Рецепт Смажені курячі ніжки на сковороді

Рецепт Смажені курячі ніжки на сковороді
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смажені курячі ніжки на сковороді готуються з цибулею, помідорами. Вони маринуються в соусі з натурального йогурту і імбиру. Смачні та ароматні смажені курячі ніжки вам сподобаються!

опис приготування:

Смажені курячі ніжки на сковороді добре подавати з картопляним пюре. Викладіть ніжки разом з соусом, цибулею і помідорами. Полийте ними пюре. Прикрасьте блюдо зеленню. Можете додати трохи зелені в кінці обсмажування. Змішати з соусом. Смажені курячі ніжки на сковороді виходять дуже соковитими і ароматними. Імбир і часник надають їм пікантний смак. Смачного!

  • Курині ніжки— 1-1,5 кілограма
  • натуральний йогурт— 120 грам
  • Корінь імбиру— 50 грам(Невеликий шматочок.)
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Лимонний сік— 50 мілілітрів
  • помідори— 3 штуки
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
Смажені курячі ніжки на сковороді - фото крок 1 Підготуйте курячі ніжки. Добре помийте їх.

Смажені курячі ніжки на сковороді - фото крок 2 Змішайте натуральний йогурт з меленим чорним перцем, давленим часником і подрібненим імбиром. Додайте лимонного соку і все добре перемішайте.

Смажені курячі ніжки на сковороді - фото крок 3 Викладіть в чашку до маринаду з йогурту, імбиру, часнику і лимонного соку курячі ніжки. Повапните їх маринадом. Залиште в холодильнику маринуватися на годину.

Смажені курячі ніжки на сковороді - фото крок 4 За десять хвилин до закінчення мариновки, в сковороду з високими бортами налийте рослинного масла. Викладіть дрібно рубаний лук. обсмажте його. Коли цибуля стане м'яким, додайте, нарізані на маленькі кубики, помідори.

Смажені курячі ніжки на сковороді - фото крок 5 Помідори дадуть сік. Гасіть овочі близько 10 хвилин. Потім викладіть до них курячі ніжки разом з маринадом. Коли маринад закипить, зменшіть вогонь до середнього, налийте трохи води (півсклянки) і накрийте кришкою. Нехай курячі ніжки гасяться близько 10 хвилин. До повної готовності.

Смажені курячі ніжки на сковороді - фото крок 6 Періодично відкривайте кришку, перемішуйте вміст і знову закривайте.

Смажені курячі ніжки на сковороді - фото крок 7 Після відкрийте кришку. Смажте курячі ніжки до тих пір, поки вся рідина не випаруватися. Ваші смажені курячі ніжки на сковороді готові!

Подібні рецепти

Смажені курячі ніжки

Тестування baursaki

Найпростіший спосіб приготувати курячі ніжки — це просто їх посмажити. розповідаю, як посмажити курячі ніжки і приготувати смачний обід або вечерю буквально за 20 хвилин. опис приготування: це — найпростіший спосіб приготувати курячі ніжки. Мінімум метушні і інгредієнтів, а блюдо все одно вихо...

Смажені курячі крильця на сковороді

Смажені курячі крильця на сковороді

Смажені курячі крила з ароматними травами дуже прості в приготуванні і вимагають мінімуму продуктів. Я приготувала їх на сковороді гриль, але можна підсмажити крильця і ​​на звичайній сковороді. опис приготування: розповідаю, як приготувати "; Смажені курячі крильця ";. Завжди намагайтеся купу...

Смажені крильця і ​​ніжки

Смажені крильця і ​​ніжки

Курячі крильця, мабуть, найулюбленіша частина тушки, яку я часто готую. Найкраще вони виходять з гострими приправами. думаю, що ви знаєте подібний рецепт, А якщо ні, то прочитайте його нижче. опис приготування: Ця страва відмінно підійде для великої компанії. Підготуйте його перед приходом дру...

Смажені реберця на сковороді

Смажені реберця на сковороді

Смажені реберця на сковороді - це не тільки дуже смачно, але і універсально, адже їх можна подавати до столу як в якості закуски до пива, так і в якості другої страви на обід! опис приготування: Смажені на сковороді реберця, приготовані за цим рецептом, виходять дуже смачними і ароматними, а г...

Овочі, смажені на сковороді

Овочі, смажені на сковороді

Овочі, смажені на сковороді, — корисне, смачне вегетаріанське блюдо. Блюдо виглядає естетично і на смак чудово, його можна подати як гарнір. опис приготування: Овочі, смажені на сковороді з даного рецептом готуються дуже просто і недовго. Нічого особливого в приготуванні немає, крім однієї фіш...