковороді

Баранячі реберця, томління під цибулею

Смажені курячі крила з ароматними травами дуже прості в приготуванні і вимагають мінімуму продуктів. Я приготувала їх на сковороді гриль, але можна підсмажити крильця і ​​на звичайній сковороді. опис приготування: розповідаю, як приготувати "; Смажені курячі крильця ";. Завжди намагайтеся купу...

Смажені курячі ніжки на сковороді

Смажені курячі ніжки на сковороді

Смажені курячі ніжки на сковороді готуються з цибулею, помідорами. Вони маринуються в соусі з натурального йогурту і імбиру. Смачні та ароматні смажені курячі ніжки вам сподобаються! опис приготування: Смажені курячі ніжки на сковороді добре подавати з картопляним пюре. Викладіть ніжки разом з...

Овочі, смажені на сковороді

Овочі, смажені на сковороді

Овочі, смажені на сковороді, — корисне, смачне вегетаріанське блюдо. Блюдо виглядає естетично і на смак чудово, його можна подати як гарнір. опис приготування: Овочі, смажені на сковороді з даного рецептом готуються дуже просто і недовго. Нічого особливого в приготуванні немає, крім однієї фіш...

Смажені свинячі реберця в духовці

Смажені свинячі реберця в духовці

Смажені свинячі реберця в духовці — фантастично смачне м'ясне блюдо, справжній делікатес, приготувати який не складе ніяких труднощів навіть новачкові в кулінарній справі. опис приготування: Смажені свинячі реберця в духовці — один з моїх найулюбленіших делікатесів. Якщо не пошкодувати хороших...

Смажені свинячі реберця

Смажені свинячі реберця

впевнена, що мало хто пробував реберця у фритюрі. Це дуже незвичайна апетитна м'ясна закуска. Подавати її можна з будь-якими соусами. дивіться, як приготувати смажені свинячі реберця. опис приготування: Обсмажуйте реберця партіями і викладайте на шматок паперового рушника, щоб прибрати зайвий ...