Рецепт Шлунки курячі в духовці
Цей рецепт для любителів шлунків. Є багато способів приготування цієї страви, я пропоную запекти в духовці. Вийде ніжно і ароматно!
опис приготування:
З курячими шлунками зазвичай готують супи, салати або гасять їх в різних соусах. Сьогодні ми розглянемо, як запікати курячі шлунки. Замість бульйону шлунки можна замаринувати в кефірі або майонезі. Подавати їх можна як самостійну страву або з будь-яким гарніром. Зверху можете прикрасити будь-якою зеленню, тертим сиром або подавати зі свіжими, а може бути запеченими овочами.
- курячі шлунки— 900 грам
- бульйонний кубик— 3 штуки
- вода— 3,5 склянки
- Лавровий лист— 1 штука
- часник— 1 Чайна ложка
- Червоний перець— 1 штука
- Рідкий дим— За смаком
2 Опустіть в киплячу воду курячі кубики і лавровий лист. При бажанні додайте подрібнений часник і перець.
3 Коли кубики повністю розчинилися, додайте рідкий дим і все ретельно розмішайте. Зніміть з вогню.
4 Розігрійте духовку до 190 градусів. Підготуйте форму для запікання, застеливши її пергаментом або змастивши маслом.
5 Розподіліть шлуночки в формі в один шар, зверху вилийте готовий бульйон. Накрийте форму кришкою або фольгою.
6 Запікайте курячі шлунки протягом 35 хвилин. У процесі випікання один раз перемішайте.
7 Готово, можна пробувати!
Подібні рецепти
Курячі шлунки з гречкою
Ця страва сподобається тим, хто любить курячі шлунки і не тільки. Обсмажені з цибулею, часником і соусом — вони так і просяться бути з'їденими! Блюдо поєднується з картопляним або рисовим гарніром. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування смажених курячих шлунків. Попе...
Шлунки курячі, тушковані з картоплею
дуже просте, але в той же час смачне і ситне блюдо для вечері. Курячі шлунки з картоплею урізноманітнюють меню і заощадять ваш сімейний бюджет. Неповторний смак і аромат не залишить нікого байдужим опис приготування: Курячі шлунки з картоплею - дуже доступне, ситне і просте блюдо для сімейної ...
Шлунки курячі, тушковані в вершках
Якщо ви сумніваєтеся в тому, як правильно і смачно зробити тушковане м'ясо, то раджу додати до нього вершкове доповнення. Тоді страва обов'язково вийде м'яким, соковитим і з насиченим смаком. опис приготування: Так я і вчинила. Майже завжди дотримуюся цього правила, коли справа стосується субп...
Шлунки з картоплею в мультиварці
Немає нічого простіше, ніж приготувати курячі шлунки з картоплею. А якщо у вас є мультиварка, то цей процес ще спрощується. Печеня виходить ніжним, ароматним і дуже смачним! опис приготування: курячі шлунки — дешевий і корисний субпродукт. З них можна приготувати відмінні страви і супи. Сьогод...
Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х
Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...